Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 25 juli 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Dienst van zondag 26 juli
  2. Samen de online dienst volgen of beleven
  3. Nieuws van Cees en Rommy van Harten
  4. Introductiecursus
  5. Doopdienst | zondag 20 september
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Dienst van zondag 26 juli

Samen zijn we kerk! Ook tijdens de zomermaanden komen we als Mozaiek nog niet fysiek samen, maar dat betekent niet dat we geen diensten hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je iedere zondag in de veiligheid van je eigen huis, via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Joost van den Boogaard zal komende zondag tijdens de online dienst voorgaan met het thema 'Jezus zien en geloven'.

De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Om 10.00 uur is er weer een Kids livestream met Ollie en Sophie. Kijk jij ook?

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestreams.

Klik hier voor de livestreams.Samen de online dienst volgen of beleven

Nu er meer ruimte is om elkaar fysiek te ontmoeten, kun je ook met een kleine groep op zondag de livestream volgen of beleven. Dat kan bij iemand thuis zijn of in een grotere locatie met beeldscherm met meerdere gezinnen of bijvoorbeeld met je Love2Meet groep.

We weten dat er de afgelopen maanden al de nodige initiatieven zijn ontstaan, die passen binnen de richtlijnen van de overheid. Als het mogelijk is, maak er gebruik van. Of stel zelf je huis open!

Wil je je aansluiten bij een Love2Meet groep of wellicht zelf een groep starten? Op onze website vind je alle benodigde informatie. Nieuws van Cees en Rommy van Harten

Onze voorganger Cees van Harten dacht met pensioen te gaan, maar God had nog een extra hoofdstuk voor hem in petto! In dit filmpje vertelt hij over zijn nieuwe plannen.Introductiecursus

Vanaf september gaan we weer van start met de introductiecursus!

De introductiecursus is een gezellige cursus van twee avonden waarin we elkaar leren kennen en wij je vertellen waar Mozaiek voor staat. Je leert de visie, achtergrond en organisatie kennen, maar je komt ook direct in verbinding met andere (toekomstige) nieuwe delen van Mozaiek! We verwachten dat mensen die deel willen worden van de gemeente deze cursus van twee avonden gevolgd hebben.

Voor de twee introductiecursussen van september is het niet meer mogelijk om je aan te melden. Ook de eerste cursus in oktober heeft al het maximale aantal deelnemers bereikt.

Via onze website kun je je nu alvast wel aanmelden voor de tweede cursus in oktober (21 en 28 oktober) en de eerste cursus in november (4 en 11 november).Doopdienst | zondag 20 september

Zondag 20 september hopen we op een aangepaste wijze een doopdienst te houden. We zien uit naar dit doopfeest waarin broers en zussen hun verlangen om Jezus te volgen zichtbaar maken door zich te laten dopen.

Wil jij je laten dopen of zou je er meer over willen weten? Meld je dan hier aan voor de informatieavond op 1 september. Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een huwelijk aankondigen: op 31 juli gaan Jesper Lamberts en Andrienne van der Nat trouwen. 

   
Jesper & Andrienne    

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur  dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.Agenda
zaterdag 25 juli 2020 Zomeractiviteit 2020 YNG
zondag 26 juli 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
zondag 02 augustus 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
zondag 09 augustus 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser