Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 30 oktober 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Samenkomsten en Livestream | zondag 31 oktober
  2. aWAYke night | zondag 7 november
  3. Mozaiek Worship on Tour
  4. Teamleider en kinderwerkers voor crèche
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Samenkomsten en Livestream | zondag 31 oktober

Morgen, zondag 31 oktober, is Kees Kraayenoord spreker tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Tijdens de diensten vieren we met elkaar avondmaal. Wat is het fijn dat we dit weer samen met elkaar mogen doen!

Voor het bijwonen van de diensten moet vooraf worden gereserveerd via onze website. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor alle kinderen van de basisschool. Ook hiervoor is een ticket nodig.

We zien er naar uit elkaar zondag te ontmoeten! Denk er wel even aan dat komende nacht de wintertijd in gaat en de klok een uurtje terug gezet mag worden!

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 09.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Komende weken gaan we samen met Ollie en Sophie meer leren over bidden. Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je Engelse vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om via de Mozaiek app te doneren aan onze gemeente.aWAYke night | zondag 7 november

Op zondagavond 7 november is er weer een aWAYke night. Deze aWAYke night is in samenwerking met alle WAY locaties! Uit het hele land komen de jongeren dus naar Veenendaal. Het thema van de avond is A sky full of stars. We hebben een hele toffe campagne opgezet om de donkere nachten in Marsabit te verlichten. En daar hebben we jou kei hard voor nodig! Verder bestaat de avond uit heel veel worship, Jesse van Melle die gaat spreken en we sluiten de avond weer af met een vette afterparty. Dit keer met niemand minder dan DJ Roberto Rosso!

Dit wil je niet missen, dus zorg dat je erbij bent! Tickets kun je reserveren via onze website. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg dan onze Instagram!


 Mozaiek Worship on Tour

Zaterdagavond 6 november speelt Mozaiek Worship bij het 3-daags event Simply Jesus in de IJsselhallen in Zwolle. Tijdens deze tweede dag  leidt Mozaiek Worship de aanbidding tijdens de avonddienst.

Op vrijdag 12 november is  Mozaiek Worship aanwezig tijdens het event 'Mom's night out XL' van Power to the Mama's.  Teamleider en kinderwerkers voor crèche

Afgelopen zondag deed Lisanne Koudijs (kidspastor) een oproep voor nieuwe kinderwerkers en een teamleider voor de crèche. We zijn dankbaar om te kunnen vertellen dat de rol van teamleider inmiddels ingevuld is! Daarnaast zijn we ook dankbaar dat ruim 20 mensen hebben aangegeven kinderwerker te willen zijn bij de crèche!

Mocht jij ook willen helpen bij de crèche, maar heb je nog niet gereageerd? Dan kan dit alsnog hoor, want we hebben nog steeds mensen nodig! Stuur dan een mail naar contact@mozaiek0318.nl.Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een huwelijk aankondigen.

Huwelijk
Op 5 november 2021 trouwen Endryetta van Ginkel en Sjoerd Aerts in Lunteren. Voorganger is Cees van Harten. We wensen hen een mooie dag toe!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser