Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 28 mei 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Samenkomsten en livestream | zondag 29 mei 2022
  2. Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022
  3. WAY Worship X Prayer | zondag 29 mei 2022
  4. Nieuwe leden gezocht voor Raad van Opzieners 
  5. Verbinding en delen van ervaringen door dopelingen
  6. WAY0318 CAMP | 12 - 15 augustus 2022
  7. Vervoer voor de 2e dienst op de zondagen gezocht!
  8. Familieberichten
  9. Agenda


Samenkomsten en livestream | zondag 29 mei 2022

Vorige week vrijdag was er weer een KidsConnectavond! Met een toffe groep van 44 kinderen uit de bovenbouw hebben we een gezellige avond gehad vol quizzen, spelletjes en gezelligheid. Het is mooi om te merken dat de kids zo genieten op zo'n avond.



Als kerk vinden we het belangrijk om te investeren in de nieuwe generatie van kids en jongeren. Kees Kraayenoord spreekt er morgen over tijdens onze beide diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 4.

Reserveren van tickets 
Ondanks dat alle maatregelen rondom corona zijn losgelaten blijven we voorlopig werken met tickets voor onze diensten. Op deze manier voorkomen we dat de diensten té vol worden. De tickets zijn te reserveren via onze website. Voor de crèche en kinderdienst zijn geen tickets nodig. We zien er naar uit om elkaar zondag zowel live als online te ontmoeten! 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie over helden uit de Bijbel, deze week gaat het over Jezus. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en vertaling
Bij de livestream van 11.00 uur is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er vertaling van de dienst beschikbaar in het Engels. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.



Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022

Conference

Zo lang onze kerk bestaat is dit de rode draad in alles wat we doen: God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen.

Alleen samen kunnen we ontdekken wat dat betekent. God heeft jou niet gemaakt om alleen te zijn. Je bent deel van een groter geheel. Samen maken wij Mozaiek mogelijk en samen mogen we verschil maken. Zo wordt de kerk zichtbaar in de samenleving.

Als er Iemand is die in de kracht van verbinding gelooft, is dat Jezus wel. Toen Hij zijn leerlingen uitzond om het goede nieuws van Gods koninkrijk te verkondigen, deed hij dat in teams van twee.

Ook wij worden aan elkaar gegeven en geloven in samen kerk zijn! Hoe gaaf is het om leven te delen en vieren wat God door ons heen wil doen. Om samen passie en roeping te ervaren, waardoor wij verschil kunnen maken in de wereld om ons heen.

Conference sfeer

Daarom willen wij als Mozaiek samenkomen tijdens onze landelijke Mozaiek Conference op 17 en 18 juni 2022. Op deze tweedaagse conferentie nemen we ruimte voor gebed en aanbidding, delen we onze verhalen van verandering en strekken we ons uit naar wat God ons wil geven. In de middag zijn er seminars te volgen die ons helpen te groeien in ons geloof, onze samenwerking en bediening. In de avonden zijn er Worship & Prayer concerten. Kortom, twee dagen vol toerusting en inspiratie om samen onze plek in Gods Koninkrijk te ontdekken of te vervullen!

Let op, er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus meld je hier snel aan!



WAY Worship X Prayer | zondag 29 mei 2022

Morgenavond 29 mei is er weer een WAY Worship X Prayer. Het belooft weer een fantastisch mooie avond te worden vol met aanbidding en gebed! Gebed voor jongeren en door jongeren. Wij hebben er onwijs veel zin in. De inloop is om 19:00 en om 19:30 begint het programma. Ook dit keer is het weer ‘bring your own pillow’, vergeet dus niet je kussen mee te nemen als je wil zitten.

Ben jij erbij? Meld je dan hier nog even aan!



Nieuwe leden gezocht voor Raad van Opzieners 

Ken jij een betrokken Mozaieker, die het Mozaiek DNA ademt, die visie gericht is en die het leuk vindt om bestuurlijk mee te denken in de kerkorganisatie? Dan nodigen we je uit om hem of haar nu op te geven als mogelijke kandidaat voor de Raad van Opzieners! 

