Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 26 augustus 2018

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

 1. Talent gezocht voor ons Worshipteam
 2. Jeugdwerk We Are Young 2018/2019
 3. Doopinloop op 5 september
 4. We are Young #Camp | Aanmelden kan nog!
 5. Alpha cursus start op 23 september
 6. Rachel van Reemst naar Roemenie
 7. Omzien naar elkaar
 8. Agenda 2018


Talent gezocht voor ons Worshipteam

Wij zijn op zoek naar nieuw talent voor het Worshipteam van zowel Mozaiek0318 als de op te starten gemeente Mozaiek033. Zou je graag ons team willen versterken, ben je minimaal 17 jaar en denk je over voldoende vaardigheden te bezitten, dan zijn we op zoek naar jou!  Op basis van de ingestuurde opnames vindt de eerste selectie plaats, daarna volgt er een auditie. Deze audities vinden plaats op zaterdag 22 september. 

Ook voor We Are Young zijn we op zoek naar nieuw talent!
We denken dat er veel verborgen muzikaal talent is onder onze jeugd en willen dit graag ontdekken! Daarom organiseren we een jamsessie op zondag16 september vanaf 13.30 uur (na de 2e dienst). Tijdens deze jamsessie gaan we wat muziek maken, leren we elkaar een beetje kennen en gaan we ontdekken of je bij ons team past. Je hoeft heus niet perse al supergoed te zijn ofzo, we zijn gewoon benieuwd naar jou! Dus ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud en wil jij je talent inzetten bij We Are Young Worship, geef je dan op door een mailtje te sturen naar contact@mozaiek0318.nl. Ook als je nog vragen hebt, mail gerust!Jeugdwerk We Are Young 2018/2019

We staan vlak voor de start van een nieuw seizoen jeugdwerk. Een seizoen waarin we weer met elkaar mogen investeren in onze jongeren. Via informatieavonden en deze nieuwsbrief hebben we al iets mogen delen over de veranderingen die gefaseerd ingevoerd gaan worden. We willen jullie dit jaar iedere week via de nieuwsbrief op de hoogte houden van elke stap.

Deze week nog even kort de belangrijkste zaken met betrekking tot het herziene jeugdwerk op een rijtje:

 • De visie voor het jeugdwerk blijft bestaan: “To Know, Grow and Go”
  • To know:             Wij willen dat jongeren gaan ontdekken wie Jezus is..
  • Grow:                  .. en gaan groeien in relatie met Jezus en elkaar..
  • Go:                       .. zodat Jezus zichtbaar wordt in onze omgeving..
 • Belangrijke waarden voor het jeugdwerk worden: We Are Young(wij-gevoel), Church(community), Unique(unieke behoeften) en Online(omgeving dienen).
 • Onze activiteiten willen we aanbieden voor de volgende 3 leeftijdsgroepen: 12 t/m 16, 17 t/m 20 en 21 t/m 25 jaar.
 • We willen een Church zijn (voorheen de Worshipavonden) waar ruimte is voor ontmoeting, toerusting, service, worship en chillen. We willen vanaf oktober op de 2e zondag van de maand en vanaf januari 2019 ook op de 4e zondag van de maand elkaar ontmoeten.
 • Twee keer in de maand willen we activiteiten aanbieden gericht op de unieke behoeften van onze jongeren. Dit noemen we Unique. Op de verschillende dagen bieden we de volgende activiteiten aan: Sports, Arts, YNG-Grow, Serve, Hang Out en Connect. Daarnaast blijven Clans, Travel en Projects #Camp  “gewoon” bestaan.
 • Vanaf medio 2019 willen we via Online onze omgeving dienen. Informatie hierover volgt t.z.t.. 
 • Een heel belangrijk onderdeel in het jeugdwerk zal ook de toerusting worden. We willen als jongeren, maar ook als jeugdleiders onderwijs ontvangen, toegerust worden en groeien.

Al de activiteiten zijn er op gericht om relaties te bouwen, jongeren te zien en ze te laten groeien, maar ze ook een veilige omgeving te bieden met jeugdleiders die hart voor ze hebben. 

Mocht je nog vragen hebben kun je deze mailen naar contact@mozaiek0318.nl of kom naar de extra informatieavond op dinsdag 4 september van 19.30-21.00 uur in de Torens. Doopinloop op 5 september

Denk je erover na om je te laten dopen of zou je er meer over willen weten? Kom dan naar de doopinloop op woensdagavond 5 september. Tijdens deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop op geloof, wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Meer info en aanmeldenWe are Young #Camp | Aanmelden kan nog!

Van 7 t/m 9 september is er het kamp voor We Are Young. Het is nog mogelijk om je hiervoor aan te melden! Neem gerust ook al je vrienden mee. Meld je aan onze website.

Daarnaast zijn we ook dringend op zoek naar leiding voor het kamp. Ook zij kunnen zich opgeven via de website. We kijken uit naar een te gek WeAreYoung #Camp.

 

Alpha cursus start op 23 september

Op zondag 23 september gaat de volgende Alpha cursus weer van start. Wil je een verdieping van je geloofsleven en meer weten over onder andere bidden, Bijbellezen, de rol van Jezus en daarnaast meer ervaren van God in jouw leven? Dan is de Alpha cursus echt iets voor jou! 
De kernwoorden van een Alpha cursus zijn: Lekker eten, gezelligheid, ontmoeten, praten, lachen, leren en luisteren. De cursus duurt elf avonden en een hele zaterdag. Vele duizenden mensen over de hele wereld volgden al een Alpha cursus en hebben dit ervaren als een enorme boost van hun geloofsleven. Je bent van harte welkom!  Meld je aan via contact@mozaiek0318.nl.Rachel van Reemst naar Roemenie

Hoi, ik ben Rachel van Reemst, 22 jaar en binnenkort verhuis ik naar Roemenië. De afgelopen tijd heb ik al mogen dienen in Roemenië, ik heb daar mogen werken met Roma-kinderen die opgroeien in armoedige omstandigheden. Door middel van kinderprogramma's en huisbezoeken heb ik deze kinderen en hun ouders praktisch, emotioneel en spiritueel mogen ondersteunen. Dit aangevuld met een hele hoop knuffels en grote glimlachen, zorgde ervoor dat deze kinderen mochten ervaren dat ze waardevol en uniek zijn. Ik geloof dat elk kind recht heeft op Liefde, daar kan en wil ik niet mee stoppen. En daarvoor heb ik jouw hulp nodig! Wil jij mij ondersteunen bij het werk dat ik mag doen onder de zigeuners, klik dan hier dan voor meer informatie op of stuur een mailtje naar celebratehisways@gmail.com
Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda 2018

zondag 26 augustus 2018 Samenkomsten
dinsdag 28 augustus 2018 Uur van Gebed
zondag 02 september 2018 Samenkomsten
dinsdag 04 september 2018 Uur van Gebed
woensdag 05 september 2018 GROW - Doopinloop
GROW - Introductie juni 2018 eerste avond
GROW - Informatieavond opdragen
vrijdag 07 september 2018 We are Young #CAMP
zaterdag 08 september 2018 We are Young #CAMP
zondag 09 september 2018 Samenkomsten
We are Young #CAMP
dinsdag 11 september 2018 Uur van Gebed
zaterdag 15 september 2018 Startweekend 2018
zondag 16 september 2018 Samenkomsten