Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 5 december 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Livestream zondag 6 december| Altijd bereikbaar
  2. Coffee & Prayer in Mozaiek Centrum
  3. Familie Beukers naar Papoea-Nieuw-Guinea
  4. Olliebollenactie voor Serve
  5. Nu op YouTube: Alpha & Omega
  6. Iedere werkdag nieuwe Mozaiek Podcast
  7. Familieberichten
  8. Agenda


Livestream zondag 6 december| Altijd bereikbaar

Aanstaande zondag spreekt Arjen ten Brinke tijdens onze livestream over het thema 'Altijd bereikbaar', als onderdeel van onze themaserie 'Bidden, leren van Jezus'. 

De livestream start om 11.00 uur. Voorafgaande is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie (let op: dit is een herhaling, vanaf 13 december komen er weer nieuwe afleveringen).

Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.



Coffee & Prayer in Mozaiek Centrum

Voel je de behoefte om even met iemand te praten? Een luisterend oor, misschien vind je het fijn als er iemand met je wil bidden of misschien wil je gewoon even je verhaal kwijt met een kop koffie erbij? Dat kan!

De komende weken is er op de dinsdagavonden en woensdagochtenden een inloopmogelijkheid in Mozaiek Centrum, Storkstraat 33 in Veenendaal. Er zijn dan mensen aanwezig die graag met je willen praten en/of bidden. Voel je welkom! 

Data & tijden

Dinsdagavond 8 december, 15 december, 22 december, 5 januari, 12 januari en 19 januari tussen 19.45 uur en 21.15 uur.

Woensdagochtend 9 december, 16 december, 23 december en 6 januari tussen 10.00 uur en 11.30 uur. 



Familie Beukers naar Papoea-Nieuw-Guinea

Hans en Gerline gaan samen met hun dochters de zending in: ‘Verbluffend wat God doet als je Hem de kans geeft’ Wij geven ons leven aan U, Heer. U mag bepalen wat U met ons leven doet.’ Het is het gebed dat Hans en Gerline Beukers hebben gebeden toen ze de roep van God hoorden om de zending in te gaan. ‘Het was heel spannend, maar het gaf ook veel rust’, vertelt Gerline.

Lees hun volledige verhaal op onze website



Olliebollenactie voor Serve

De oliebollenactie is er weer! Ook dit jaar gaat de opbrengst helemaal naar Serve. Zo hopen we dat Serve in 2021 nog meer mensen kan helpen.

We bakken oliebollen (met en zonder krenten) en appelbeignets. Op donderdag 31 december zijn de bestellingen tussen 8.00 en 14.00 uur af te halen bij de Basiliek. Uiteraard houden we hierbij de RIVM maatregelen in acht, het afhalen is dit jaar buiten en de betaling kan alleen digitaal tijdens het bestelproces. 

Vanaf vandaag kun je de olliebollen en appelbeignets via onze website bestellen en direct betalen. Klik hier om je online bestelling te plaatsen. Bestellen kan tot dinsdag 29 december.



Nu op YouTube: Alpha & Omega

Heb jij 'm al beluisterd? Sinds gisteravond staat het nieuwe Mozaiek Worship lied: 'Alpha & Omega' op ons YouTube kanaal! Laat ons weten wat je ervan vindt!.



Iedere werkdag nieuwe Mozaiek Podcast

Ook de komende week staat er iedere werkdag een Mozaiek Podcast rondom het thema 'Hoop voor vandaag' klaar op de websites van Mozaiek033, Mozaiek0318 én Spotify. De sprekers van de Podcasts zijn voorgangers én delen van Mozaiek033 en Mozaiek0318. 

Beluister jij onze dagelijkse podcasts? Laat ons weten wat je ervan vindt via onze sociale mediakanalen of stuur een berichtje naar contact@mozaiek0318.nl



Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we weer een nieuw Mozaiekdeeltje voorstellen.

Op 23 november is Sophia Isa-Janna (Milou) Vlieg geboren. Milou is de dochter van Jorik en Roselien en zusje van Femke. Wij zijn dankbaar voor haar geboorte!

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur  dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.



Bekijk dit bericht in uw browser