Mozaiek0318 nieuwsbrief | 15 september 2019

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Terugblik aftrap nieuwe seizoen
  2. Grow programma najaar 2019
  3. Love2Meet: het kringwerk van Mozaiek0318
  4. Programma Mozaiek Kids
  5. Discipelschaptraining voor kinderen (pilot)
  6. We Are Young nieuws
  7. Omzien naar elkaar
  8. Agenda
  9. Activiteiten Mozaiek Worship


Terugblik aftrap nieuwe seizoen

Gistermiddag- en avond hebben we met een groot aantal Mozaiekers het nieuwe seizoen afgetrapt. Voor de kinderen was er een vossenjacht georganiseerd, waarbij ze op zoek gingen naar Bijbelse vossen. Daarna was het gezellig samen zijn onder het genot van een drankje en erg veel lekker hapjes tijdens de Foodmarket. We mogen terugkijken op een geslaagde start van het seizoen!

 Grow programma najaar 2019

We geloven in groei! Juist als kerk van Jezus Christus willen we dagelijks groeien…. Groeien in aanbidding, groeien in liefde voor Jezus en Zijn kerk, groeien in liefde voor elkaar. Met het nieuwe aanbod van Grow wil Mozaiek0318 iedereen de kans geven om te groeien.

Vandaag zijn de nieuwe Grow flyers uitgedeeld. Voor de maanden oktober, november en december is een prachtig, divers aanbod van cursussen en workshops beschikbaar. Zo bieden we komende periode voor de 2e keer de cursus ‘Leven in Christus’ aan, een cursus over identiteit, genade en vrijheid. Maar ook de cursussen ‘Luisterend bidden’ en ‘Leven in financiële vrijheid’ ontbreken niet. Bijzondere studies betreffen ‘Als eten je leven beheerst’ en Bijbelstudies over het leven van Thomas en Jezus. Voor meer informatie en opgave ga naar onze website.Love2Meet: het kringwerk van Mozaiek0318

Mozaiek0318 is een grote kerk. Om ervoor te zorgen dat je je niet verloren voelt in de mensenmassa’s op zondag zijn er Love2Meet (L2M) groepen. L2M is het kringwerk van Mozaiek0318 waarbij ontmoeting centraal staat. Onze L2M groepen zijn heel divers, zo zijn er groepen voor sporters, kookliefhebbers, jonge koppels, alleenstaanden, senioren en ondernemers. Ondanks de diversiteit hebben alle groepen hetzelfde verlangen, namelijk het omzien naar elkaar, met elkaar leuke dingen doen en voor elkaar zorgen.

Bekijk hier het actuele overzicht van de beschikbare L2M groepen. Kijk ook eens bij het overzicht van nieuw op te starten groepen in Mijn Mozaiek, wellicht kunnen ze met jouw aanmelding ook daadwerkelijk van start gaan. 

Is de groep van jouw interesse vol of staat jouw interesse er niet bij? Dan is het ook mogelijk om zelf een nieuwe L2M groep te starten. Informatie hierover is eveneens op te vragen via Mijn Mozaiek of stuur een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.Programma Mozaiek Kids

We zijn op de helft van de maand aangekomen. We hebben gehoord over het verhaal van de muur die Nehemia aan het bouwen was. Hij was verantwoordelijk voor de wederopbouw van de muur. Toen er een probleem opdook besloot hij om dat eerst aan te pakken. Hij gaf genoeg om de mensen om hen te helpen een oplossing te vinden. 

Doel deze zondag: Ik leer dat als er wat gedaan moet worden ik niet op iemand anders moet wachten om mensen in nood te helpen. Als kinderen mensen in nood zien, bidden we dat ze initiatief nemen om te helpen in plaats van te denken dat het een probleem van iemand anders is. God kan ze samen met de vertrouwde volwassenen in hun leven gebruiken om een impact te maken in het leven van anderen.

Voor thuis
Vertel je kind over een tijd dat iemand jouw nood zag en je hielp. Indien van toepassing, praat over hoe die persoon niet hóéfde te stoppen met wat hij deed om je te helpen, maar dat wel deed.

