Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 4 april 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

 1. Dienst van zondag 5 april via LIVESTREAM
 2. Kids livestream
 3. Bemoediging
 4. Ministry
 5. In gesprek met gebarentolk Sharon
 6. Mondkapjes naaien
 7. Hoe kijk jij naar onze livestream?
 8. Geven aan Mozaiek0318


Dienst van zondag 5 april via LIVESTREAM

Samen zijn we kerk! Nu we als Mozaiek voorlopig niet samen kunnen komen betekent dat niet dat we geen diensten zullen hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je zondag in de veiligheid van je eigen huis, (zelfs in pyjama, mocht je dat willen, haha), via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Kees Kraayenoord zal tijdens deze online dienst voorgaan met het thema 'Kijken of Zien'. De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Voorafgaande de dienst is er een speciale dienst voor de kids die begint om 10.00 uur. 

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestream.

Klik hier voor de livestream.Kids livestream

We missen jullie op zondagochtend bij de kinderdiensten! Vanwege de maatregelen door het coronavirus kunnen wij elkaar een lange tijd niet zien, maar dat wil niet zeggen dat we geen kinderdienst hebben. Speciaal voor jou is er een online kinderdienst. We gaan samen zingen, dansen en bidden. En Ollie en Sophie zijn er ook bij!! Kennen jullie hen nog? Kijk komende zondag om 10.00 uur naar de livestream! Klik hier voor meer informatie.Bemoediging

Zoals een sprankje licht het duister breekt. U bent sterker! 
Mijn angst verstilt wanneer uw liefde spreekt. U bent sterker! 
Licht dat altijd schijnt, liefde zonder eind!Ministry

Het mooie van gebed is dat het zich niet laat beinvloeden door de huidige situatie. De diensten en ministry kunnen de komende tijd misschien niet live worden uitgevoerd, het gebed verliest daardoor niet zijn kracht. Tijdens en na afloop van de eerste livestream diensten is er al veelvuldig gebruik gemaakt van ministry door contact te leggen via de chat van onze website, door te mailen naar contact@mozaiek0318.nl of door ons een berichtje te sturen via onze social media kanalen. 

Door middel van deze nieuwsbrief willen we nogmaals onze ministry bij jullie onder de aandacht brengen. Want ook nu, en misschien juist nu, is het mogelijk om gebruik te maken van onze ministry. En dus niet alleen op zondag. Op elk moment van de week is het mogelijk om contact te leggen via de mail of social media (en op zondag ook de chat). Afhankelijk van je vraag of opmerking zal er naar je worden geluisterd, voor je worden gebeden of per mail of telefoon contact met je worden opgenomen.

Op deze manier willen we ook in deze vreemde periode dicht bij je blijven staan.In gesprek met gebarentolk Sharon

Misschien heb jij al wel eens naar de livestream met gebaren gekeken. Iedere week voorziet Sharon van der Borden de livestream van gebaren, speciaal voor de doven en slechthorenden onder ons. We zijn zo dankbaar voor haar werk. Maar wie is Sharon eigenlijk? Hoe vindt ze het zelf om dit te mogen doen voor ons en wat is eigenlijk het gebaar voor coronavirus?

Bekijk nu het interview (uiteraard voorzien van gebaren) met Sharon hier.Mondkapjes naaien

In een crisis als deze kan je je soms heel machteloos voelen... Overal hoor je geluiden dat er in de zorg een groot tekort is aan mondkapjes. Dat is schrijnend, omdat hygiëne en zelfbescherming voor de zorgwerkers mega belangrijk is om de zorg te kunnen waarborgen. Maar het goede nieuws is dat we deze mondkapjes zelf kunnen maken! Deze mondkapjes zijn bedoeld voor de zorg voor cliënten, die (nog) géén corona hebben.

De zelfgemaakte mondkapjes zijn gelijkwaardig aan chirurgische mondkapjes en zijn herbruikbaar omdat ze heet gewassen kunnen worden. Een aanwinst voor alle medewerkers in de zorg! 

Het verzoek aan u is simpel: Wilt u helpen naaien?

Via deze link kan je alle instructies vinden.
Meer weten over dit initiatief, mail dan naar: eefje2311@gmail.comHoe kijk jij naar onze livestream?

Kijk jij alleen achter je tablet? Of kijk je misschien wel met je hele gezin achter de tv? Wij zijn nieuwsgierig! Stuur een foto via onze Instagram of Facebook pagina. 

*Wij zijn vrij om je foto te mogen gebruiken. Geven aan Mozaiek0318

Ondanks deze onzekere tijden gaat het werk van Mozaiek0318 door. Wij zouden het erg op prijs stellen als jullie ook nu willen geven, zodat we onze werkzaamheden kunnen blijven voortzetten. Geef vanuit je hart! Dit kan op verschillende manieren. 

 1. Geven tijdens de livestream. Dit kan via de QR code die in beeld zal verschijnen. 
   
 2. Machtiging: Je kunt dit formulier gebruiken voor een doorlopende of eenmalige machtiging (als je bent ingelogd in MijnMozaiek worden je gegevens zoveel mogelijk automatisch ingevuld).
   
 3. iDEAL: Je kunt via de website eenmalig een bedrag overmaken en afrekenen via iDEAL.
   
 4. Online bankieren: door een periodieke of eenmalige bijdrage over te maken op rekeningnummer NL50RABO0314838651 t.n.v. Mozaiek0318.

Omdat Mozaiek0318 een ANBI-status heeft zijn giften aan Mozaiek0318 aftrekbaar.Bekijk dit bericht in uw browser