Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 5 september 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Dienst van zondag 6 september
  2. Bidden, leren van Jezus
  3. Bedankmuur voor Cees van Harten
  4. Nieuwe versie Mozaiek-app
  5. Kledingbank Veenendaal zoekt mannenkleding
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Dienst van zondag 6 september

Aanstaande zondag starten we tijdens de dienst met het nieuwe thema 'Bidden, leren van Jezus' (zie ook het volgende artikel in deze nieuwsbrief). Kees Kraayenoord spreekt tijdens de dienst over het onderwerp 'Thuis'. 

Vanwege de situatie rondom het Coronavirus is er voorlopig op zondagmorgen alleen een dienst om 11.00 uur. Deze is beperkt toegankelijk en wordt tevens als livestream via onze website uitgezonden. 

Samenkomst / Livestream
We starten om 10.00 uur met Ollie & Sophie en om 11.00 uur met de Mozaiek Livestream. Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er vertaling (Engels) van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.

Bijwonen van de dienst
Om de dienst bij te wonen heb je tickets nodig. Door de corona-maatregelen kunnen we op dit moment maar 350 tickets per dienst uitgeven. De afgelopen dagen hebben we onze delen en geregistreerde vrienden (actief als vrijwilliger, maar nog geen deel) eerst de mogelijkheid gegeven om tickets te reserveren. Omdat er voor de dienst van morgen nog tickets beschikbaar zijn, is het mogelijk om voor deze dienst zonder een inlog voor Mijn Mozaiek tickets te bestellen.

Wil je tickets reserveren? Ga naar het agenda-item van de dienst van 6 september op onze website. Je krijgt nu alle informatie over de dienst te zien. Onderaan de pagina vind je mogelijkheid om tickets te bestellen. Bidden, leren van Jezus

Dit najaar staat in onze zondagse diensten het thema ‘Bidden, leren van Jezus’ centraal. We zijn hierbij geïnspireerd door het gelijknamige boek van Theo van den Heuvel. Tijdens de preken op zondag komen de hoofdstukken uit het boek aan bod. 

Daarnaast worden er in de komende periode diverse activiteiten rondom dit thema georganiseerd. Vanaf oktober/november start de cursus ‘Luisterend bidden’ en de online ‘Prayercourse’. Ook wordt er twee keer een leesplan aangeboden. Meer informatie hierover volgt nog, houd hiervoor onze nieuwsbrief, website en social media in de gaten.

Ben je benieuwd naar het boek 'Bidden' van Theo van den Heuvel? Je kunt het boek aanschaffen via Mozaiek0318; via onze webshop, tijdens de dienst op zondag en doordeweeks bij de receptie van Mozaiek Centrum (Storkstraat 33). 
 Bedankmuur voor Cees van Harten

Cees en Rommy waren de afgelopen jaren onderdeel van ons voorgangsteam. Vorige week stonden we in de dienst stil bij het feit dat Cees nu officieel met pensioen is. We kunnen helaas niet fysiek samenkomen om Cees te bedanken. Daarom hebben we een bedankmuur aangemaakt.

Wil je Cees bedanken of bemoedigen? Dat kan! Laat je bericht achter op de bedankpagina. Klik hier om je berichtje te posten!Nieuwe versie Mozaiek-app

Hij is er! De nieuwe Mozaiek-app! Je kunt hem vanaf nu downloaden via de AppStore of de Google Play store. 

Deze app maakt het nóg makkelijker om bijvoorbeeld je gegevens in te zien of te wijzigen contact te zoeken met mede-Mozaiekers, tickets te reserveren en preken terug te luisteren. Ook gaan we de app gebruiken voor het inchecken van de kids bij het kinderwerk op zondag. 

De app is door iedereen te gebruiken. Voor sommige functies is een login vereist, dit is dezelfde login als voor MijnMozaiek.

We hebben een korte instructie gemaakt die je een paar highlights laat zien. Bekijk deze op onze website, hier vind je tevens de links naar de downloadpagina. Download jij ‘m ook? Kledingbank Veenendaal zoekt mannenkleding

Nu de zomer weer bijna voorbij is, is het de hoogste tijd om de kledingkast weer eens te reorganiseren. Heb je bruikbare kleding, schoenen en textiel (handdoeken en theedoeken), denk dan eens aan de kledingbank in Veenendaal

Op dit moment maken 95 gezinnen gebruik van de kledingbank. Er is met name een tekort aan mannenkleding. De belangrijkste eis die de kledingbank stelt aan de kleding is dat deze schoon en onbeschadigd is. Dus geen afgedragen broek of een broek met verfvlekken of gaten erin. Bij overhemden is het belangrijk dat de kraag schoon is en dat er geen vlekken onder de oksels zitten.

Het inleveren van de kleding kan van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur en op dinsdagavond van 18.30 tot 20.30 uur bij de Gilbert van Schoonbekestraat 75 in Veenendaal.Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we twee huwelijken en een geboorte aankondigen.

Op september trouwen Stefanie Veenvliet en Adriaan van Veldhuizen en op 12 september trouwen Lisa de Nier en Luuk Brandsen. Op 19 augustus is Cornelis Johannes Aron den Hartog geboren. Hij is het zoontje van Jan en Rianne en broertje van Ruben, Marette en Inge.

Stefanie & Adriaan Lisa & Luuk Aron den Hartog
 

Meer informatie over deze familieberichten kan i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur  dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.Agenda
zondag 06 september 2020 Samenkomst / Livestream
maandag 07 september 2020 Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 08 september 2020 Uur van Gebed
woensdag 09 september 2020 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
Aanmelden niet meer mogelijk - GROW - Introductie september 2020 eerste avond
zondag 13 september 2020 Samenkomst / Livestream
#CHURCH 12-17 jaar
maandag 14 september 2020 Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 15 september 2020 Uur van Gebed
woensdag 16 september 2020 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
Aanmelden niet meer mogelijk - GROW - Introductie september 2020 tweede avond
zaterdag 19 september 2020 #CONNECT
zondag 20 september 2020 Samenkomst / Livestream
maandag 21 september 2020 Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 22 september 2020 Uur van Gebed
woensdag 23 september 2020 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
Aanmelden niet meer mogelijk - GROW - Introductie september 2020 eerste avond


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser