Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 15 mei 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over onze gemeente? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl. Veel leesplezier!

  1. Livestream zondag 16 mei | Kees Kraayenoord
  2. Game Night We Are Young | zondag 16 mei
  3. Mozaiek doopdienst | zondag 13 juni
  4. Mozaiek Alive and Cooking | 5 juni
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Livestream zondag 16 mei | Kees Kraayenoord

Aanstaande zondag spreekt Kees Kraayenoord tijdens onze livestream. De livestream start om 11.00 uur. Voorafgaande is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie.

Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Game Night We Are Young | zondag 16 mei

Van FIFA tot 30 seconds en van Halli Galli tot Uno. Zondagavond 16 mei om 19.30 uur is er een We Are Young Game Night! Hoe vet? Een avond vol LOL, games en gezelligheid. Dit is de place to be! Bespaar jezelf de FOMO, neem je vrienden mee en BE THERE!

Wanneer: Zondagavond 16 mei om 19.30 uur (Ja, dat is morgenavond al!)
Waar: Mozaiekcentrum, Storkstraat 33 in Veenendaal
Voor wie: iedereen van We Are Young 

See you there? Geef je hier op.Mozaiek doopdienst | zondag 13 juni

Op zondag 13 juni gaan we als Mozaiek op maar liefst zeven locaties dopen! Dit zijn bestaande en nieuwe Mozaiekgemeentes. Je kunt je laten dopen in de volgende plaatsen:

0318 (Veenendaal) | 033 (Amersfoort/Nijkerk) | 055 (Apeldoorn) | 071 (Leiden/Katwijk) | 020 (Amsterdam) | 010 (Rotterdam) | 036 (Almere)

Misschien heb jij ook nagedacht over dopen, maar heb je nog wat vragen. Meld je dan aan voor de informatieavond op 18 mei via Zoom! Die avond vertellen we je graag meer over de Bijbelse grondslag en geschiedenis van de doop op geloof door de jaren heen en hoe we bij Mozaiek hier vorm aan geven. Je bent van harte welkom! Klik hier voor meer informatie en om je direct aan te meldenMozaiek Alive and Cooking | 5 juni

Op 5 juni organiseert Mozaiek033 Alive and Cooking. Deze avond gaan we onder de bezielende leiding van masterchef Ian Baker vanuit onze eigen keuken via een livestream samen een eenvoudige, maar heerlijke drie gangen maaltijd in elkaar zetten (ook een vega variant mogelijk). 

Voorafgaand aan deze entertainende avond ontvang je via de mail alvast de boodschappenlijst met ingrediënten voor de diverse gangen. Natuurlijk is het tof als je deze avond samen met anderen volgt, zover de Corona regels dit toelaten. Ian zal ons de kneepjes van het hobby kok vak leren. In de chat horen we natuurlijk graag hoe het smaakt! Tussen de gangen door zal er voor de kinderen een quiz zijn, dus doe dit vooral gezellig samen!

Datum: 5 juni 
Tijd: 18.30 uur tot 21.30 uur

Klik hier voor meer informatie en aanmeldenFamilieberichten

In de familieberichten van deze week verwelkomen we weer een nieuwe Mozaiekdeeltje en kondigen we een huwelijk aan.

Geboren
Op 6 mei 2021 is Jonas Jan Heijstek geboren. Hij is de zoon van van Chiel-Jan en Jet.Huwelijk
Op 20 mei 2021 trouwen Sandra Wegenaar en Liesbeth van Klompenburg in het gemeentehuis van Veenendaal. We wensen hen een mooie dag toe!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
vrijdag 14 mei 2021 KidsConnect
zondag 16 mei 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 17 mei 2021 Bidden voor en met Zieken
woensdag 19 mei 2021 Coffee & Prayer
zondag 23 mei 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 24 mei 2021 Bidden voor en met Zieken


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser