Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 2 oktober 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Samenkomsten en Livestream | zondag 26 september
  2. Ollie en Sophie live in de Basiliek | woensdag 3 november
  3. Start school voor gemeenteleiders
  4. WAY dienst | Dare to Follow | zondag 3 oktober
  5. Anders Samen | relatieproblemen en echtscheiding
  6. Youth Alpha in Veenendaal | Aanmelden is nog mogelijk!
  7. Vacature Coordinator Care en Serve
  8. Marriage Course start najaar 2021
  9. Familieberichten
  10. Agenda


Samenkomsten en Livestream | zondag 26 september

Morgen, zondag 19 september, is Jan Pool spreker tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. Voor het bijwonen van de diensten moet vooraf worden gereserveerd via onze website. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen t/m 1e klas. Ook hiervoor is een ticket nodig. We zien er naar uit elkaar zondag te ontmoeten! De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 09.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Komende weken gaan we samen met Ollie en Sophie op ontdekking door Gods schepping. God heeft alles zo wonderlijk en bijzonder gemaakt! Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden.
De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je Engelse vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens de livestream collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Wist je dat je ook heel eenvoudig via de Mozaiek app kunt doneren aan onze gemeente? Ook handig als je bij één van onze diensten aanwezig bent. Ollie en Sophie live in de Basiliek | woensdag 3 november

Hoooiii kids!! Heb je het al gehoord?! Op 3 november organiseren Ollie en Sophie een groot feest! En jij bent uitgenodigd! Je kunt nu jouw tickets reserveren. Er is plek genoeg, dus neem ook je vriendjes, vriendinnetjes, opa’s, oma’s en papa’s en mama’s mee! Samen gaan we zingen, dansen, spelletjes doen en meer ontdekken van Gods liefde voor jou. Ben jij erbij?!

Dit is ook je kans om Ollie en Sophie te ontmoeten of met ze op de foto te gaan. Wie weet kom je ook wel professor V.E.R. Wonder of Schatgraver Henk tegen!

Woensdagmiddag 3 november
Dienst 1 | 13.30 uur – 14.30 uur
Dienst 2 | 16.00 uur – 17.00 uur

Klik hier voor meer informatie en het reserveren van de tickets.Start school voor gemeenteleiders

Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen met een leidinggevende bediening binnen Mozaiek zich verder kan ontwikkelen, hebben we in samenwerking met Royal Mission de school voor gemeenteleiders opgezet. Hiermee willen we onze leiders helpen om te groeien in hun bediening van leiderschap binnen de kerk. De cursus bestaat uit vier modules: Basis van leiderschap - identiteit, Passie van leiderschap - mensen dienen, Focus van leiderschap - vernieuwing en beweging, Groei in leiderschap - zelfleiderschap. 

Gisteren was in Mozaiek Centrum de eerste cursusdag, waarvoor zich 38 mensen uit verschillende Mozaiek gemeentes hebben aangemeld. WAY dienst | Dare to Follow | zondag 3 oktober

Jaaaa, morgen is het zo ver! EIN-DE-LIJK weer fysiek elkaar ontmoeten, samen komen en God aanbidden!
 
Het thema van de avond is DARETOFOLLOW. Durf jij Jezus te volgen wanneer Hij dat persoonlijk aan jou vraagt? En waarom zou je dat eigenlijk doen? Esmee gaat hierover spreken. Natuurlijk is onze toffe WAY band er ook bij om samen met jou te worshippen. Enne, we sluiten de avond af met een supervette afterparty mét DJ Redson.
 
Zien we jou morgen in de Basiliek (Veenendaal)?
Inloop: 19.15  uur | Start: 19.30 uur | Afterparty: 21:00 uur

Klik hier om je aan te melden!  TOT DAN!Anders Samen | relatieproblemen en echtscheiding

Op 13 oktober en 27 oktober a.s. worden er twee bijzondere avonden georganiseerd over relatieproblemen en echtscheiding. Ben je nog samen, maar verlang je naar anders samen? Ben je niet meer samen en is alles anders? Of twijfel je nog? Tijdens de "Anders Samen" avonden willen we jullie hierin meenemen en helpen!

Tijdens deze avonden komen onder meer de volgende onderwerpen aan bod:

De Bijbel, de kerk en relaties - Verbinding en hechting binnen relaties - Relatieproblemen - Echtscheiding - Stem en rol van het kind - Het netwerk (familie, vrienden, gemeenteleden) en relatieproblemen en echtscheiding -  Samengestelde gezinnen

Aan de "Anders Samen" avonden werken allerlei deskundigen mee: een voorganger, een relatie- en systeemtherapeut, een budget coach, een advocaat / mediator en jeugdhulpverlener. 

De avonden starten om 19.30 uur met inloop (thee en koffie), inhoudelijk starten we om 20.00 uur en we eindigen om 21.30 uur. De avonden zijn kosteloos en worden gehouden in het Mozaiek Centrum. Meer informatie en aanmelden via de website.Youth Alpha in Veenendaal | Aanmelden is nog mogelijk!

Waarom is de Bijbel nou zo belangrijk? Wie is de Heilige Geest? Hoe moet ik bidden? Misschien zijn dit vragen die ook wel eens in jouw hoofd voorbij schieten. Wil je een antwoord op je vragen en ontdekken wie God is, geef je dan snel op voor Youth Alpha!

Samen met andere jongeren van 14 tot 18 jaar hebben we toffe avonden waarin we in gesprek gaan. In Veenendaal wordt Youth Alpha op twee avonden georganiseerd, de startdata waren op woensdag 22 september en donderdag 23 september. Heb je deze data gemist, maar wil je wel deelnemen? Er is nog ruimte!

Ga voor meer informatie en aanmelden naar onze websiteVacature Coordinator Care en Serve

Voor misschien wel onze belangrijkste bedieningen, Care & Serve, zijn we op zoek naar een Coördinator. In deze functie ben je verantwoordelijk voor en geef je direct leiding aan de teams van Care en Serve. Je kent het speelveld van (professionele) hulpverlening en draagt actief bij aan een cultuur waarin Mozaiekers aandacht hebben voor elkaar en elkaar helpen. Het betreft een betaalde functie van 0,4 fte. 

Voel jij je geroepen om deze bediening binnen Mozaiek0318 te vervullen? Bekijk hier het volledige functieprofiel. Je kunt nog reageren tot en met zondag 3 oktober. Marriage Course start najaar 2021

De Marriage Course is een korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt. Of je nu 2 of 50 jaar getrouwd bent, het uitgangspunt is dat de Marriage Course je de mogelijkheid biedt om je relatie te verdiepen of te intensiveren. Liefde is immers een werkwoord. Juist als je het samen fijn hebt, dan wil je dat graag zo houden en dan is het een aanrader om deze cursus te volgen. En ook als het minder goed gaat, kan het goed en fijn zijn om samen deze cursus te volgen. Wij organiseren de Marriage Course omdat we geloven in de kracht van sterke huwelijken.

In het najaar van 2021 hopen we weer te starten met een fysieke variant van de Marriage Course. Samen als stel zeven avonden uit om te investeren in elkaar en met frisse moed verder te bouwen aan jullie huwelijk. Heerlijk een avond in alle rust samen praten over zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven waarschijnlijk nauwelijks aan toe komt. De zevende avond is een afsluitende avond waarin jullie kunnen genieten van een heerlijk, romantisch 3-gangen diner. 

Wil je meer weten of aanmelden, ga dan naar onze websiteFamilieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we twee nieuwe Mozaiekdeeltjes verwelkomen en een huwelijk vermelden.  

Geboortes

Op 12 september 2021 is Jozua Juda Ketel geboren. Hij is de zoon van Marco en Ilse Ketel. Wat een dankbaarheid is er voor dit wonder!

Op 23 september 2021 is Adam Ezra Huis in ‘t Veld geboren. Hij is de zoon van Daniël en Tirzanne. Wat een dankbaarheid is er in dit gezin!

Huwelijk

Op 30 september 2021 zijn Ingrid Anches en Wendell Roman getrouwd in Hotel Van der Valk in Veenendaal. Voorganger was Cees van Harten. We wensen hen veel geluk!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser