Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 3 juni 2018

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Nieuwe oudstenraad
  2. Grow
  3. Voorstellen Medewerkers Communicatie
  4. We are Young #Worship
  5. Kingdom Come | 10 juni
  6. Omzien naar elkaar
  7. Agenda 2018


Nieuwe oudstenraad

Vandaag hebben in onze diensten we stil gestaan bij het feit dat de volgende mensen, na hun eerste periode van 4 jaar, gestopt zijn als oudsten:
Dirk en Willy Koudijs, Evert en Anja van Klompenburg en Stephan van de Velde. We zijn hen heel dankbaar voor wat ze voor onze gemeente hebben betekend.

Volgende week, in de tweede dienst, mogen we 3 nieuwe oudsten inzegenen. Op hun voordracht twee weken geleden zijn geen bezwaren binnengekomen.
Het gaat om Freek en Carola Twilt en Bert Bosscha.
Met hun komst bestaat de nieuwe oudstenraad uit 9 personen.


Grow

De komende maand staan er nog 2 GROW!-avonden op de agenda, de laatste 2 avonden voor de zomervakantie. De avonden starten met een gezamenlijk moment van koffiedrinken in de hal, zodat er ruimte is voor ontmoeting. Op woensdag 6 juni kun je aanschuiven bij onder andere de tweede avond Bijbelstudie uit een serie van drie over ‘het Koninkrijk van God’ (door Willem Ouweneel).
Daarnaast kun je je ook aanmelden voor een avond over autisme en meer te weten komen over vlaggendans. We willen benadrukken dat je geen deel van MOZAIEK0318 hoeft te zijn om onze GROW!-avonden te bezoeken. Neem dus gerust gasten mee!
Het complete GROW!-aanbod staat op onze website vermeld. Daar kun je je ook opgeven voor één of meer van deze laatste onderwijsactiviteiten voor de zomervakantie. Een nieuw GROW!-blok, waarvoor de voorbereidingen alweer in volle gang zijn, start begin oktober. Als je gelooft in groei, kom met ons groeien in geloof!

We gaan ervan uit dat als je je aanmeldt voor een activiteit, dat je dan ook komt of je tijdig afmeldt. Onlangs hadden zich voor een activiteit 35 mensen aangemeld, maar kwamen er uiteindelijk 3 opdagen en er hadden zich maar een paar mensen afgemeld, terwijl er veel tijd en energie in wordt gestoken door de leiding. Ook staan er mensen op een wachtlijst die dan een plekje kunnen krijgen. Voorstellen Medewerkers Communicatie

Zoals bekend is Erwin van de Zande in mei gestopt met zijn werk als Communicatie adviseur van onze gemeente. We zijn dankbaar en heel blij dat we de ontstane vacature hebben kunnen invullen met twee nieuwe mensen. Ze stellen zich zelf graag even voor.

Aangenaam, mijn naam is Hilde Stapert. Samen met mijn man Jaap en dochtertje Lisa (3 jaar) woon ik in Rhenen. Als gezin zijn we alweer ruim 3,5 jaar deel van Mozaiek0318. Sinds die tijd ben ik ook als vrijwilliger actief in het communicatieteam, ik heb jarenlang de maandelijkse nieuwsbrief verzorgd. En nu ga ik dus meer op de voorgrond aan de slag als medewerker communicatie!
 
Na het afronden van mijn HBO opleiding Management en Toerisme aan de NHTV in Breda ben ik in het marketing- en communicatievak terecht gekomen. Eerst in de toeristische sector, daarna in tal van andere sectoren. Deze opgedane kennis en ervaring neem ik zeker mee in mijn nieuwe parttime job bij Mozaiek0318. Ik zie er naar uit om aan de slag te gaan! 

Hoi! Mijn naam is Chrissy-anne Lammers. Getrouwd met Gert Jan en inmiddels trotse inwoners van Veenendaal. We hebben de laatste jaren veel bijzondere dingen mogen doen. Waaronder samen een twee jaar durende bijbelschool volgen en daarna samen aan het werk bij een kerk in Rotterdam. Uiteindelijk voelden we dat ons avontuur in Rotterdam erop zat en verhuisden we naar Veenendaal.

Naast mijn parttime baan voor Mozaiek0318 heb ik een eigen bedrijf op het gebied van grafisch vormgeven en tekstschrijven. Ik heb een grote passie voor muziek (zingen) en aanbidding, dus ook daar ben ik veel mee bezig. Ik hou van God en de kerk, en ik vind het tof dat ik op het gebied van communicatie mag meebouwen aan Mozaiek0318.We are Young #Worship

Een keer per maand is er een fantastische avond voor jongeren. We Are Young Worship!
Komende zondag avond is het weer zover. Na een seizoen van gave worship en sprekers is komende zondagavond alweer de laatste.
Coen Nuiten gaat spreken over Houd het vuur brandende. Hij gaat hier ons meer over vertellen aan de hand van Elia.
Daarnaast is er ook weer te gekke Worship met de WAY-band.
Zien we je om 19.00 in de Basiliek?
Kingdom Come | 10 juni

‘Laat mij toch uw majesteit zien,’ vroeg Mozes aan God (Ex. 33: 18). Dat is ook ons verlangen tijdens onze Kingdom Come avonden. Kingdom Come is een avond vol gebed en aanbidding. Er is veel ruimte en vrijheid om te bidden waar, wanneer en hoe je wilt (bij bv. staties, liggend, knielend, zittend). Er is ministry, er is aanbidding, met ruimte voor spontaniteit en de verwachting dat God zal spreken door de Heilige Geest. Kortom, Kingdom Come zijn bijzondere avonden waar we dieper willen in Gods tegenwoordigheid. 
 
Volgende week zondag 10 juni is er weer een Kingdom avond. Inloop en koffie is vanaf 19:00 uur. Het begint om 19:30. Kom en neem anderen mee.Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een mail naar contact@mozaiek0318.nl

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten  van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda 2018

zondag 03 juni 2018 Samenkomsten
We are Young #Worship
dinsdag 05 juni 2018 Uur van Gebed
woensdag 06 juni 2018 Bidden met de zieken
GROW - Wie ben ik? & wat kan ik? 5
GROW - Parenting Children Course (5)
GROW - Bijbelstudie 'Het koninkrijk van God' (2)
GROW - Introductie juni 2018 eerste avond
GROW - Vlaggendans (1)
GROW - Autisme
zondag 10 juni 2018 Samenkomsten
Kingdom Come
dinsdag 12 juni 2018 Uur van Gebed
woensdag 13 juni 2018 L2M Creche Kids
donderdag 14 juni 2018 55+ bijeenkomst (avond)
zondag 17 juni 2018 Samenkomsten
dinsdag 19 juni 2018 Uur van Gebed
woensdag 20 juni 2018 Bidden met de zieken
GROW - Bijbelstudie 'Het koninkrijk van God' (3)
GROW - Introductie juni 2018 tweede avond
GROW - Bijbel en wetenschap (2)
GROW - Vlaggendans (2)
GROW - Help, mijn kind twijfelt
GROW - Pleegzorg: Ruimte in je huis en je hart
GROW - Discipelschap
GROW - Serve: Dienen, vrijwillig.. vrijblijvend?
zaterdag 23 juni 2018 ZIP
L2M Kids
zondag 24 juni 2018 Samenkomsten
ZIP
We are Young #Connect