Bijbeltekst van de maand
"Wat je ook doet, doe het van harte, alsof het voor de Heer is en niet voor de mensen". (Kolossenzen 3:23)
 Discipelschaptraining voor kinderen (pilot)

Wij houden van kinderen en wij geloven dat God van kinderen houdt. God is een levende God die met ons allemaal een persoonlijke relatie wil, zo ook met kinderen. Wij geloven dat God tot kinderen spreekt en hen wil gebruiken om Zijn Koninkrijk zichtbaar te maken. We willen kinderen hierin onderwijzen en hen ook begeleiden in het ontdekken en ontwikkelen van die persoonlijke relatie met God.

We bieden daarom een discipelschaptraining voor kinderen aan. Volgende week zondag 22 september zal de 1e keer zijn en daarna zal het altijd op de 4e zondag van de maand tijdens de 1e en 2e dienst zijn in de kleine zaal. We werken met aanmelden vooraf, dus mocht je je kind hiervoor willen aanmelden, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

We geloven dat naast onze actieve inzet door alle kinderwerkers het voor onze kinderen zo belangrijk is dat we er met elkaar voor bidden. Bidden jullie komende week mee voor alle kinderwerkers en dat kinderen Jezus liefde mogen ervaren en dichter naar God mogen groeien?We Are Young nieuws

Voor vijf zondagavonden in het seizoen 2019/2020 zijn we nog op zoek naar drie kokers die voor 8-10 mensen een maaltijd willen koken voor het team van de #Church-avond 18 jaar en ouder. Voor meer info en opgave kun je mailen naar contact@mozaiek0318.nl.

Bij de doelgroep 12-17 jaar hebben we een mooie start gemaakt van het seizoen. Naast een prachtig #Camp hadden we ook onze eerste #Church-en #Growavond. Wat een gave momenten hebben we al gehad met zoveel tieners! Ons maandthema voor september is “Identiteit”. Zowel bij #Church, #Grow en #Clans besteden we hier aandacht aan. Kom gerust een keer kijken!

We kunnen binnen ons jeugdwerk altijd mensen inzetten. Op dit moment zoeken we nog clanleiders en een teamleider Serve. Heb jij hart voor jeugd en wil je dienen in een mooi team neem dan gerust contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl. Voor alle andere informatie kun je kijken op onze website of neem op zondag een informatieboekje mee van de infobalie.Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda

zaterdag 14 september 2019 Startweekend 2019
zondag 15 september 2019 Samenkomsten
maandag 16 september 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 17 september 2019 We Are Young #Arts
Uur van Gebed
woensdag 18 september 2019 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
GROW - Doopinloop
GROW - Introductie september 2019 tweede avond
donderdag 19 september 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zaterdag 21 september 2019 We Are Young #Connect
zondag 22 september 2019 Samenkomsten
maandag 23 september 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 24 september 2019 Uur van Gebed
woensdag 25 september 2019 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
donderdag 26 september 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zondag 29 september 2019 Samenkomsten
maandag 30 september 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 01 oktober 2019 Uur van Gebed
woensdag 02 oktober 2019 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
GROW - Introductie oktober 2019 eerste avond
GROW - Leven in Christus (1)
GROW - Luisterend bidden (1)
GROW - Workshop Brush Lettering
GROW - Infoavond Mozaiek Kids
donderdag 03 oktober 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)

Voor de actuele agenda, kijk op onze website.Activiteiten Mozaiek Worship

 


vrijdag 20 september 2019 Startweekend Mozaiek Worship College
zaterdag 21 september 2019 Startweekend Mozaiek Worship College
zaterdag 12 oktober 2019 Mozaiek Worship College
zaterdag 26 oktober 2019 Studiedag - De Nieuwe Rank in Westland
zondag 10 november 2019 Medewerking dienst - Surhuisterveen
vrijdag 15 november 2019 Mozaiek Worship Conference 2019
zaterdag 16 november 2019 Mozaiek Worship Conference 2019
 Bekijk dit bericht in uw browser