Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 16 oktober 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Samenkomsten en Livestream | zondag 17 oktober
  2. Worship & Prayer | zondag 24 oktober
  3. Help jij mee met Ollie en Sophie live in de Basiliek? | woensdag 3 november
  4. Marriage Course start najaar 2021 - nog enkele plaatsen vrij!
  5. Mozaiek Family
  6. Belangrijk bericht over vacature Coördinator Care en Serve
  7. Familieberichten
  8. Agenda


Samenkomsten en Livestream | zondag 17 oktober

Morgen, zondag 17 oktober, is Ies Maaswinkel spreker tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. Voor het bijwonen van de diensten moet vooraf worden gereserveerd via onze website. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor alle kinderen van de basisschool. Ook hiervoor is een ticket nodig. We zien er naar uit elkaar zondag te ontmoeten! De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 09.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Komende weken gaan we samen met Ollie en Sophie op ontdekking door Gods schepping. God heeft alles zo wonderlijk en bijzonder gemaakt! Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden.
De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je Engelse vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens de livestream collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Wist je dat je ook heel eenvoudig via de Mozaiek app kunt doneren aan onze gemeente? Ook handig als je bij één van onze diensten aanwezig bent. Worship & Prayer | zondag 24 oktober

Zondagavond 24 oktober is er weer een Worship & Prayer avond in de Basiliek. Tijdens deze Worship & Prayer avond nemen we samen tijd en ruimte om ons door God te laten leiden in aanbidding en gebed. Wil je hierbij aanwezig zijn, reserveer dan een ticket via onze website. De avond start om 20.00 uur. Let op: deze dienst wordt niet als livestream uitgezonden. Help jij mee met Ollie en Sophie live in de Basiliek? | woensdag 3 november

Op 3 november organiseren Ollie en Sophie een groot feest voor de kids in de Basiliek. Voor deze middag zijn we nog op zoek naar vrijwilligers voor onder meer de ontvangst en het schenken van koffie en thee. Help jij mee? Stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl om je aan te melden. Marriage Course start najaar 2021 - nog enkele plaatsen vrij!

De Marriage Course is een korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt. Of je nu 2 of 50 jaar getrouwd bent, het uitgangspunt is dat de Marriage Course je de mogelijkheid biedt om je relatie te verdiepen of te intensiveren. Liefde is immers een werkwoord. Juist als je het samen fijn hebt, dan wil je dat graag zo houden en dan is het een aanrader om deze cursus te volgen. En ook als het minder goed gaat, kan het goed en fijn zijn om samen deze cursus te volgen. Wij organiseren de Marriage Course omdat we geloven in de kracht van sterke huwelijken.

In het najaar van 2021 hopen we weer te starten met een fysieke variant van de Marriage Course. Samen als stel zeven avonden uit om te investeren in elkaar en met frisse moed verder te bouwen aan jullie huwelijk. Heerlijk een avond in alle rust samen praten over zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven waarschijnlijk nauwelijks aan toe komt. De zevende avond is een afsluitende avond waarin jullie kunnen genieten van een heerlijk, romantisch 3-gangen diner. 

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar! Wil je meer weten of aanmelden, ga dan naar onze websiteMozaiek Family

Samen zijn we kerk. Dat kan overal! Of je nu met een groep op een eigen locatie samenkomt bent of op zondag in de zaal zit. Sinds corona zoeken we naar verschillende manieren van kerk zijn.
Zo ontstonden de livestreams, maar ook kleine groepen die rondom de livestream samenkomen. Samen de dienst volgen. Met elkaar zingen en bidden. Naar elkaar omzien en er voor elkaar zijn. Dát is kerk zijn!

Zo’n groep noemen wij een Mozaiek Family. Een community van mensen die onderdeel zijn of zich onderdeel voelen van Mozaiek. Bijvoorbeeld doordat ze samen de livestream kijken of op een andere manier betrokken zijn bij Mozaiek. Onlangs hebben we de Mozaiek Family Box geïntroduceerd. Een box vol met leuke, inspirerende en praktische items die je kunnen helpen om een mooie Mozaiek Family te gaan vormen. 

Ben jij al een Mozaiek Family gestart? Vul dan dit online formulier in. Op deze manier willen we de Mozaiek Family's in kaart brengen en mensen aan elkaar gaan koppelen. Belangrijk bericht over vacature Coördinator Care en Serve

Heb jij gesolliciteerd op onze vacature coördinator Care & Serve en heb je nog geen reactie ontvangen? We hebben helaas gemerkt dat er een aantal sollicitaties voor de vacature coördinator Care & Serve niet bij ons is binnengekomen. Daarom dit bericht vanuit zorgvuldigheid.

Heb je gesolliciteerd? Stuur dan alsnog je sollicitatiebrief en CV naar contact@mozaiek0318.nl. Je ontvangt altijd een bevestiging van ontvangst van je sollicitatie.Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een nieuw Mozaiekdeeltje verwelkomen en een huwelijk aankondigen. 

Geboorte
Op 4 september 2021 is Zara Maddalena Moesbergen geboren. Zij is de dochter van Maikel en Anneloes en het zusje van Raphaël. Alles gaat goed!

Huwelijk
Op 23 oktober 2021 trouwen Ilona Kuijt en Daan van Engelenhoven op Landgoed De Salentein in Nijkerk. Voorganger is Cees van Harten.

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser