Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 24 december 2022

Beste #naam#,

Het is Kerst! Samen met jou willen we vieren dat Jezus, de Hoop van de wereld, naar de aarde kwam.
Uit liefde voor Hem en in navolging van Hem mogen wij als kerk delen van wat wij van Hem hebben ontvangen aan liefde, hoop en zegen. We wensen je fijne en gezegende dagen!

Goed om te weten: Het kantoor van Mozaiek0318 is vanaf vrijdag 23 december t/m maandag 2 januari gesloten. Uiteraard zijn we in geval van nood bereikbaar. 

NB. Zaterdag 31 december verschijnt er geen nieuwsbrief, de eerstvolgende nieuwsbrief kun je zaterdag 7 januari in je mailbox verwachten. 

  1. Vier Kerst met Mozaiek | zaterdag 24 en zondag 25 december 2022
  2. Sharing Christ(mas) | Kerstpakkettenactie
  3. Oliebollenactie voor Serve | Laatste kans om je bestelling te doen!
  4. Sharing Christ(mas) | Zichtbaar in onze directe omgeving
  5. Mozaiek0118 (Middelburg) zoekt een tweede voorganger
  6. Gelukkig nieuwjaar met Ollie en Sophie | zondag 1 januari 2023
  7. Zondag 1 januari 2023 geen diensten en livestream
  8. WAY activiteiten | Worship X Prayer & Ministry cursus
  9. Familieberichten
  10. Agenda


Vier Kerst met Mozaiek | zaterdag 24 en zondag 25 december 2022

Gisteren zijn we gestart met onze kerstnachtdiensten. Vandaag zijn er diensten om 18.00 uur, 20.00 uur en 22.00 uur. Morgen 1e kerstdag, zijn er drie gezinsdiensten om 9.00 uur, 11.00 uur en 13.00 uur.  Alle kinderen vanaf 4 jaar zijn dan ook welkom in de dienst. Tijdens de diensten om 9.00 en 11.00 uur is er voor de allerkleinsten crèche. We zien er naar uit elkaar te ontmoeten!

Evenals voorgaande jaren werken we met gratis tickets (te reserveren via onze website). Hierdoor voorkomen we dat diensten overvol raken en kunnen we tevens de veiligheid van de bezoekers garanderen.

Heb je tickets voor een van de kerstdiensten, maar ben je, bijvoorbeeld door ziekte, onverhoopt verhinderd? Geef de tickets dan terug, zodat we iemand anders kunnen verwelkomen. Dat kan via de link onderaan de bevestigingsmail van je tickets. Je ontvangt vervolgens een code per e-mail, met deze code kun je het ticket aanpassen/annuleren. 

Livestream op 24 en 25 december
De kerstnachtdienst is vanavond om 20.00 uur via livestream te volgen. Dat geldt ook voor de 1e kerstdagdienst van 11.00 uur.

Online kidsdienst met Ollie en Sophie op 25 december
Zondagochtend om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie en Sophie. Deze is uiteraard ook op een later moment terug te kijken via ons YouTube kanaal.



Sharing Christ(mas) | Kerstpakkettenactie

"Wat een prachtig Kerstpakket mochten wij in ontvangst nemen! Echt super!"
"Wat een lief en mooi gebaar van Mozaiek in deze voor ons zo zware tijden."
"Zo'n toffe actie om dit als kerk te mogen doen! Van het maken word ik zelf ook helemaal blij!"

Wat tof om de eerste reacties van de kerstpakkettenactie te ontvangen. We merken dat deze actie zowel voor de makers als de ontvangers als erg waardevol wordt ervaren. Wat is het mooi en bijzonder om te zien dat we dit jaar met elkaar 1.850 pakketten hebben gemaakt én bezorgd door heel Nederland en zelfs daar buiten (o.a. België, Brazilië en Australië). Bedankt, dat we dit met elkaar mogelijk kunnen maken. Samen zijn wij kerk en mogen we Sharing Christ(mas) zichtbaar maken in onze omgeving!



Oliebollenactie voor Serve | Laatste kans om je bestelling te doen!

Heb je al oliebollen en/of appelbeignets via Mozaiek0318 besteld? De opbrengst van de actie komt volledig ten goede aan onze bediening Serve. 

Op zaterdag 31 december zijn de bestellingen tussen 8.00 en 11.00 uur of 11.00 en en 14.00 uur af te halen bij de Basiliek. Klik hier om direct je bestelling te doen



Sharing Christ(mas) | Zichtbaar in onze directe omgeving

In deze decembermaand hebben we Sharing Christ(mas) zichtbaar gemaakt in onze directe omgeving. Wat goed om te zien dat we met elkaar op een praktische manier Gods liefde, hoop en zegen hebben uitgedeeld!



Mozaiek0118 (Middelburg) zoekt een tweede voorganger

De visie van Mozaiek is God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen. Mozaiek is een kerk die in beweging is om op een eigentijdse manier mensen bij Jezus te brengen. Wij geloven in en sturen op gedeeld leiderschap.

Mozaiek0118 in Middelburg is, naast de huidige voorganger Melvin Blankenstijn, op zoek naar een tweede voorganger voor 0,4/0,6 fte per week. Lees hier meer over de vacature.
 



Gelukkig nieuwjaar met Ollie en Sophie | zondag 1 januari 2023

Zondag 1 januari is er wél een online kidsdienst van Ollie en Sophie: de Ollie bollendienst. De dienst wordt om 9.00 uur live uitgezonden via ons YouTube kanaal



Zondag 1 januari 2023 geen diensten en livestream

Na 9 kerstdiensten gunnen we het onze teams om op 1 januari 2023 een vrije zondagochtend te hebben. Dat betekent dat we ervoor gekozen hebben om deze zondag geen diensten te houden en ook geen livestream uit te zenden. 

We moedigen jullie aan om elkaar deze zondagochtend thuis te ontmoeten, bijvoorbeeld onder het genot van een oliebol van de Serve actie. 



WAY activiteiten | Worship X Prayer & Ministry cursus

Worship X Prayer
Zet alvast 8 januari in je agenda, want dan is het weer tijd voor een WAY Worship X Prayer night! Deze avond zal in het teken staan van gebed en aanbidding. We zouden het super tof vinden als je erbij bent. Het belooft echt een toffe avond te worden. Om 19.00 uur gaan de deuren op en we starten om 19.30 uur. Tot dan!

Ministry cursus
In januari gaan we ook beginnen met een WAY ministry cursus voor de jongeren van 12-17 jaar! We gaan er met elkaar een mooie tijd van maken en ontdekken wat God ons allemaal wil leren en wil geven. Vanwege het beperkte aantal plekken is het nodig om je vooraf aan te melden. Dat kan via deze link. Hier vind je ook meer info over data en tijden. We hebben er zin in om met jullie dit avontuur te gaan beleven! Ben jij erbij?



Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een nieuw deeltje verwelkomen!

Geboren
Op 15 december is Roos geboren! Roos is de dochter van Simon en Willeke van Hoek. Het gaat goed met hen allemaal. Op het geboortekaartje staat:

Pas geboren, net ontwaakt
Wondermooi door U gemaakt

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.



Bekijk dit bericht in uw browser