Wij zijn namelijk op zoek naar twee nieuwe raadsleden voor de Raad van Opzieners (RvO). De RvO draagt samen met het voorgangersteam de geestelijke verantwoordelijkheid van de gemeente. De RvO is o.a. verantwoordelijk voor het aanstellen en functioneren van de voorgangers, draagt financiële verantwoordelijkheid voor de gemeente en bestuurt op visie niveau van onze kerk. Daarnaast is het hebben van een antennefunctie om te signaleren wat er speelt in de gemeente een belangrijke eigenschap. De leden van de RvOworden op voordracht van de gemeente gekozen voor een termijn van 4 jaar. In het bijzonder zoeken we kandidaten die affiniteit hebben met Care en Serve en/of Facility.
 
We willen jou als deel graag vragen om namen voor te dragen van delen die jij geschikt acht voor deze positie. Dit kan tot en met 4 juni a.s., door een e-mail te sturen naar rvo@mozaiek0318.nl. Alle voorgestelde kandidaten zullen worden besproken in de RvO, waarna er met een aantal van hen kennismakings- en sollicitatiegesprekken zullen worden gevoerd. De uiteindelijke geselecteerde kandidaten zullen worden voorgedragen aan de gemeente. We zien uit naar je reactie! 

Namens de RvO,
Petri Stalenhoef, Jop Douma, Ellen Douma, Herman Heres, Freek Twilt en Mariska Gerritsen



Verbinding en delen van ervaringen door dopelingen

Dinsdag 17 mei hebben we een mooie avond gehad met de dopelingen van de Paasdiensten. Tijdens deze avond hebben de dopelingen die zich die dag spontaan hebben laten dopen hun verhaal gedeeld. Daarna hebben we in groepjes nagepraat over de doop. Mensen deelden over hoe ze het hebben ervaren en welke reacties er ook kwamen vanuit familie en vrienden. We hebben voor elkaar gebeden en elkaar gezegend en vervolgens werden de dopelingen meegenomen in de vervolgstappen die ze kunnen zetten binnen Mozaiek. Mensen vanuit WAY, Grow, Serve & Care en Love2Meet waren aanwezig om hen wegwijs te maken. We sloten af in de foyer met een hapje en een drankje. Mooi om te zien hoe er na zo’n avond ook weer nieuwe verbindingen ontstaan!



WAY0318 CAMP | 12 - 15 augustus 2022

We hebben super tof nieuws, want dit jaar is er weer een WAY0318 CAMP voor de leeftijd van 12 t/m 17 jaar! Van 12 t/m 15 augustus willen we dit feestje graag met jullie gaan vieren. In dat weekend is er enorm veel ruimte voor plezier, aanbidding, vriendschap, sport/spel en natuurlijk ontmoeting! Ontmoeting met elkaar en ook met God!

De locatie is ongeveer een half uurtje rijden vanuit Veenendaal, je slaapt in een (stapel)bed met ongeveer acht jongeren op een kamer en er is een hele toffe zwemvijver in de buurt. Dit wil jij absoluut niet missen. Dus klik hier voor meer info en om je zo snel mogelijk aan te melden. Tot dan!



Vervoer voor de 2e dienst op de zondagen gezocht!

We vinden het geweldig dat er een grote groep Oekraïners is die de diensten op zondag bezoekt. De dienst is doorgaans niet alleen vertaald in het Engels, er is ook vertaling in het Oekraïens of Russisch, dit maakt dat de groep die de diensten online kijkt en live bezoekt steeds groter wordt. Een heel aantal van hen heeft geen vervoer tot hun beschikking en is daarmee afhankelijk van het gastgezin waar ze verblijven of van het vervoersteam die het Serve team rijk is. Omdat we niet iedere keer dezelfde groep willen vragen en zeker geen nee willen zeggen tegen onze Oekraïense broers en zussen zijn we op zoek naar mensen die hen willen rijden. Wil je hier meer over weten? Stuur dan even een mailtje naar serve@mozaiek0318.nl.

Kom je uit Amersfoort, Renswoude of Woudenberg? Dan komen we helemaal graag met je in contact, de meeste vervoersvragen komen namelijk hiervandaan. 
 



Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een nieuw Mozaiekdeeltje verwelkomen en een huwelijk aankondigen.

Geboorte
Op 21 mei 2022 is Selah Jente Anna geboren. Selah is de prachtige dochter van Bart en Naómi Hackler. We wensen hen veel liefde en gezondheid toe!

Huwelijk
Op 1 juni trouwen Romy Rupke en Nico-Jan de Haan in De Willemshoeve in Woerden. Voorganger is Ferry Gerritsen. We wensen hen een liefdevolle, feestelijke dag toe!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.



Bekijk dit bericht in uw browser