Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 21 augustus 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Kidsdienst en Livestream | zondag 22 augustus
  2. Zegen vanuit Kenia
  3. We Are Young communicatie zoekt versterking
  4. Meld je nu aan! Startday We Are Young 28 augustus
  5. Falling Forward: hulp bij seksverslaving
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Kidsdienst en Livestream | zondag 22 augustus

Morgen, zondag 22 augustus, spreekt Joost van den Boogaard tijdens onze livestream. De wekelijkse livestream start om 11.00 uur. We zien uit naar wat hij met ons gaat delen!

Kidsdienst met Ollie & Sophie
Voorafgaande aan de livestream is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Tot en met zondag 29 augustus is het thema 'Jezus vertelt'. Ollie en Sophie gaan samen met de kinderen kijken naar schatgraven met Henk. Henk ‘graaft’ in de Bijbel en vindt hier zes schatten, namelijk zes Bijbelverhalen/gelijkenissen die Jezus zelf verteld. Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Zegen vanuit Kenia

Met ons project Mozaiek Kenia zijn we een relatie aangegaan met 16 partner kerken in Marsabit en omgeving. Wat is het mooi en bijzonder dat een aantal pastors van deze kerken ons als Mozaiek persoonlijk zegent en we op deze manier met elkaar in verbinding staan. Zoals pastor Susan Mukiri Koome:

"I want to thank NL Mozaiek church for the unwavering love, care and support they have offered us. The Mozaiek Church has been intentional in supporting our children ministry. They are a candle that has lit our lives and are God sent to us. They have offered themselves to helping the vulnerable and that is what God commands us to do. I pray a prayer of blessing to the Mozaiek church that God will open doors of blessings to their lives and those of their families. May they not lack and may the grace of God be enough in their lives. They are a blessed generation. May God bless Mozaiek."

In het zomernummer van Mozaiek Magazine zijn alle zegeningen terug te lezen. 

Meer weten of Mozaiek Kenia en de mogelijheden om Marsabit en omgeving te ondersteunen? Ga dan naar www.mozaiekkenia.nl voor meer informatie. We Are Young communicatie zoekt versterking

Je mag er zijn. Je hoort erbij. Je bent geliefd! Dat willen we jongeren van Mozaiek meegeven. Die jongeren bereiken we natuurlijk via social media. We kondigen hier onze events aan en delen toffe verhalen, mini-preken en getuigenissen. Ons We Are Young communicatieteam maakt hiervoor alle content. En dit team heeft hard versterking nodig. 

Wie zoeken we precies?
- Creators: enthousiaste creatievelingen die ons helpen met design, fotografie en videografie.
- Een marketing pro: een ervaren online marketeer die gek is op social media én het leuk vindt om het team hiermee te helpen.

Ben jij de creator of marketeer die we zoeken? En lijkt het je superleuk om ons team te helpen? Stuur dan een mailtje naar weareyoung.communication@mozaiek0318.nlMeld je nu aan! Startday We Are Young 28 augustus

Yes, yes, yes!! Over een week is het zover. De startday van We Are Young! Het wordt écht supervet.
Een middag met toffe games, wedstrijden en heel veel LOL. En in de avond een BBQ en een vette party met DJ Redson. Geef je snel op want dit wil je niet missen! 

Programma
13.30 uur | zeskamp met: pannakooi, stormbaan en nog véél meer! | voor 12-17 jr 
18.30 uur | PARTY time met BBQ & DJ Redson | voor 12-25 jr 

Locatie: Mozaiekkantoor, Storkstraat 33, Veenendaal
Kosten: zeskamp €2,00 | BBQ & party €6,00

Aanmelden kan hier 

Enne, houd onze socials in de gaten voor meer toffe updates over het programma. Zien we jou de 28e? Falling Forward: hulp bij seksverslaving

Falling Forward, vallen en weer opstaan. Vanuit Care willen we mannen die worstelen met een seksverslaving een veilige plaats bieden om er vrij van te worden door deel te nemen aan een Falling Forward groep. Deze groep is voor mannen die zeer gemotiveerd zijn om vrij te worden van hun verslaving. Je bent bereid om totaal open en eerlijk te zijn over je situatie naar elkaar en naar God toe. Je wilt zaken doen, er alles aan doen om weg te blijven van je verslaving.

De start van de groep is verplaatst naar begin oktober, aanmelden kan tot eind augustus. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
 
Zie met ons uit naar de vrijheid die God je wil geven! Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we vier geboortes én drie huwelijken met je delen!

Geboren

Op 13 juli 2021 is Jona Tromp geboren. Zoon van Jesse en Liza, broertje van Elin. De familie geniet enorm van elkaar.

Op 29 juli 2021 is Fayenne Dirkje Kraan geboren. Dochter van Jerry en Anne, een wonder waar zij al enkele jaren naar uit hebben gezien. Het gaat goed met hen allen.

Op 2 augustus 2021 is Jozua Bloemendal geboren, zoon van Emily en Martin. Ook met dit gezin gaat het goed.

Op 5 augustus 2021 is Lukas Koning geboren, zoon van Mirthe en Martijn, broetje van Tobias. Het leek de eerste dagen goed te gaan. Thuis even van elkaar kunnen genieten. Lukas kreeg thuis epileptische aanvallen  en in het WKZ in Utrecht zijn allerlei onderzoeken gestart om te kijken wat de oorzaak is van de epileptische aanvallen. Er is hersenbeschadiging gevonden. Hoe erg dit zich in de toekomst gaat ontwikkelen weten de artsen nog niet… ze weten ook niet of we er fysiek iets van gaan zien maar hoe later de klachten gaan komen hoe beter. Lukas mocht afgelopen week mee naar huis. Mirthe en Martijn geloven dat Gods hand op Lukas rust! We mogen bidden dat de hersenbeschadiging helemaal mag verdwijnen. We willen vragen of jullie mee willen bidden voor Lukas?


 

Huwelijk

Op 23 augustus trouwen Lisette Zegers en Ruben Buist op Landgoed Rhederoord in De Steeg. Voorgangers zijn Ferry en Mariska Gerritsen.

Op 24 augustus 2021 trouwen Ina Wandasari en Maik van Harn op Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem. Voorganger is Cees van Harten.

Op 28 augustus 2021 trouwen Angela Vleeschouwer en Kevin Bolderman in De Veenderhoeve in De Klomp. Voorgangers zijn Ferry en Mariska Gerritsen. 

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
zondag 22 augustus 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 23 augustus 2021 Bidden voor en met Zieken
zaterdag 28 augustus 2021 WAY Startdag
zondag 29 augustus 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 30 augustus 2021 Bidden voor en met Zieken
zondag 05 september 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 06 september 2021 Bidden voor en met Zieken


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser