Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 26 september 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Welkom bij onze dienst op zondag
  2. Opbrengst giften voor noodhulp op Lesbos
  3. Bidden, leren van Jezus
  4. Familieberichten
  5. Agenda


Welkom bij onze dienst op zondag

Ook al is het anders dan we gewend zijn, het is fijn om weer mensen welkom te heten tijdens onze zondagse diensten!  Voorlopig is er alleen een dienst om 11.00 uur. Omdat deze dienst beperkt toegankelijk is (350 plaatsen), wordt deze tevens als livestream via onze website uitgezonden.

Dienst / Livestream

Aanstaande zondag spreekt Arjen ten Brinke over 'Onbelemmerd zicht', als onderdeel van onze themaserie 'Bidden, leren van Jezus'. 

We starten om 10.00 uur met Ollie & Sophie en om 11.00 uur met de dienst en livestream. Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Opbrengst giften voor noodhulp op Lesbos

Vorige week hebben we in de nieuwsbrief en tijdens de diensten van zowel Mozaiek0318 als Mozaiek033 een oproep gedaan voor financiële steun voor de vluchtelingen op Lesbos. Dit heeft het fantastische bedrag van € 32.806,- opgeleverd! We zijn enorm dankbaar voor jullie vrijgevigheid hierin.

Het geld wordt verdeeld over de organisaties Movement on the Ground en Gain. Beide organisaties geven directe noodhulp aan de vluchtelingen op het Griekse eiland.Bidden, leren van Jezus

Dit najaar staat in onze zondagse diensten het thema ‘Bidden, leren van Jezus’ centraal. We zijn hierbij geïnspireerd door het gelijknamige boek van Theo van den Heuvel. Tijdens de preken op zondag komen de hoofdstukken uit het boek aan bod.  Ben je benieuwd naar het boek 'Bidden' van Theo van den Heuvel? Je kunt het boek aanschaffen via Mozaiek0318; via onze webshop, tijdens de dienst op zondag en doordeweeks bij de receptie van Mozaiek Centrum.

BIDDEN VOOR EN MET ZIEKEN
Wij geloven dat we in alle vrijmoedigheid mogen bidden om genezing omdat Jezus ons daartoe uitnodigt. Daarom organiseren we wekelijks op maandagavond van 20.00 tot 21.15 uur een gebedsmoment voor en met onze zieken binnen Mozaiek0318 en Mozaiek033.

Dit gebedsmoment is voor en met zieken. Heb je lichamelijke en/of geestelijke klachten, dan ben je van harte welkom om voor je te laten bidden. Er een vast gebedsteam aanwezig. We komen samen in ‘de OntmoetinG’ (onderdeel van Boerderij de Toekomst), Griftdijk 5 in Maarsbergen. Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een geboorte noemen en twee huwelijken aankondigen. 

Geboorte
Per abuis hebben we in de vorige nieuwsbrief de namen van de dochters van Tim en Lisa Termorshuizen verkeerd vermeld...daarom nogmaals: op 9 september zijn Sara en Evi Termorshuizen geboren :-)! 

Op 15 september is Hanna Marlise Boersma geboren is. Hanna is de dochter van Henk en Ineke en het zusje van Teun.

Huwelijken

2 oktober: Roelien Zwanenburg & Harm Bosma 3 oktober: Mareille Schottert & Jaap Versteeg

Meer informatie over deze familieberichten kan i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur  dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.Bekijk dit bericht in uw browser