Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 30 december 2018

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Grow avonden januari - maart
  2. Namen van onze overledenen
  3. Gebedsdagen
  4. Geven maakt gelukkig
  5. We are Young kerstbomen taxi actie
  6. Omzien naar elkaar
  7. Agenda 2018


Grow avonden januari - maart

Grow is de naam van onze onderwijsavonden. Om de week bieden we je een woensdagavond aan die je niet wilt missen! Het doel van de avonden is dat we jou de gelegenheid willen bieden om te groeien in relatie met Jezus en Zijn gemeente en te groeien in de verschillende rollen die je hebt in het dagelijks leven.

Vanochtend is tijdens beide diensten de flyer met het aanbod voor de maanden januari, februari en maart uitgedeeld. Heb je de flyer gemist? Ook op onze website is het programma te vinden. Je kunt je hier ook direct aanmelden, iets wat je voor vrijwel alle activiteiten vooraf dient te doen. Je hoeft overigens geen deel te zijn om een Grow avond te bezoeken, neem daarom gerust een gast mee. Namen van onze overledenen

Zo op de rand van het nieuwe jaar is het goed om ook even stil te staan bij dierbaren die het afgelopen jaar zijn overleden. Wij noemen de namen van Theo Schmidt, Olaitan de Glee, Teri Kovacs en Ronald Hollen. 

We bidden voor de nabestaanden die hen moeten missen. Ook bidden wij deze zondag voor de overledenen die wij niet bij naam kennen, maar die wel door mensen binnen onze gemeente worden gemist. Gebedsdagen

Donderdag 3 en vrijdag 4 januari aanstaande hebben we 2 dagen van gebed als leidinggevenden van de gemeente (voorgangers, oudsten, coördinatoren en de mensen op kantoor met al onze partners).

Bij ons ging steeds meer het verlangen leven om vanwege alle ontwikkelingen die we zien in onze gemeente, tijd voor stilte in te ruimen, God te aanbidden en samen te zoeken naar Zijn weg voor onze gemeente. Uiteraard en gelukkig gebeurt dit elke week en door veel mensen in onze gemeente, maar juist ook op strategische momenten als nu (7 jaar na het ontstaan van Mozaiek0318, de start van een 2e gemeente, concreet nadenken over een 3e dienst, steeds meer geconfronteerd worden met vragen van andere kerken/gemeenteleiders, enz.) hebben we de behoefte om als leidinggevenden intensiever en gerichter tijd te nemen om Gods leiding te zoeken voor onze gemeente.

We hopen dat je dit bericht niet alleen leest als informatie, maar veel meer als een oproep om persoonlijk een moment te nemen in deze dagen om voor ons en met ons mee te bidden. Wij zien heel verwachtingsvol uit naar deze dagen vanuit het diepe besef dat Jezus Heer is van Zijn kerk en dat Hij zijn gemeente (en dus ook Mozaiek) bouwt  en wil gebruiken om nog veel meer van Zijn Koninkrijk zichtbaar te maken.Geven maakt gelukkig

Dat was het thema van de preek die Cees van Harten heeft gehouden op zondag 16 december jl.
We mochten op deze zondag een groot aantal mensen (iets) gelukkiger maken door zo’n 250 kerstpakketten uit te delen. Wat een voorrecht om mensen te laten weten dat er aan ze wordt gedacht. Op deze zondag hebben we ook aandacht gegeven aan het geven van een (extra kerst-) gift aan Mozaiek0318 en hebben we tijdens de preek onze collecte gehouden.

Wat zijn we als kerk bemoedigd door het resultaat van deze collecte! Er werd gegeven en het maakte ons als gemeente niet alleen gelukkiger, maar bovenal enorm dankbaar.
De vrijgevigheid en zegen die onze God typeert en waar Cees ons in zijn preek op wees, werd zichtbaar in het bedrag dat er is gegeven:
•    Aan incidentele giften is circa € 50.000 gegeven.
•    Aan structurele (maandelijkse) giften is meer dan € 7700 gegeven.

Als Mozaiek0318 willen we je hartelijk danken voor je bijdrage aan onze Heer en Zijn kerk en voor de zegen die je daarin bent.

Gezien de nodige administratieve handelingen die verricht moeten worden om de machtigingen te kunnen incasseren zullen jullie toezeggingen verspreid over de komende weken worden afgeschreven. Het kan dus een paar weken duren voordat het door jou toegezegde bedrag wordt afgeschreven.

 We are Young kerstbomen taxi actie


Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda 2018

donderdag 27 december 2018 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
vrijdag 28 december 2018 We are Young #sports - Trailrun (16+)
zondag 30 december 2018 Samenkomsten
maandag 31 december 2018 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
dinsdag 01 januari 2019 Uur van Gebed
zondag 06 januari 2019 Samenkomsten
dinsdag 08 januari 2019 Uur van Gebed
woensdag 09 januari 2019 GROW - Introductie januari 2019 eerste avond
GROW - Biblejournaling
GROW - Het beste voor je kind
donderdag 10 januari 2019 We Are Young #Grow
55+ Bijeenkomst (avond)
zaterdag 12 januari 2019 We Are Young #Connect
zondag 13 januari 2019 Samenkomsten
We Are Young #Church
dinsdag 15 januari 2019 We Are Young #Arts
Uur van Gebed
zondag 20 januari 2019 Samenkomsten