Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 18 maart 2023

Beste #naam#,

Morgen ontmoeten we je graag tijdens een van onze diensten om 9.30 uur of 11.30 uur in de Basiliek of via de livestream om 9.30 uur, waarin Nanda Ravesloot spreekt. Ook mogen we tijdens beide diensten kinderen opdragen, wat een feest!

Voor een volledige overzicht van onze activiteiten verwijzen we naar de agenda onderaan deze nieuwsbrief. 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. L2M uitgelicht: fotografie
  2. Alpha teamnight | donderdag 23 maart 2023
  3. Terugblik The Garden: verbinden met God en met elkaar
  4. Goede Vrijdag en Pasen bij Mozaiek0318
  5. Is kinderwerk binnen Mozaiek0318 jouw next step?
  6. Reminder: meld je aan voor WAY camp!
  7. Nieuw leven leren via een GROW cursus
  8. Inzage jaarcijfers 2022 en begroting 2023 | zondag 26 maart 2023
  9. Familieberichten
  10. Agenda


L2M uitgelicht: fotografie

Nico Haanappel is onderdeel en coordinator van L2M Fotografie. In deze nieuwsbrief vertelt hij graag meer over deze mooie groep.

"Als L2M Fotografie zijn we nu met 18 fotografen. Met elkaar delen we onze gezamelijke passie voor het vastleggen van al het moois van de schepping. Dat doen we zowel via mobiele telefoons als met bijna professionele camera's met lenzen. Eenmaal in de 6-8 weken komen we bij elkaar om foto’s met elkaar te delen en te bespreken. Daarnaast organiseren we geregeld excursies om er samen op uit te gaan en te fotograferen. Dat kan een wandeling in de natuur zijn, maar ook een bezoek aan een stad of tentoonstelling.

Onlangs zijn we benaderd om op een school in Arnhem schoolfoto’s te maken. De afgelopen jaren was het budget van vele ouders op deze school niet meer toereikend om foto’s van een professionele fotograaf te betalen. De vraag was of wij hen konden helpen de kinderen een mooie herinnering mee te geven van de schooltijd. Met enkele delen van de groep pakken we dit op. Zo mogen we als L2M ook op een praktische manier onze omgeving dienen!"Alpha teamnight | donderdag 23 maart 2023

Donderdag 23 maart is er in Mozaiek Centrum een Alpha Teamnight. We zijn als Mozaiek enorm dankbaar voor Alpha, een cursus voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof. Al jaren horen we de verhalen van mensen die Jezus hebben leren kennen en wiens leven geraakt en veranderd is door Alpha. Juist daarom willen we nu een Alpha Teamnight organiseren om God, maar ook elkaar, te danken voor wat we via Alpha mochten ontvangen. Om samen samen verhalen te delen en onze visie te vieren. Deze teamnight is voor onze gespreksleiders, kokers, afwassers, bidders en iedereen die betrokken bij Alpha is, ooit was, of wil zijn!

Ons huidige Alpha team is al persoonlijk uitgenodigd. Was jij eerder betrokken bij Alpha of heb je misschien een verlangen om onderdeel te worden, en de impact van wat God in en door ons levens doet mee te maken, door een next step hierin te zetten? Dan ben je van harte welkom om deze avond aan te schuiven. Want natuurlijk willen we, zoals binnen Alpha gewoon is, samen eten en elkaar ontmoeten. Tijdens de avond nemen voorgangers Martha en Kees iedereen mee in het verlangen van Mozaiek rondom Alpha als cultuur, in gebed en aanbidding.

We starten om 18.30 uur met een maaltijd, vanaf 18.15 uur is er inloop. 

Wil je erbij zijn deze avond? Geef je dan (met oog op de maaltijd) voor aanstaande maandag 20 maart op via alpha@mozaiek0318.nlTerugblik The Garden: verbinden met God en met elkaar

"The Garden was verbinden met God en met elkaar. Het was geweldig om te voelen, weten en zien hoe groot God is. Dankbaar voor deze dag!" - Antoinette

Zaterdag 11 maart was de allereerste vrouwenconferentie van Mozaiek0318: The Garden. Er bleek een groot verlangen om als vrouwen bij elkaar te komen, de 1.200 gratis tickets voor deze dag waren binnen 24 uur allemaal gereserveerd. 

We mochten elkaar ontmoeten, samen God aanbidden en door de inspirerende woorden van Jannica van Barneveld en Anne Calver samen groeien en verstillen in Zijn aanwezigheid. 

De bries van de Heilige Geest was duidelijk voelbaar deze dag. En wat was het goed om te zien dat vrouwen elkaar aanspoorden om meer van Hem toe te laten in hun levens.Goede Vrijdag en Pasen bij Mozaiek0318

In deze periode kijken we uit naar Pasen en staan we stil bij Goede Vrijdag. 

