Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 28 augustus 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Kidsdienst en Livestream | zondag 29 augustus
  2. De Alpha cursussen starten weer!
  3. Van harte welkom bij onze diensten vanaf zondag 12 september
  4. Ollie en Sophie vanaf 5 september om 9.00 uur
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Kidsdienst en Livestream | zondag 29 augustus

Morgen, zondag 29 augustus, is Arnoud Drop spreker tijdens onze livestream. De wekelijkse livestream start om 11.00 uur. We zien uit naar wat hij met ons gaat delen!

Kidsdienst met Ollie & Sophie
Voorafgaande aan de livestream is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Tot en met zondag 29 augustus is het thema 'Jezus vertelt'. Ollie en Sophie gaan samen met de kinderen kijken naar schatgraven met Henk. Henk ‘graaft’ in de Bijbel en vindt hier zes schatten, namelijk zes Bijbelverhalen/gelijkenissen die Jezus zelf verteld. Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.De Alpha cursussen starten weer!

Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, fysiek of online? En houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is een Alpha cursus iets voor jou! Ga voor meer informatie en inschrijven naar onze website

PS. Heb je de cursus al eens gevolgd? We zijn ook nog op zoek naar groepsleiders voor een aantal cursussen. Je kunt je hiervoor eveneens aanmelden via de websiteVan harte welkom bij onze diensten vanaf zondag 12 september

De afgelopen weken hebben we onze vrijwilligers verwelkomd tijdens de livestream. Wat was het fijn om elkaar te ontmoeten, God te aanbidden en samen (weer) kerk te zijn, voordat iedereen straks weer vol enthousiasme en passie in zijn of haar bediening aan de slag gaat!

Vanaf zondag 12 september starten we onze fysieke diensten weer op. Er is een dienst om 9.00 uur en een om 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur wordt ook als livestream uitgezonden. Tijdens de eerste dienst is er voor de kinderen t/m de 1e klas een aparte kinderdienst en voor de allerkleinsten een crèche.

We moeten nog steeds rekening houden met de 1,5 meter afstand. Dit betekent dat we minder mensen in de zaal kunnen toelaten. Daarom maken we gebruik van een ticketsysteem. Het is niet nodig om een coronapaspoort of testbewijs te laten zien.

Tickets reserveer je via onze website: ga naar de agenda en selecteer de gewenste zondag. Daar reserveer je eenvoudig een ticket voor jou en je gezinsleden. Ook kun je hier je kinderen aanmelden voor de crèche en/of kinderdienst.Ollie en Sophie vanaf 5 september om 9.00 uur

Vanaf zondag 5 september wordt de online kidsdienst met Ollie en Sophie om 9.00 uur uitgezonden via YouTube. Eerst begon de Kids Dienst om 10:00 uur. We schuiven het dus een uurtje naar voren. De reden hiervoor is dat het zo beter aansluit bij onze diensten in de Basiliek die later in de maand weer opstarten.

Komt dit voor jullie niet goed uit? Gelukkig kun je de dienst altijd terug kijken via ons YouTube kanaal. Veel kijkplezier!Familieberichten

In de familieberichten van deze week delen we mooi en verdrietig nieuws. Er zijn twee nieuwe Mozaiekers geboren, er worden drie huwelijken gevierd, maar we moesten ook afscheid nemen van Henk van Vlastuin.

Geboren

Op 2 augustus 2021 is Nathan Efraïm Boer geboren. Zoon van Johan en Naomi. Nathan is een paar weken te vroeg geboren, maar doet het heel goed! De familie geniet enorm van elkaar.

Op 5 augustus 2021 is Ruben Seth Quartel geboren. Zoon van Rick en Marije en broertje van een trotse zus Sarah. Ze zijn enorm dankbaar voor deze mooie zoon.

Overlijden

Op 21 augustus jl. is Henk van Vlastuin op 55-jarige leeftijd overleden. Henk was al jaren ernstig ziek en we hebben als Mozaiek voor hem en zijn gezin gebeden. Henk was sterk en krabbelde steeds weer op. De laatste tijd ging het erg slecht met Henk en afgelopen week bleek dat het afscheid heel dichtbij was. Op de kaart staat: Voor eeuwig thuisgehaald door de Vader waar Henk zich, met alle heiligen, zal verbazen over de grootheid van zijn God.

We willen biddend om Lydia, Jorik, Iris, Mark, Luuk, Guus, Tom, Ilse & Wim heen staan en wensen hen Gods troost en nabijheid toe.

Huwelijk

Op 31 augustus 2021 trouwen Wouter Touwen en Lonneke van der Lee in Kasteel van Ooijen. De voorganger van de dienst is Jurjen ten Brinke.

Op 2 september 2021 trouwen Maaike Clark en Justin Evers in de Koepelkerk in Renswoude. Voorgangers zijn Ferry en Mariska Gerritsen. 

Op donderdag 2 september 2021 trouwen Mariska Boom en John van der Welle in het gemeentehuis van Veenendaal. Nadat zij in 2013, na bijna 16 jaar huwelijk, zijn gescheiden, zijn wij in 2019 weer bij elkaar gekomen en zullen in het bijzijn van hun kinderen elkaar voor de 2e keer het jawoord te geven.

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
zaterdag 28 augustus 2021 WAY Startdag
zondag 29 augustus 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 30 augustus 2021 Bidden voor en met Zieken
zondag 05 september 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 06 september 2021 Bidden voor en met Zieken
zondag 12 september 2021 Samenkomsten / Livestream
maandag 13 september 2021 Bidden voor en met Zieken


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser