Yes!! In 2022 starten we weer met WAY Small Groups. Be there!

He jij daar! 

Heb jij zin om komend jaar samen met andere WAY’ers van 18-25 jaar te meeten? Goed nieuws! In 2022 starten we met small groups. Small Groups zijn dé plek om elkaar beter te leren kennen én te bouwen aan je relatie met God. 

Een Small Group is een vaste groep met wie jij een tijdje optrekt
Een Small Group is een vaste groep mensen met wie jij optrekt. Een keer per maand ontmoeten jullie elkaar. Bij iemand thuis als er genoeg plek is. Of in het Mozaiekcentrum. Net wat werkt voor jullie. Jullie organiseren de avond zelf en bepalen ook zelf waar jullie het over hebben. En komen jullie er samen niet helemaal uit? Geen probleem. We hebben speciale Small Group coaches die jullie helpen.

Meld je aan voor de Small Groups
Voordat we écht van start gaan is het belangrijk dat we weten wie er allemaal in een Small Group wil. En wie er misschien al in een small group zit. Zodra we dat weten, kunnen wij de groepen indelen. 

Enthousiast over de Small Groups? Meld je dan hier aan.  
Zit je al in een Small Group? Laat ons dat dan weten via het volgende formulier

Heb je je eerder dit jaar ook al aangemeld voor een Small Group? Toen is er iets misgegaan
Pssst! Heb jij je dit jaar al eens aangemeld voor een Small Group? Dat kan kloppen. We zijn er pasgeleden achter gekomen dat er toen iets is misgegaan met het online aanmeldformulier. Je aanmelding is daardoor niet bij ons terecht is gekomen :’(. Sorry hiervoor! 

We hopen natuurlijk dat je nog steeds enthousiast bent over Small Groups en dat je je alsnog wilt aanmelden. Aanmelden kan via dit aanmeldformulier. Deze doet het wel 😉.

Dit is het Small Groups team
Wie regelen die Small Groups? We stellen ze met trots aan je voor. 

Samuel en Joke 
Hoi! Wij zijn Samuel en Joke. Samen met onze drie zonen, Raphaël (13), Joël (11) en Matthias(4) wonen we sinds de zomer van 2020 in Veenendaal. We hebben de afgelopen tijd veel gebeden en gevraagd aan God waar Hij  ons wil hebben. Toen zijn we bij Mozaiek0318 terecht gekomen. We willen heel graag meebouwen aan deze kerk! En ervaren nu dat God onze talenten wil gebruiken om mee te helpen bij WAY. Dat gaan we doen als coördinatoren voor Clans & Small Groups. We hebben superveel zin om samen met jullie iets gaafs te bouwen!    

Giel-Jan
Hi! Ik ben Giel-Jan en woon samen met mijn vrouw en twee kids in Veenendaal. Wij zijn alweer zes jaar betrokken bij Mozaiek0318 én bij het jongerenwerk. Ik ben onderdeel van het kernteam van WAY. Dat betekent dat ik samen met onze youth pastors en een paar andere mooie mensen meedenk over de visie en strategie van WAY. Vanuit het kernteam coördineer ik Clans & Small Groups. En sinds kort doe ik dat samen met Joke en Samuel. 

Ik weet uit ervaring hoe tof het is om als kleine groep met elkaar het leven te delen en God te zoeken. Want ik heb samen met mijn vrouw vijf jaar lang een clan geleid. Die clan is inmiddels gegroeid naar een Small Group.  We hebben met elkaar enorm veel mooie momenten beleeft en er zijn relaties voor het leven ontstaan. Ik wil helpen om zoveel mogelijk jongeren deze ervaring te geven. 

Er komt nog veel meer aan
Enne… we weten dat je eventjes hebt moeten wachten op een programma speciaal voor WAY Young Adults. Achter de schermen zijn we druk bezig geweest en naast de Small Groups komen en er komen echt nog meer supervette events aan speciaal voor jou. Dus houd onze socials in de gaten voor meer info.

Nog vragen?
Heb je vragen over de Small Groups? Stuur ons dan een mailtje, dan helpen we je verder. Mailen kan naar: waysmallgroups@mozaiek0318.nl. We kunnen niet wachten om je weer in het echt te zien. 

Tot snel!
Chesron, Esmee, Giel, Samuel en Joke
 


Bekijk dit bericht in uw browser