Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 25 juni 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Samenkomsten en livestream | zondag 26 juni 2022
  2. Mozaiek Conference - The next step
  3. Familie van Turennout terug uit Nepal
  4. aWAYke Night | zondag 3 juli 2022 
  5. Word deel van een Mozaiek Family
  6. Doopdienst op verschillende Mozaiek locaties | zondag 3 juli 2022
  7. Familieberichten
  8. Agenda


Samenkomsten en livestream | zondag 26 juni 2022

Morgen spreekt Henk Stoorvogel tijdens onze beide diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 8.We zien er naar uit om elkaar zondag zowel live als online te ontmoeten! 

Reserveren van tickets 
We willen voorlopig wel blijven werken met tickets voor de fysieke diensten op zondag. De reden hiervoor is, dat we merken dat de dienst van 11.00 uur meestal vrij vol zit en in de dienst van 09.00 uur veel stoelen leeg blijven. We vinden het fijn om zoveel mogelijk mensen een kans te bieden om naar onze samenkomsten te komen. De tickets zijn te reserveren via onze website. Voor de crèche en kinderdienst zijn geen tickets nodig. 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. De kids gaan samen met Ollie en Sophie meer ontdekken over de Bijbel. Elke keer komt er iemand op bezoek om een boek te lenen uit de Bieb van Ollie en Sophie. En zij zullen dan ook iets meer vertellen over iets uit de Bijbel. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en vertaling
Bij de livestream van 11.00 uur is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er vertaling van de dienst beschikbaar in het Engels. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.Mozaiek Conference - The next step

Tijdens de Mozaiek Conference dachten we na over hoe we samen kerk kunnen zijn en verschil kunnen maken in de wereld om ons heen. Ben je geïnspireerd geraakt en wil je graag aan de slag om uit te delen wat jij hebt ontvangen en zo mee te bouwen aan het koninkrijk van God? Check dan onze ‘Next Step’ pagina. Hier vind je een overzicht van alle mogelijke ‘next steps’ die je kunt zetten binnen Mozaiek!
Klik hier voor meer informatie
.Familie van Turennout terug uit Nepal

"Na bijna 7 jaar in Nepal keren wij komende maand weer terug naar Nederland. We ruilen de koeien die midden op straat lopen, de dagelijkse stroomstoringen en kleurrijke chaos in voor het strak georganiseerde en platte Nederland. We gingen in 2015 met drie jonge kinderen. Inmiddels is Jaïr klaar met z’n middelbare school en zijn Ezra en Imre net zo lang als hun ouders!

We hebben al die jaren veel meegemaakt, en samen met de collega’s van United Mission to Nepal en Interserve een steentje mogen bijdragen aan het opbouwen van Gods koninkrijk in één van de armste landen van Azië, waar maar 1-2 % van de mensen Jezus kennen. Nepal is ons thuis geworden, en het valt niet mee om weer los te laten. Bid voor het afscheid en een veilige terugkeer!

Dank je wel voor uw en jouw meeleven en gebed, ook in alle afgelopen jaren!
Arno & Ina, Jaïr, Ezra en Imre van Turennout - tuurtoor@hotmail.com"

Arno en Ina zijn Mozaiekers die sinds 2015 met hun kinderen zijn uitgezonden naar Nepal. Meer over hun leven en werk daar lees je in hun nieuwsbrief en op www.arnoenina.nl.
 aWAYke Night | zondag 3 juli 2022 

Zondagavond 3 juli is het tijd voor de allerlaatste aWAYke Night van dit seizoen. Zorg dus dat je erbij bent! Het belooft een fantastische avond te worden, waar ruimte is voor ontmoeting, gezelligheid en samen aanbidden. Joël Treuren zal gaan spreken en we zien onwijs uit naar wat hij te vertellen heeft.

De dienst begint om 19.30 uur in de Basiliek en je kan binnen lopen vanaf 19.00 uur. Ben jij erbij om er een geweldige avond van te maken? Word deel van een Mozaiek Family

Samen zijn we kerk. Dat kan overal! Of je nu met een groep op een eigen locatie samenkomt of op zondag in de zaal zit. Sinds Corona zoeken we naar verschillende manieren van kerk zijn. Zo ontstonden de livestreams, maar ook kleine groepen die rondom de livestream samenkomen. Samen de dienst volgen, met elkaar zingen en bidden. Naar elkaar omzien en er voor elkaar zijn. Zo’n groep noemen wij een Mozaiek-Family. Een community van mensen die onderdeel zijn of zich onderdeel voelen van Mozaiek. Bijvoorbeeld doordat ze samen de livestream kijken of op een andere manier betrokken zijn bij Mozaiek.

Op onze website vind je overzicht van de huidige Mozaiek families, zoals Mozaiek Family 024 (omgeving Wijchen/Nijmegen) Neem gerust eens een kijkje, wellicht zit er een ook wel een Mozaiek Family bij jou in de buurt waarbij je kunt aansluiten! Of wellicht wil je zelf een Mozaiek Family starten? Ook dat kan via de website.Doopdienst op verschillende Mozaiek locaties | zondag 3 juli 2022

Op zondag 3 juli hebben we als Mozaiek een bijzonder feest. Op 10 locaties door het land heen zal er tegelijk gedoopt worden! Alle doopdiensten zullen die dag om 11:00 uur plaatsvinden. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven! De doopdiensten bij Mozaiek zijn altijd één groot feest en een getuigenis van wat God doet in de levens van mensen.

Overweeg jij om je te laten dopen?
Bekijk hier op welke locaties we gaan dopen en meld je aan!Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een Mozaiekdeeltje verwelkomen en een huwelijk aankondigen.

Geboren
Op 13 juni 2022 is Salomé geboren. Zij is de dochter van Erwin en Joyce Klein Leetink en zusje van Benjamin. Mama en Salomé  doen het supergoed!

Huwelijk
Op 29 juni trouwen Jeannette van Engelenhoven en Gerwin Dannenberg bij Slot Doddendael in Ewijk. Cees van Harten is de voorganger.

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser