Mozaiek Kids | Nieuw thema: Onze Bieb!

Hoi ouders/verzorgers van onze kids uit groep 1-4!

In deze mail willen we je graag meer vertellen over het thema waar we met onze kids van de onderbouw vanaf zondag 19 juni mee aan de slag gaan.

Ollie en Sophie Bieb

Thema: Onze Bieb!

Ga jij wel eens naar de bibliotheek met je kind(eren)? Ze hebben daar zoveel verschillende soorten boeken voor jong en oud, iedereen kan er wel een boek vinden die hij/zij leuk vindt. De Bijbel is eigenlijk ook een soort bibliotheek. De Bijbel bestaat namelijk uit 66 boeken die door verschillende mensen zijn geschreven. Er staan verhalen in over de eerste mensen die op de aarde wonen, verhalen over mensen die in God geloven, verhalen over wie Jezus is en wat Hij deed, maar er staan ook psalmen in geschreven of brieven die mensen naar elkaar stuurden. De Bijbel wordt ook wel het woord van God genoemd.

Ollie en Sophie maken een eigen bibliotheek genaamd: Onze Bieb! En in deze bieb kunnen er boeken geleend worden. Elke dienst kom er iemand op bezoek om een boek te lenen en die komt dan ook wat vertellen over de Bijbel. Op die manier ontdekken Ollie en Sophie samen met de kids dat de Bijbel een heel bijzonder boek is!

Zondagen:

  1. Onze bieb: wat is de Bijbel? (19 juni)
  2. Onze bieb: de brieven in de Bijbel (26 juni)
  3. Onze bieb: de psalmen in de Bijbel (3 juli)
  4. Onze bieb: de Bijbelverhalen voor ons (10 juli)

Deze serie zingen we ook een aantal nieuwe liederen. We hebben een spotify playlist gemaakt met de liederen die we deze weken zingen. We vinden het tof als kinderen steeds meer nieuwe liederen leren en meezingen. Door herhalen van liederen gaan ze deze beter kennen. Daarom delen we deze playlist graag met jullie, zodat jullie deze thuis ook kunnen luisteren en op die manier als gezin mooie (nieuwe) liederen zingen!

Spotify

Open de nieuwe playlist op Spotify

Parelkids

Onze kids van de Parelkids hebben hun eigen ruimte waar ze met elkaar spelen. Ze hebben een vaste opbouw van hun dienst. Ze proberen aan te sluiten bij de onderbouw als we gaan kijken naar Ollie en Sophie. Hierna zullen zij weer in hun eigen ruimte aan de slag gaan met de verwerking op hun eigen niveau.
Belangrijk: Als je voor de eerste keer komt met je parelkind is het de bedoeling dat je je kind vooraf aanmeldt via parelkids@mozaiek0318.nl.

 

Ben je benieuwd naar onze kinderdiensten en vind je het leuk om een keer te komen kijken, dan ben je van harte welkom!

Mocht je vragen hebben over het programma of over het kinderwerk, dan kan je ons mailen: kids@mozaiek0318.nl.

Vriendelijke groet,
Namens het hele team van Mozaiek kids

Frieda van De Hoef & Lisanne Koudijs
Kidspastors


Bekijk dit bericht in uw browser