Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 25 april 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Dienst van zondag 26 april
  2. Laatste kans om jouw selfie in te sturen!
  3. Terugkijken: Mozaiek Connect
  4. Jij een nacht naar buiten, zij naar binnen!
  5. Inzameling Kledingbank
  6. Voedselbank
  7. Agenda


Dienst van zondag 26 april

Samen zijn we kerk! Nu we als Mozaiek voorlopig niet samen kunnen komen betekent dat niet dat we geen diensten hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je iedere zondag in de veiligheid van je eigen huis, via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Arjen ten Brinke zal komende zondag tijdens de online dienst voorgaan met het thema 'God zoekt mens'. De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Om 10.00 uur is er weer een Kids livestream met Ollie en Sophie. Kijk jij ook?

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestreams.

Klik hier voor de livestreams.

 Laatste kans om jouw selfie in te sturen!

Zoals eerder aangegeven, voor een heel toffe mozaiek collage in ons nieuwe magazine, zijn wij op zoek naar een selfie van jou! We willen een kunstwerk maken op de cover van ons magazine, en daarvoor hebben wij nog altijd 100 selfies nodig!

Dit weekend is je laatste kans om in te sturen dus pak je telefoon, maak een selfie en stuur ‘m op! Om alles te verzamelen in 1 map, mag dit naar selfie@mozaiek0318.nl. Hoe gaaf is het om jezelf, samen met heel veel andere mozaiek delen, terug te zien op de cover! : )

Bij voorkeur willen wij graag een individuele, verticale foto wat iets weg heeft van een pasfoto, maar vergeet vooral niet te lachen! 

We zijn benieuwd naar jullie inzendingen!Terugkijken: Mozaiek Connect

Afgelopen woensdag gingen we live met Mozaiek Connect. Een moment van aanbidding, maar ook om te bidden voor onze zieken en voor nieuwe deeltjes van Mozaiek. Het was een intens moment waar we met vele van jullie mochten samenkomen.

Tijdens deze connectavonden nemen we de tijd om iemand uit de gemeente beter te leren kennen. Afgelopen woensdag kwamen we thuis bij Annemarie Hubers. Zij vertelde hoe het is om vanuit huis les te geven aan haar klas, maar ook over Alpha online wat bijna gaat starten. Terugkijken? Klik dan hier

Wil jij de gehele Mozaiek Connect aflevering terug kijken, klik dan hier. Doe het vandaag nog, want helaas is deze afleverig na morgen niet meer terug te kijken i.v.m. privacy. 

Komende woensdag zullen we weer samenkomen voor aanbidding en gebed. Kijk jij mee? Iedere woensdag om 20.30 uur via onze livestream.Jij een nacht naar buiten, zij naar binnen!

Als Mozaiek zijn we betrokken geraakt bij een initiatief van Transfourmers. Een actie platform opgezet vanuit de 4e Musketier. Zij willen de komende tijd aandacht vragen voor de vluchtelingencrisis op Lesbos. Hiervoor willen zij €150.000 euro ophalen om 2000 vluchtelingen te helpen. Als Mozaiek willen wij hieraan mee gaan doen! Wil je weten hoe? Check dan deze video!

Doe je mee aan deze actie? Super! Meld je dan even aan op het Facebook evenement. Om geld te doneren kan je naar de donatiepagina gaan van Movement On The Ground. Die vind je hier. Doe je niet mee aan de actie, maar wil je dit wel ondersteunen? Een donatie is meer dan welkom!Inzameling Kledingbank

Omdat de samenkomsten ook de komende periode niet doorgaan, zal de halfjaarlijkse kledinginzameling ook niet plaatsvinden. De kledingbank zou het echter wel fijn vinden als we onze overbodige kleding / vodden daar in zouden leveren.

De kledingbank is geopend voor het inleveren van kleding op maandag t/m donderdag van 09:00 – 12:00 uur en op dinsdag van 18:30 – 21:00 uur. Het adres is Gilbert van Schoonbekestraat 75, 3901 PZ Veenendaal.

Helpt je mee? Natuurlijk staan we in het najaar, mits de situatie het toe laat, weer klaar om jullie kleding bij de Basiliek in te zamelen.Voedselbank

De voedselbank is in Veenendaal voor een groot deel afhankelijk van inzamelingen door kerken in Veenendaal. Mozaiek0318 heeft afgelopen februari weer voor een waanzinnige opbrengst gezorgd, maar door de Corona-crisis is de voorraad alweer flink geslonken.

Aangezien we als kerken geen samenkomsten mogen houden heeft de voedselbank een actie op touw gezet om de toevoer van producten toch door te laten gaan. Voor meer informatie, maar natuurlijk ook vooral om te doen aan deze actie, klik hier voor meer informatie.

Laten we er samen voor zorgen dat de Voedselbank, en met daarachter tientallen gezinnen, nooit zonder eten komt te zitten.Agenda
zondag 26 april 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
dinsdag 28 april 2020 Alpha Online
woensdag 29 april 2020 Insta Live Mozaiek We Are Young
Livestream Mozaiek Connect
donderdag 30 april 2020 Alpha Online
zondag 03 mei 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
woensdag 06 mei 2020 Insta Live Mozaiek We Are Young
Livestream Mozaiek Connect
zondag 10 mei 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
woensdag 13 mei 2020 Insta Live Mozaiek We Are Young
Livestream Mozaiek Connect


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser