Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 17 oktober 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Livestream zondag 18 oktober | Bidden loont
  2. Financieel jaarverslag 2019
  3. Vacature Coördinator Productie
  4. Familieberichten
  5. Agenda


Livestream zondag 18 oktober | Bidden loont

Aanstaande zondag gaat Arjen ten Brinke tijdens onze livestream in gesprek met een aantal deelnemers van de Alpha cursus. Zij delen hun getuigenissen passend bij het thema 'Bidden loont'. 

Voor de komende Alpha online hebben we inmiddels al 27 aanmeldingen, waardoor we op korte termijn met meerdere groepen kunnen starten. Hoe mooi en bijzonder is dat!

De livestream start om 11.00 uur. Voorafgaande is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Financieel jaarverslag 2019

Twee jaarlijks informeren wij onze delen over de financiën van Mozaiek0318. Omdat het nu niet mogelijk is om dit rondom een van onze zondagse diensten te doen, informeren we je ditmaal via onze nieuwsbrief. 

De jaarcijfers van 2019 zijn vastgesteld en goedgekeurd door zowel de Oudstenraad als de Kascommissie. In de notulen van de Oudstenraad van 4 maart 2020 is deze goedkeuring als volgt vastgelegd:

“OR heeft de financiële  jaarrekening kerkgenootschap over 2019 goedgekeurd onder voorbehoud goedkeuring kascommissie op 10 maart a.s.”

Bekijk het financiële jaarverslag 2019 en de goedkeurende verklaring van de kascommissie online (let op: de stukken zijn alleen zichtbaar waneer je bent ingelogd)

Heb je vragen naar aanleiding van de stukken? Stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nlVacature Coördinator Productie

Door een aantal mooie technische teams kunnen we elke zondag weer onze diensten via livestream uitzenden. Voor deze teams zijn we nu op zoek naar een enthousiaste Coördinator Productie.

In deze functie ben je de spil tussen het redactieteam (inhoud) en het productieteam (uitvoer). Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor alle teamleiders binnen de productieteams. We zijn op zoek naar iemand die een stukje inhoud kan overbrengen naar de praktijk, de grote lijnen overziet, maar daarin ook oog heeft voor de mensen die actief zijn binnen de teams. De functie vraagt een toewijding van ongeveer circa 3 uur in de week.
 
Klik hier voor meer informatieFamilieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een geboorte melden.

Geboorte
Op 4 oktober is Sophie (Fijtje Maria) Klumpenaar geboren. Sophie is de dochter van Tineke en Bram en het kleine zusje van Luuk.Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur  dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Meer informatie over deze familieberichten kan i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser