Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 27 augustus 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl

  1. Samenkomsten en livestream | zondag 28 augustus 2022
  2. Kook mee voor Alpha
  3. aWAYke Night | zondag 4 september 2022
  4. Sunday Funday | zondag 11 september 2022
  5. Help jij met het verduurzamen van Mozaiek Centrum?
  6. Mozaiek Connect Night LHBTQ
  7. Let op: vanaf 18 september nieuwe aanvangstijden diensten
  8. Familieberichten
  9. Agenda


Samenkomsten en livestream | zondag 28 augustus 2022

Morgen spreekt Wim Hoddenbagh tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 8.

Gebarentolk en vertaling
Bij de livestream van 11.00 uur is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er vertaling van de dienst beschikbaar in het Engels. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. De kids gaan samen met Ollie en Sophie op ontdekking door Gods schepping. God heeft alles zo wonderlijk en bijzonder gemaakl. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken.Kook mee voor Alpha

Wie Alpha zegt, zegt ook samen eten. Iedere avond van de Alpha cursus start met een maaltijd. Een moment van verbinding en elkaar ontmoeten. Op dit moment kunnen we nog niet iedereen voorzien van een maaltijd, omdat het team van kokers te klein is. We zijn daarom op zoek naar mensen die het leuk vinden om de koken!

Je kookt maximaal twee keer in de 10 weken op een zondagavond. De recepten zijn allemaal al klaar, dus dat scheelt uitzoekwerk. De volgende Alpha cursus start op 11 september aanstaande. 

Help jij mee? Meld je dan aan via alpha.koken@mozaiek0318.nl.aWAYke Night | zondag 4 september 2022

Yes! We trappen het nieuwe WAY seizoen af met een toffe aWAYke Night op zondagavond 4 september! Het belooft een geweldige avond te worden, vol met ontmoeting, gezelligheid en aanbidding. Mark Stoorvogel spreekt over het thema ‘Hier ben ik’.  

De deuren van de Basiliek gaan open om 18.30 uur en het programma begint om 19.00 uur. Wij zien er onwijs naar uit! Ben jij erbij om er een fantastische avond van te maken?Sunday Funday | zondag 11 september 2022

Op 11 september is onze Sunday Funday. Staat hij al in je agenda? We starten de dag met een (kortere) dienst in de Basiliek. Vervolgens gaan we richting het Mozaiek Centrum. Rondom het Mozaiek Centrum is vanalles te doen. Zo is er een Kids-plein voor de kinderen en een WAY-plein voor alle jongeren. Ook kun je een rondje lopen over de ‘Next Steps markt’. 

Naast dat we samen God gaan aanbidden willen we elkaar ontmoeten en samen eten (delen)! We willen je vragen om voor jou (en je gezin) je favoriete picknickmaaltijd mee te nemen. Als iedereen wat meeneemt hebben we meer dan genoeg! Neem ook een stoeltje of picknickkleed mee om op te zitten. 

We hopen je te zien samen met je gezin, team, L2M groep en/of Mozaiek Family! Kom je alleen en weet je niet zo goed waar je je bij aan kunt sluiten? Meld je dan bij het meetingpoint. Help jij met het verduurzamen van Mozaiek Centrum?

Binnenkort maken we een start met het verduurzamen van Mozaiek Centrum. Allereerst wordt alle bestaande TL verlichting vervangen door LED verlichting. Dit is een behoorlijke klus. Daarom zijn we op zoek naar mensen die hierbij willen helpen.

Ben je handig en niet bang voor wat spanning? Vanaf dinsdag 13 september gaan we op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 21.30 uur met een team de armaturen vervangen.

Wil je meehelpen? Stuur dan een bericht naar contact@mozaiek0318.nl. Mozaiek Connect Night LHBTQ
LHBTQ: Een kwetsbaar onderwerp, zeker in het kerk-zijn met elkaar. Hoe gaan we daar als Mozaiek0318 mee om? 
 
Op 15 november 2022 willen we een Connect Night organiseren rondom dit onderwerp. Regelmatig krijgen we als voorgangers vragen hierover en horen we dat Mozaiekers op zoek zijn naar hoe we hier als kerk mee om gaan. We merken dat er binnen Mozaiek0318 delen zijn die met een oprecht hart Jezus volgen en vandaaruit verlangen naar meer ruimte voor LHBTQ’ers. Tegelijkertijd zijn er ook delen die eveneens met een oprecht hart Jezus volgen en vandaaruit een zorg voelen over de ruimte die wordt gegeven aan LHBTQ’ers. 
 
Rond dit onderwerp willen we het voorbeeld van Jezus volgen: in die spanning gaan staan, en juist daarin de verbinding zoeken. Deze gelegenheid is bedoeld voor iedereen die zich betrokken voelt bij Mozaiek0318. Voor Mozaiekers vanuit de LHBTQ gemeenschap als daarbuiten. Voor Mozaiekers die zich zorgen maken over hoe we ons tot de LHBTQ gemeenschap verhouden en voor Mozaiekers die veel meer ruimte zouden willen. Je bent welkom zoals je bent! Het is een avond van ontmoeting, tijd voor aanbidding, gebed en samen kerk-zijn. Ter voorbereiding op deze Mozaiek Connect Night hebben we in september een eerste ontmoeting met een kleine groep Mozaiekers die een brede vertegenwoordiging vormen van wat er leeft binnen de gemeente. 
 
In het najaar zullen we je verder informeren over de details van deze Mozaiek Connect Night.

Let op: vanaf 18 september nieuwe aanvangstijden diensten

Vanaf 18 september wijzigen de aanvangstijden van onze zondagse diensten naar 9.30 uur en 11.30 uur. De dienst van 9.30 uur wordt ook als livestream uitgezonden. 

Met deze nieuwe tijden hopen we dat het aantal bezoekers beter verdeeld wordt over beide diensten. Het reserveren van tickets voor een dienst komt per deze zondag dan ook te vervallen. Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een nieuwe Mozaiek deeltje verwelkomen en een huwelijk aankondigen!

Geboren
Op 11 augustus is Tim geboren. Tim is de zoon van Dennis en Daniëlle Bouw en het broertje van Bas. Het gaat goed met moeder en zoon. Op het geboortekaartje staat:

Uniek
Klein
Lief
Heel bijzonder
Gods wonder

Huwelijk
Op 3 september trouwen Marielle van Amersfoort en Titus van Warmerdam op een boot op het Markermeer. Cees van Harten is de voorganger.

We wensen het bruidspaar een feestelijke en liefdevolle dag toe!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser