Breaking News * Breaking news * Breaking news 

 

We hebben er als team verlangend naar uitgezien, maar wij, Mozaiek Worship, kunnen nu eindelijk aankondigen dat we gaan beginnen met onze Mozaiek Worship College.

We bieden een uitgebreid en verdiepend programma, speciaal  voor aanbiddingsleiders, -zangers en -muzikanten die willen groeien in hun relatie met God en in het dienen van hun kerk.

Het is een jaar van toerusting dat start met de Intensive Worship Week, een week vol intense aanbidding, inspirerend onderwijs en mooie ontmoetingen met andere aanbiddingsleiders. Naast deze week zijn er negen zaterdagen voor verdere verdieping en persoonlijke aandacht.

Mozaiek Worship College biedt jou een kans om te investeren in je bediening als aanbiddingsleider. We helpen je na te denken over je rol als muzikant of zanger in je kerk. We dagen je uit stappen te zetten om verder te groeien, talent te ontwikkelen, en bovenal God beter te leren kennen.

Wil jij groeien in je relatie met God? Ben jij niet bang om geestelijk uitgedaagd te worden? Ben jij op zoek naar frisse ideeŽn en vernieuwde visie daar waar het gaat om aanbidding en muziek? Dan is de Mozaiek Worship College voor jou!
 
Enthousiast of nieuwsgierig geworden? Stuur dan een mail naar contact@mozaiek0318.nl

Copyright © 2018 Mozaiek Worship, All rights reserved.