Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 19 juni 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over onze gemeente? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Kidsdienst en Livestream | zondag 20 juni
  2. Vacature Kidspastor (0,4 fte)
  3. Update jouw gegevens in Mijn Mozaiek
  4. Financieel jaarverslag 2020
  5. Falling Forward: hulp bij seksverslaving
  6. Terugblik Mozaiek Doopfeest
  7. Familieberichten
  8. Agenda


Kidsdienst en Livestream | zondag 20 juni

Morgen spreekt Arjen ten Brinke tijdens onze livestream over het thema 'Jezus'. We zien uit naar wat hij met ons gaat delen! De livestream start om 11.00 uur.

Kidsdienst met Ollie & Sophie
Voorafgaande aan de livestream is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie over het thema 'Jezus doet wonderen'. Ollie en Sophie gaan samen met de kinderen door middel van Bijbelverhalen Jezus beter leren kennen, wie hij is, wat hij vertelt en wat hij doet. Ze ontdekken ook dat er nog steeds wonderen gebeuren en dat Jezus ook ons kan gebruiken om een wonder te doen. Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Vacature Kidspastor (0,4 fte)

Houd jij van kinderen, ben je gedreven om kinderen dichter bij Jezus te brengen en gaat leiding geven je makkelijk af? Dan is deze vacature iets voor jou! We zijn op zoek naar een kidspastor voor 0,4 ft. Samen met de andere kidspastor en een kernteam zal je verantwoordelijk zijn voor het hele kinderwerk van Mozaiek0318. Heb je interesse? Bekijk de volledige vacature op onze websiteUpdate jouw gegevens in Mijn Mozaiek

Door een enthousiast redactieteam is hard gewerkt aan de zomereditie van Mozaiek Magazine. Begin volgende week gaan de bestanden naar de drukker. Rond 9 juli ontvangen alle Mozaiek delen 'm weer op de deurmat. Het is dan ook van belang dat de juiste adresgegevens bij ons bekend zijn. 

Is er onlangs iets gewijzigd? Update je gegevens dan uiterlijk as maandag direct online via Mijn Mozaiek of via de vernieuwde Mozaiek-app. Kom je er niet uit, bijvoorbeeld doordat je je wachtwoord niet meer weet? Kijk dan bij de veelgestelde vragen op onze website. 

Ben je geen deel van een Mozaiek gemeente, maar wil je wel een exemplaar van Mozaiek Magazine ontvangen? Meld je dan via deze link aan. Wanneer je dit uiterlijk maandag 21 juni doet, ontvang je het magazine rond 9 juli thuis.Financieel jaarverslag 2020

Twee jaarlijks informeren wij onze delen over de financiën van Mozaiek0318. Omdat het nu niet mogelijk is om dit rondom een van onze zondagse diensten te doen, informeren we je via onze nieuwsbrief. 

De jaarcijfers van 2020 zijn vastgesteld en goedgekeurd door zowel de Oudstenraad op 26 mei 2021. 

Bekijk het financiële jaarverslag 2020 online  (let op: dit bestand is alleen zichtbaar wanneer je bent ingelogd via Mijn Mozaiek)

Heb je vragen naar aanleiding van de stukken? Stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl
 Falling Forward: hulp bij seksverslaving

Vanuit Mozaiek0318 zijn we afgelopen seizoen gestart met een Falling Forward groep (vallen en weer opstaan). Een Falling Forward groep is voor mannen die zeer gemotiveerd zijn om vrij te worden van hun seksverslaving. Je bent bereid om totaal open en eerlijk te zijn over je situatie naar elkaar en naar God toe. Je wilt zaken doen, er alles aan doen weg te blijven van je verslaving.

Eind augstus start er een nieuwe Falling Forward groep. Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Bidders gezocht
Het team is ook op zoek naar bidders; mensen die gedurende het seizoen actief willen meebidden om zo een muur van gebed te bouwen rond deze groep. Wil jij je als bidder aanmelden, stuur dan een e-mail naar care@mozaiek0318.nl.
 Terugblik Mozaiek Doopfeest

Op zondag 13 juni was het feest!  Maar liefst 105 mensen hebben zich vorige week laten dopen op een van de zeven buitenlocaties: Veenendaal/Lunteren, Nijkerk, Apeldoorn, Almere, Katwijk, Rotterdam en Amsterdam. Via de livestream konden we de doop op de verschillende locaties meebeleven. Wat was het bijzonder, we blikken graag nog even terug met een selectie van beelden. Familieberichten

In de familieberichten van deze week kondigen we zes huwelijken aan.

Huwelijken

Op 23 juni 2021 trouwen Tessa van Huizen en Jelmer Baas op ‘Hoeve Landzicht’ in Nieuwer ter Aa. Voorganger is Cees van Harten.

Op 24 juni 2021 trouwen Anne Koelewijn en Joanan van Herwijnen in ‘De Weistaar’ in Maarsbergen. Voorganger is Cees van Harten.

Op 24 juni 2021 trouwen Jessica van Veldhuizen en Edwin van Leeuwen op ‘Slot Doddendael’ in Ewijk. Voorganger is Nelinda Troost.

Op 25 juni trouwen Danique Kooi en Erwin Offereins op landgoed ‘Dutch Biz’ in Amersfoort. Voorgangers zijn Ferry en Mariska Gerritsen.

Op 25 juni 2021 trouwen Gerrinda Sukkel en Jos Willemsen in ‘De Achthoek’ in Scherpenzeel. Voorganger is Gerald Troost.

Op 25 juni 2021 trouwen Christine en Krijn Boer in ‘De Dorpskerk’ van Leur. Voorganger is Cees van Harten.

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
vrijdag 18 juni 2021 KidsConnect
zaterdag 19 juni 2021 Opdragen
zondag 20 juni 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 21 juni 2021 Bidden voor en met Zieken
woensdag 23 juni 2021 Coffee & Prayer
zondag 27 juni 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 28 juni 2021 Bidden voor en met Zieken
woensdag 30 juni 2021 Coffee & Prayer


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser