Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 5 augustus 2018

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Terugblik reis We Are Young #Travel
  2. Save the date: startweekend 15 en 16 september
  3. We Are Young Camp 2018
  4. Mozaiek Worship Conference | 16 en 17 november
  5. Omzien naar elkaar
  6. Agenda 2018


Terugblik reis We Are Young #Travel

We hebben een fantastische tijd gehad in Roemenië. In de kinderprogramma's hebben we met meer dan 70 kinderen kunnen spelen, zingen en knuffelen. Tijdens het vrouwenwerk hebben we hen kunnen vertellen hoe waardevol ze zijn in Gods ogen. We hebben een huis afgemaakt voor een vrouw van 17 met 2 kinderen en een aantal andere huizen opgeknapt en schoongemaakt. En we mochten voor veel mensen bidden en hen bemoedigen.

Het was een toffe en soms heftige ervaring, waarin ook wij veel hebben geleerd en gezien en mooie keuzes konden maken in onze relatie met God. Hartelijk bedankt voor jullie steun en gebed! 

 Save the date: startweekend 15 en 16 september

Save the date! Zaterdagmiddag 15 september starten we het seizoen feestelijk met een Mozaiek kidsmiddag. Alle kinderen van 4 t/m 12 jaar zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom. Om 17.00 uur gaat de ‘Food Market’ open voor zowel de kinderen als volwassenen. Ontmoet elkaar met een hapje en een drankje. Van pizza tot broodje hamburger met friet, er is voor ieder wat lekkers te vinden! Rond 19.30 uur sluiten we de dag af. Meld je alvast aan via Mijn MozaiekWe Are Young Camp 2018

Heb je je inmiddels opgegeven voor het We Are Young Camp? Doe dat dan snel via onze website, opgeven kan nog tot 15 augustus aanstaande! Heb je vooraf nog vragen, stuur dan een mailtje naar contact@mozaiek0318.nl.

Nog even voor de helderheid: van 7 september tot en met 9 september hebben we weer een tof Camp in het Mussennest in Otterlo. Houd je van ontmoeting, sport, aanbidding, gezelligheid, goede sprekers, diepgaande gesprekken, lange dagen, korte nachten, zorg dat je je dan snel inschrijft. Houd de social media in de gaten voor meer informatie.

Wil je mee als leider, ook dan kan je je aanmelden en ben je van harte welkom!Mozaiek Worship Conference | 16 en 17 november

Het is nog ver weg, maar daarom geen reden om dit niet alvast onder je aandacht te brengen: Mozaiek Worship Conference (voorheen Landelijke dag van aanbidding) op 16 en 17 november! Deze  tweedaagse conferentie is voor aanbiddingsleiders, creatievelingen, muzikanten, zangers en iedereen die ernaar verlangt mensen te leiden naar het hart van God in de context van de lokale kerk.

Sprekers en leiders zijn o.a. Tim en Rachel Hughes (Worship Central, Gas Street Church), Pete Greig (24-7 Prayer, Emmaus Rd Church), Tiemen Westerduin (Compassion Nederland) en Kees Kraayenoord (Mozaiek Worship, Mozaiek0318).

Iets voor jou? Lees meer op onze websiteOmzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda 2018

zondag 05 augustus 2018 Samenkomsten
dinsdag 07 augustus 2018 Uur van Gebed