Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 27 juni 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Dienst van zondag 28 juni
  2. YNG Livestream | 28 juni
  3. Terugkijken: Mozaiek Connect
  4. Backstage Mozaiek Livestreams
  5. Aanmelden: Marriage Course online
  6. Agenda


Dienst van zondag 28 juni

Samen zijn we kerk! Nu we als Mozaiek voorlopig niet samen kunnen komen betekent dat niet dat we geen diensten hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je iedere zondag in de veiligheid van je eigen huis, via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Nadine de Vos zal komende zondag tijdens de online dienst voorgaan met het thema 'Zoals het leven hoop kleurt'. De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Om 10.00 uur is er weer een Kids livestream met Ollie en Sophie. Kijk jij ook?

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestreams.

Klik hier voor de livestreams.YNG Livestream | 28 juni

Morgenavond om 19.30 uur is de allereerste We Are Young livestream met onder andere Jesse van Melle, Sterre Koning én de Mozaiek worshipband. Het wordt een supertoffe avond speciaal voor alle jongeren, dus zorg dat jij zondagavond ook kijkt via ons YouTube kanaal.Terugkijken: Mozaiek Connect

Afgelopen woensdag gingen we weer live met Mozaiek Connect. Een moment van aanbidding, maar ook om stil te staan bij alles wat leeft binnen Mozaiek. Het was opnieuw een waardevol moment waar we met vele van jullie mochten samenkomen. Het was voorlopig de laatste Mozaiek Connect. 

Mozaiek Connect stopt, maar de reguliere livestream diensten op de zondagen gaan tijdens de zomerperiode gewoon door. Hoe het er na de zomervakantie uit gaat zien? Daar wordt volop over nagedacht. We hopen jullie hier z.s.m. van op de hoogte te kunnen brengen.

Heb jij de aflevering van Mozaiek Connect gemist? Klik dan hier. Doe het vandaag nog, want helaas is deze afleverig na morgen niet meer terug te kijken i.v.m. privacy. Backstage Mozaiek Livestreams

Ben je benieuwd hoe onze wekelijkse livestreams tot stand komen? In deze video geven we je een kijkje achter de schermen bij de Mozaiek Livestreams. Aanmelden: Marriage Course online

In het najaar van 2020 bieden wij een online variant van de Marriage Course aan! Samen als stel, op een digitale manier, zeven momenten vrij maken in je agenda om online mee te doen, te investeren in elkaar en met frisse moed verder te bouwen aan jullie huwelijk. Je start op een avond gezamenlijk met de groep en gaat vervolgens in alle rust als stel praten over zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven waarschijnlijk nauwelijks aan toe komt. 

Wij organiseren de Marriage Course omdat we geloven in de kracht van sterke huwelijken. De Marriage Course is een korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt. Of je nu 2 of 50 jaar getrouwd bent, het uitgangspunt is dat de Marriage Course je de mogelijkheid biedt om je relatie te verdiepen of te intensiveren. Liefde is immers een werkwoord. Juist als je het samen fijn hebt, dan wil je dat graag zo houden en dan is het een aanrader om deze cursus te volgen. En ook als het minder goed gaat, kan het goed en fijn zijn om samen deze cursus te volgen. Er komen tijdens de cursus onderwerpen aan bod als: effectief communiceren, omgaan met ouders/schoonouders, tijd nemen voor elkaar etc. 

Wil jij je inschrijven samen met je partner? Klik hier voor meer informatie en/of schrijf je direct in.  Agenda
donderdag 25 juni 2020 Alpha Online
zondag 28 juni 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
YNG Livestream
dinsdag 30 juni 2020 Alpha Online
donderdag 02 juli 2020 Alpha Online
zondag 05 juli 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
dinsdag 07 juli 2020 GROW - Date Night
Alpha Online
donderdag 09 juli 2020 Alpha Online
zondag 12 juli 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek


Kijk op onze website voor de volledige agenda.