Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 18 april 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Dienst van zondag 19 april
  2. We hebben jou nodig!
  3. Worship en Gebed
  4. Mozaiek Kenia - Groeten uit Marsabit
  5. Agenda


Dienst van zondag 19 april

Samen zijn we kerk! Nu we als Mozaiek voorlopig niet samen kunnen komen betekent dat niet dat we geen diensten hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je iedere zondag in de veiligheid van je eigen huis, via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Martin Koornstra zal komende zondag tijdens de online dienst voorgaan met het thema 'Sta op en Schitter'. De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Om 10.00 uur is er weer een Kids livestream met Ollie en Sophie. Kijk jij ook?

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestreams.

Klik hier voor de livestreams.

 We hebben jou nodig!

Voor een hele toffe mozaiek collage in ons nieuwe magazine, zijn wij op zoek naar een selfie van jou! We willen een kunstwerk maken op de cover van ons magazine, en daarvoor hebben wij ongeveer 300 selfies nodig! Dus wil jij jezelf, samen met alle andere delen, daarop terug zien? Stuur een selfie naar ons toe! Om alles te verzamelen in 1 map, mag dit naar selfie@mozaiek0318.nl 

Bij voorkeur willen wij graag een individuele, verticale foto wat iets weg heeft van een pasfoto, maar vergeet vooral niet te lachen! 

Kijken jullie wekelijks met het hele gezin naar de livestream van Mozaiek, maak dan gezellig een foto van elkaar of laat iedereen zelf een selfie maken. 

We zijn benieuwd naar jullie inzendingen!Worship en Gebed

Vanaf aankomende woensdagavond willen we om 20.30 uur wekelijks bij elkaar komen voor aanbidding en gebed. Het gemeente-zijn is veranderd, het voelt anders. Toch willen we zoveel mogelijk bij elkaar zijn. Daarom hebben we besloten om naast de reguliere diensten, iedere woensdagavond samen te komen door middel van een extra livestream.

Op zondag hebben we veel kijkers door het hele land, en zelfs ook uit het buitenland. Op de woensdagavonden willen we een half uurtje de tijd nemen om een aantal persoonlijke verhalen uit de gemeente te delen en waar mogelijk ook met jou in contact komen. Ook kan je tijdens deze livestream reageren op al onze sociale kanalen. Kijk jij mee komende woensdag? Kees Kraayenoord zal ons deze avond meenemen in wat we gaan doen. We kijken uit naar jou!

Klik hier voor de livestream.Mozaiek Kenia - Groeten uit Marsabit

Afgelopen week hebben we weer contact gehad met onze partnerkerk in Marsabit, Kenia. En helaas is de bewegingsvrijheid daar ook afgenomen en is handen schudden er niet meer bij. We beseffen ons goed dat met name deze gebieden door een virus als het Corona virus in nog moeilijkere omstandigheden terecht komen, mede door de vaak slechte hygiëne. Het is dan ook bijzonder om te horen dat zij met name kijken naar en bidden voor onze gebieden en voor ons als kerk omdat wij momenteel harder worden getroffen door het Corona virus dan dat in Kenia het geval is.

Via deze link is het gesprek terug te luisteren. Laten we in gebed om onze broers en zussen in Marsabit heen gaan staan. Maar neem hun woorden ook mee als een bemoediging voor jezelf! Mooi om op deze manier verbonden te zijn met elkaar.Agenda
zondag 19 april 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
woensdag 22 april 2020 Insta Live Mozaiek We Are Young
Livestream Worship en Gebed
zondag 26 april 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
dinsdag 28 april 2020 Alpha Online
woensdag 29 april 2020 Insta Live Mozaiek We Are Young
Livestream Worship en Gebed
donderdag 30 april 2020 Alpha Online
zondag 03 mei 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
woensdag 06 mei 2020 Insta Live Mozaiek We Are Young
Livestream Worship en Gebed


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser