Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 22 april 2018

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!


  1. Love for Volunteers | 25 april | De Basiliek
  2. Grow!
  3. We are Young - Got Talent
  4. Speciaal programma voor kids op Zondag 29 april!
  5. Omzien naar elkaar
  6. Agenda 2018Love for Volunteers | 25 april | De Basiliek

We hebben er alweer een tijd naar uitgekeken en komende woensdag is het dan zover, onze halfjaarlijkse Love for Volunteers - avond! In eerste instantie was het de bedoeling om dit te combineren met het Kingdom Come weekend maar omdat dit helaas niet door kon gaan hebben we gezocht naar een datum om dit zo snel mogelijk alsnog in te plannen.

Ben jij vrijwilliger in de gemeente of ben je van plan iets te gaan doen binnen de gemeente? Weet dan dat je welkom bent zoals je bent. Deze avond hoef je niet te dienen of te geven maar mag je ontvangen en wordt je zelfs bediend. We zijn zo ongelofelijk dankbaar dat we het als team met elkaar elke week weer mogelijk maken om bij elkaar te komen, God te aanbidden en elkaar te ontmoeten. Dit willen we dan ook met elkaar vieren door een tijd van aanbidding te hebben en te luisteren naar elkaars getuigenissen. Natuurlijk sluiten we de avond af met lekkere hapjes en een heerlijke borrel!

Komende woensdag, 25 april, inloop vanaf 19.30 uur! We kijken ernaar uit om je daar te ontmoeten!
Grow!

In mei zijn er Grow! avonden op de 9, 23 en 30 mei, dit i.v.m. de meivakantie.

Kijk snel hier voor het volledige programma en geef je op!
We are Young - Got Talent

Op zondagavond 22 april is er een bijzondere #CONNECT avond, namelijk de grote We Are YNG. GOT TALENT show!
Al onze jeugd is van harte uitgenodigd om hieraan mee te doen. Dus zing jij de sterren van de hemel, kun je dansen als de beste, spring je over tien colakratjes tegelijk, loop je op je handen of verbaas jij iedereen op een andere manier? Wij geven jou een podium! 

Doe mee, alleen of samen met je vrienden en verras ons en je familie en vrienden die ook van harte welkom zijn. Via deze link kun je je opgeven.
Speciaal programma voor kids op Zondag 29 april!
Zondag 29 april zijn alle kids van groep 1 t/m 8 welkom in de Kleine Zaal voor een voorstelling van Vrolijk Theater!!
Vrolijk Theater is een verteltheater, wat uniek is binnen de verteltheaters. Er worden verhalen verteld, die verweven worden met allerlei interactieve en grappige effecten, dat de kinderen van begin tot eind met open mond luisteren. De verhalen vormen het belangrijkste onderdeel van de optredens, maar ze worden verteld met behulp van zichtbare elementen, zoals spelletjes met letters, visuele effecten, goocheltrucs, poppen en andere buikspreek elementen. 
Deze zondag worden de kids meegenomen in de voorstelling ‘Op Survival’, die gaat over iets aan God kunnen geven - en God die aan ons geeft. 
Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over vrolijk theater? Kijk dan hier.

 


Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiëkers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.
Copyright © 2018 Mozaiek0318, All rights reserved.
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u deel/gast bent van Mozaiek0318 of omdat u zich heeft ingeschreven via de website www.mozaiek0318.nl