Mozaiek0318 nieuwsbrief | 8 september 2019

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Doopinloop op 18 september
  2. Startweekend 14 en 15 september
  3. Premarriage Course Najaar 2019
  4. Audities We Are Young-worship
  5. Programma Mozaiek Kids
  6. Hospice De Wingerd zoekt vrijwilligers
  7. Omzien naar elkaar
  8. Agenda
  9. Uitgaande activiteiten Mozaiek Worship


Doopinloop op 18 september

Heb jij het verlangen om je te laten dopen of ben je benieuwd naar meer informatie en de visie van Mozaiek0318 op de doop?  Op woensdag 18 september is er een info avond over dit onderwerp. Tijdens deze avond willen we je meenemen in onze visie op de doop. De avond start om 20:00 uur en zal tot ongeveer 21:45 uur duren. Vanaf 19.45 uur staat er koffie en thee voor je klaar.  De locatie is @Home, Wiltonstraat 59 (tegenover de Basiliek). De eerstvolgende doopdienst staat gepland voor zondag 13 oktober aanstaande.Startweekend 14 en 15 september

Op zaterdag 14 en zondag 15 september willen we feestelijk het nieuwe seizoen starten. