Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 30 september 2018

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Fairtrade koffie uit Nepal
  2. Doopdiensten op 7 oktober
  3. Kingdom Come | Uw Koninkrijk kome - 14 oktober
  4. Kick off We Are Young Church | Start We are Young Unique
  5. Bidden met de zieken
  6. Omzien naar elkaar
  7. Agenda 2018


Fairtrade koffie uit Nepal

Vandaag hebben we in onze diensten verteld dat we sinds kort fairtrade koffie uit Nepal schenken. We zijn dankbaar dat we op een (bescheiden) wijze kunnen bijdragen aan het terugdringen van de werkloosheid in Nepal. Door deze werkloosheid moeten veel mensen noodgedwongen in het buitenland werken wat een geweldige impact heeft op hun gezinnen en de samenleving waaruit ze komen. Deze reden en het feit dat de koffie aangeleverd kan worden zonder dat er restafval ontstaat heeft ons gebracht tot de keuze voor deze koffie.

In het filmpje dat we toonden tijdens onze diensten zag je het verhaal achter de koffie. Bekijk hier het verhaal nog eens.Doopdiensten op 7 oktober

Volgende week zondag hebben we twee doopdiensten, waarin onderstaande mensen zich laten dopen. Benieuwd naar hun getuigenissen? Je leest ze op onze website.

9.30 uur
Yatniel Ramirez Aulet
Corné Horden
Maria Horden
                
11.45 uur          
Lissette Jansen-Nijen Twilhaar                  
Margreet van den Berg                  
Marita van Stenis   
Jeanine van der Boon 
Joël Timmers
Amy Timmers
Carmen Timmers  

Wij kijken uit naar twee bijzondere en feestelijke diensten!Kingdom Come | Uw Koninkrijk kome - 14 oktober

Bidden voor Veenendaal met heel Veenendaal! God verlangt naar eenheid, Hij wil dat zijn kinderen samen komen om Hem te aanbidden, Hem te prijzen voor wie Hij is. 
Op deze interkerkelijke Kingdom Come| Uw Koninkrijk kome avond willen we samenkomen om te bidden voor heel Veenendaal. Voor de kinderen, voor de scholen, voor de gemeente, voor de jeugd, voor onze zieken, voor de minder bedeelden, voor….vul maar in. 

Kom ook op zondagavond 14 oktober naar de Basiliek en doe mee! Jij bent nodig! We starten om 19.30 uur, vanaf 19.00 uur staat er koffie en thee voor je klaar.  Bekijk ook het vlog van Kees KraayenoordKick off We Are Young Church | Start We are Young Unique

Kick off We Are Young Church
Afgelopen tijd hebben we jullie geïnformeerd over het jeugdwerk voor dit seizoen. Op zondag 14 oktober is de kick off van We are Young Church. We willen elkaar ontmoeten, God aanbidden, geïnspireerd worden en delen over het jeugdwerk. We hebben enorm veel zin in een nieuw seizoen en kijken vol verwachting uit naar alles wat er gaat gebeuren!
Zondag 14 oktober gaan de deuren van de Basiliek om 18.30 uur open en om 19.00 uur starten we in de kleine zaal. We kijken naar jullie allemaal uit!! Tot 14 oktober!

Start doordeweekse activiteiten We Are Young Unique
Naast de We Are Young Church op de zondagavond starten ook onze doordeweekse activiteiten: We Are Young Unique. Zoals we eerder hebben aangegeven willen we de diverse activiteiten stap voor stap invoeren. We geven hieronder de verschillende onderdelen nogmaals door:

We Are Young #Sports: start in 2e week oktober
We Are Young #Serve: start in 2e week oktober
We Are Young #Grow: start donderdag 8 november
We Are Young #Connect: start zaterdag 10 november
We Are Young #Arts: start woensdag 12 november           
We Are Young #Hang Out: start in januari 2019
We Are Young #Clans: loopt al

Voor alle informatie verwijzen we naar de agenda op onze website. Maar ook voor alle andere vragen verwijzen we graag naar onze website: www.weareyng.nl.

Kom jij ons team versterken?
We hebben nog hele mooie vacatures binnen We Are Young! Heb jij hart voor jongeren en wil je graag meewerken aan het jeugdwerk binnen Mozaiek0318? Klik hier en check onze diverse vacatures met profielomschrijving. Bij interesse stuur je een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl. Welkom in ons team! Bidden met de zieken

Zodra de Grow-avonden weer starten, is er ook weer een speciaal moment om te bidden met de zieken. Natuurlijk bidden we ook na de zondagse dienst met de zieken. Soms heb je wat meer tijd nodig of is een ander moment beter voor je. God geeft ons de opdracht om op zieken de handen te leggen. We willen Jezus volgen en doen wat Hij deed!

Op de woensdagavonden voor de start van de Grow-avond zijn we er voor je in @home van 18.45 uur tot 19.45 uur. De Grow-avonden zijn op 3 en 17 oktober, 7, 21 en 28 november en 12 december.Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda 2018

zondag 30 september 2018 Samenkomsten
dinsdag 02 oktober 2018 Uur van Gebed
woensdag 03 oktober 2018 Bidden met de zieken
GROW - Biblejournaling
GROW - Luisterend bidden (1)
GROW - Introductie oktober 2018 eerste avond
GROW - Premarriage Course (1)
GROW - Anders samen (1)
GROW - Aanbidding (1)
zondag 07 oktober 2018 Samenkomsten
dinsdag 09 oktober 2018 Uur van Gebed
woensdag 10 oktober 2018 We Are Young #Serve
donderdag 11 oktober 2018 55+ bijeenkomst (avond)
zondag 14 oktober 2018 Samenkomsten
Kick off We Are Young #Church
Kingdom Come | Uw Koninkrijk kome
dinsdag 16 oktober 2018 Uur van Gebed
woensdag 17 oktober 2018 Bidden met de zieken
GROW - Luisterend bidden (2)
GROW - Introductie oktober 2018 tweede avond
GROW - Premarriage Course (2)
GROW - Anders samen (2)
GROW - Aanbidding (2)
zondag 21 oktober 2018 Samenkomsten