Op Goede Vrijdag 7 april zijn er twee diensten om 19.00 uur en 21.30 uur, waarin we samen stil staan bij dat was Jezus voor ons heeft gedaan. Zondag 9 april vieren we met drie diensten (9.00 uur, 11.00 uur en 13.00 uur) dat Jezus leeft! Hij is opgestaan en wij mogen met Hem opstaan. Hoe bijzonder is het om dit, heel symbolisch, te vieren met de doop!

Voor de diensten op Goede Vrijdag en Pasen kun je vanaf morgen (gratis) tickets reserveren via de websiteIs kinderwerk binnen Mozaiek0318 jouw next step?

"He topper, wat leuk dat jij er vandaag weer bent! Ik ben blij om jou te zien!"

Het is elke zondag weer een feestje in het Mozaiek centrum, want bij de onderbouw (groep 1-4) zijn er zoveel leuke kids! Elke zondag mogen we hier gemiddeld 100 kids welkom heten en een heerlijke ochtend met hen hebben! We houden ervan om te zien hoe creatief kinderen zijn, de mooie knutsels die gemaakt worden, maar ook de grote treinbaan of het legobouwwerk dat in elkaar gezet wordt. Daarnaast is het heerlijk om de kids te horen zingen voor God en te luisteren naar de vragen die ze stellen over de Bijbel en het geloof. Het is tof om samen met hen meer te ontdekken wie God is. WE LOVE KIDS!!

Hou jij ook van kids, hun onbevangenheid, eerlijke vragen en het lekker samen spelen? Dan hebben we jou nodig om elk kind te zien en te kunnen zeggen: "He topper, wat leuk dat jij er vandaag weer bent! Ik ben blij om jou te zien!" Is dit jouw next step binnen Mozaiek0318? Dan komen we graag met je in contact! Stuur een mailtje naar kids@mozaiek0318.nl.  Reminder: meld je aan voor WAY camp!

Jongeren van 12-17 jaar opgelet: heb jij je al aangemeld voor het WAY0318 CAMP? Net zoals vorig jaar gaat het ook dit jaar weer een te gek weekend te worden. Van 11 tot en met 14 augustus willen we dit feestje graag met jou gaan vieren. Het weekend bestaat uit enorm veel plezier, aanbidding, vriendschap, sport/spel en natuurlijk ontmoeting! Ontmoeting tussen en elkaar en ook met God! De locatie is ongeveer een half uurtje rijden vanuit Veenendaal, je slaapt in een (stapel)bed met ongeveer acht jongeren op een kamer en er is zelfs een hele toffe zwemvijver in de buurt. 
 
Dit wil jij absoluut niet missen! Dus meld je zo snel mogelijk aan via deze linkNieuw leven leren via een GROW cursus

Het overkoepelende thema van dit seizoen is ‘Nieuw leven leren’. We geloven dat we allemaal leerlingen van Jezus zijn. Maar hoe leren we dat nieuwe leven dan? Hoe kunnen we groeien als volgeling van Hem en hoe wordt Jezus meer en meer zichtbaar door ons heen? Eén van de manieren is het volgen van een cursus. We lichten er graag twee uit. Een volledig overzicht vind je in de agenda op de website.

Avond over vasten - 27 maart
We zitten middenin de 40 dagentijd waarbij we aftellen naar Goede Vrijdag en Pasen. Sommige mensen gaan in deze periode of in de stille week voor Pasen vasten. Wil je meer weten over vasten? Maandag 27 maart organiseert GROW een interactieve avond over dit onderwerp. Klik hier om je aan te melden.

Luisterend bidden - start 11 april
In deze cursus Luisterend bidden, willen we in zes avonden meer groeien in de intimiteit met God, om daar vanuit Zijn stem beter te verstaan. We zullen veel samen gaan bidden en op verschillende manieren leren luisteren naar Gods stem. Klik hier voor meer informatie en meld je aan!Inzage jaarcijfers 2022 en begroting 2023 | zondag 26 maart 2023

Ben je geinteresseerd in de jaarcijfers en begroting van onze gemeente? Dan ben je zondag 26 maart na afloop van de 1e dienst van harte welkom om de presentatie van de jaarcijfers 2022 en de begroting 2023 bij te wonen. Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een nieuw Mozaiekdeeltje verwelkomen!

Geboren
Op 17 februari is Pim Tijmen Cornelis geboren. Pim is de zoon van Wilco en Anne-Marie Hardeman en broertje van Jasmijn en Marit. 

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser