Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 16 juli 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Gedurende de zomermaanden verschijnt de nieuwsbrief minder vaak dan je gewend bent. De volgende editie kun je op zaterdag 20 augustus in je mailbox verwachten. Voor actuele informatie over onze diensten kun je terecht op de website of onze social mediakanalen. 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl. We wensen je een goede zomer!

  1. Samenkomsten en livestream | zondag 17 juli 2022
  2. Kidsdiensten tijdens de zomervakantie
  3. Zomernummer Mozaiek Magazine
  4. Gezocht: laptops en technische ondersteuning Mozaiek Kids
  5. Word jij onderdeel van het GROW kernteam?
  6. Ollie en Sophie live in de Basiliek | zaterdag 1 oktober 2022
  7. Familieberichten
  8. Agenda


Samenkomsten en livestream | zondag 17 juli 2022

Morgen spreekt Christiaan Beek tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 8.

Gebarentolk en vertaling
Bij de livestream van 11.00 uur is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er vertaling van de dienst beschikbaar in het Engels. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. De kids gaan samen met Ollie en Sophie op ontdekking door Gods schepping. God heeft alles zo wonderlijk en bijzonder gemaakl. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. Kidsdiensten tijdens de zomervakantie

De komende periode gaan veel kinderwerkers op vakantie. Dit maakt dat we helaas niet alle zondagen voor alle groepen kinderdiensten kunnen aanbieden tijdens de dienst van 9.00 uur. Kijk daarom even goed naar onderstaand overzicht, zodat je weet wat je kunt verwachten. Als er geen kinderdienst voor een bepaalde leeftijd is, dan zijn deze kinderen welkom in de grote zaal van de Basiliek. Tijdens de dienst van 11.00 uur is er geen kinderwerk.Zomernummer Mozaiek Magazine

Deze week is er weer een nieuwe editie van Mozaiek Magazine verschenen! Alle Mozaiekers hebben een exemplaar per post ontvangen. Ben je geen deel van Mozaiek? Dan kun je een exemplaar meenemen tijdens een van de diensten deze zomer. Mozaiek Magazine is ook online te lezenGezocht: laptops en technische ondersteuning Mozaiek Kids

Elke zondagochtend ontvangen we bij de crèche, onderbouw, bovenbouw en de parelkids in totaal zo’n 200 kids. Deze kids worden allemaal ingecheckt en krijgen ook allemaal een naamsticker. Dit doen we voor de veiligheid, maar ook voor de herkenbaarheid. We weten nu van alle kids hoe ze heten. Ze worden gezien!
Om de kids te kunnen inchecken gebruiken we laptops en tablets. Nu zijn een aantal laptops en tablets eigenlijk afgeschreven waardoor het inchecken niet altijd even snel gaat. Wie heeft er nog een bruikbare laptop en/of tablet liggen die we hiervoor zouden kunnen gebruiken?

Ook zijn we nog op zoek naar versterking van het technische team op zondagochtend. Gemiddeld 1 keer per maand op zondag help je vanaf 7.45 uur met het klaarzetten van alle laptops en printers zodat de kinderwerkers vanaf 8.30 uur de kids kunnen verwelkomen en inchecken. Je kunt vervolgens zelf de dienst van 9.00 uur bijwonen. 

Heb jij een laptop of tablet die je kan missen en/of wil je meehelpen bij het technisch supportteam? Laat het ons weten ict@mozaiek.nlWord jij onderdeel van het GROW kernteam?
Naast de zondagse diensten biedt Mozaiek diverse GROW activiteiten aan op doordeweekse avonden. Activiteiten die als doel hebben om jou te helpen groeien in relatie met God, liefde voor Jezus en Zijn kerk, en te groeien in liefde voor elkaar.
 
We zijn een enthousiast team dat creatief nadenkt over onderwerpen en zorgdraagt voor de planning en organisatie van al deze activiteiten. Vanuit de ontwikkelingen en groei in ons team, is er gelegenheid ontstaan voor bedieningen in het kern-team van GROW. Vanwege deze uitbreiding is er plek voor twee mensen die hart hebben voor GROW en die goed en zorgvuldig zijn in het organiseren. Op deze manier borgen we als team de visie van GROW: mensen toerusten in relatie met God, liefde voor Jezus en Zijn kerk, en groeien in liefde voor elkaar.
 
Bij voorkeur ben je in de gelegenheid om een dagdeel per week op kantoor bij het Mozaiek centrum aanwezig te zijn (4 uur per dagdeel). Geloof jij dat dit jouw plek mag zijn of heb je vragen over deze bediening?! Neem dan contact op via grow@mozaiek0318.nl!Ollie en Sophie live in de Basiliek | zaterdag 1 oktober 2022

Op  zaterdag 1 oktober 2022 zijn Ollie & Sophie terug met een heel nieuw programma LIVE in de Basiliek! Kom jij ook? Er is plek genoeg, dus neem ook je vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s en papa’s en mama’s mee! Samen gaan we zingen, dansen, spelletjes doen en meer ontdekken over hoe we meer op Jezus kunnen gaan lijken. Vergeet niet om je tickets te bestellen via onze website!Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we vier huwelijken aankondigen.

Huwelijk
Op 22 juli 2022 trouwen Erica Noppe en Peter van den Bergh in het Uilenbos in Lunteren. Voorganger is Leo Buijs.Op 4 augustus trouwen Naomi de Roode en Marc Rutgers in de Blauwkapel in Utrecht. Cees van Harten is de voorganger. 

Op 11 augustus trouwen Jacolien Soer en Stefan van de Weijer in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Cees van Harten is de voorganger.

Op 16 augustus trouwen Lise Kap en Hilco van Staveren in Kasteel Doorwerth in Doorwerth. De voorganger is Gerald Troost.

We wensen de bruidsparen een feestelijke en liefdevolle dag toe!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser