Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 13 februari 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Livestream zondag 14 februari | Tiemen Westerduin
  2. Gezocht: teamleider voor Online Prayer Course
  3. Worship & Prayer | 14 februari
  4. Mozaiek in de 40-dagen tijd | De We(r)ken van Barmhartigheid
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Livestream zondag 14 februari | Tiemen Westerduin

Aanstaande zondag spreekt Tiemen Westerduin tijdens onze livestream. 

De livestream start om 11.00 uur. Voorafgaande is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie.

Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Gezocht: teamleider voor Online Prayer Course

Dit voorjaar willen we een start maken met de Online Prayer Course. Om deze (nieuwe) cursus over gebed te kunnen starten, zijn we op zoek naar een teamleider. Gezien de samenstelling van het huidige team zijn we bij voorkeur op zoek naar een man. De rol van de teamleider is om samen met het team leiding te geven aan deze online cursus. Dat betekent dat je het team aanstuurt en verantwoordelijk bent voor de organisatie van de cursus, maar ook geschikt bent om de rol van host te pakken in het (mede) geven van de cursus.

We zoeken iemand met een hart voor gebed. Hoewel de cursus zelf al langer bestaat, is het de eerste keer dat we deze in Mozaiek gaan geven en dan ook nog online. Dus het vraagt creativiteit en flexibiliteit om – samen met het team – hier mee aan de slag te gaan. Bij voorkeur geef je commitment voor minimaal één seizoen, zodat we deze nieuwe cursus een aantal keer kunnen aanbieden.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Stuur een mail naar contact@mozaiek0318.nl. Mocht je de Prayercourse nog niet kennen, via www.prayercourse.org kun je meer lezen over de inhoud.Worship & Prayer | 14 februari

Morgenavond om 19.30 uur is er weer een Worship & Prayer livestream.

Tijdens deze Worship & Prayer livestream nemen we samen tijd en ruimte om ons door God te laten leiden in aanbidding en gebed. Via de online chats van onze website en social media kanalen kunnen gebedspunten worden aangedragen.

In verband met de geldende avondklok stoppen we om 20.30 uur, zodat het team op tijd weer thuis is.Mozaiek in de 40-dagen tijd | De We(r)ken van Barmhartigheid

Woensdag 17 februari begint de 40 dagentijd. Tijdens deze periode staan we als Mozaiek stil bij het leven van Jezus.  Dit doen we aan de hand van Mattheus 25:35-36: 

‘Want ik had honger en jullie gaven mij te eten, ik had dorst en jullie gaven mij te drinken. Ik was een vreemdeling, en jullie namen mij op. Ik was naakt, en jullie kleedden mij. Ik was ziek en jullie bezochten mij, ik zat gevangen en jullie kwamen naar mij toe’. 

Deze tekst is door de eeuwen heen door kerken uitgewerkt in de ‘werken van Barmhartigheid’. Als Mozaiek willen we God Aanbidden, Van Elkaar Houden en Onze Omgeving dienen.  Daarom staan de komende weken een aantal werken van Barmhartigheid centraal:

•    Kleed de naakten
•    Voed de hongerige
•    Geef de dorstige te drinken
•    Bezoek de gevangenen
•    Bezoek de zieken
•    Ontvang de vreemdeling

We willen in navolging van Jezus en volgens Zijn opdracht uit Mattheus 25 leren hoe wij in onze (directe) omgeving concrete daden van gerechtigheid kunnen doen en deze vervolgens in de praktijk brengen zodat Zijn Koninkrijk zichtbaar wordt.  Aan ieder thema koppelen we een actie/opdracht waarmee we als Mozaiekers aan de slag kunnen gaan. Aanstaande woensdag starten we met een leesrooster en een extra nieuwsbrief. Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een geboorte noemen! 

Geboorte
Op 22 januari 2021 is Suze Eva Toorman geboren. Zij is de dochter van Rutger en Aline Toorman en het zusje van Bloeme en Cato. Het gaat goed met moeder en dochter. 

Zieken
Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur  dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
zondag 14 februari 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
Worship & Prayer Livestream
maandag 15 februari 2021 Bidden voor en met Zieken
dinsdag 16 februari 2021 GROW - Premarriage Course Online (3)
woensdag 17 februari 2021 Coffee & Prayer
zondag 21 februari 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 22 februari 2021 Bidden voor en met Zieken
dinsdag 23 februari 2021 GROW - Premarriage Course Online (4)
woensdag 24 februari 2021 Coffee & Prayer


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser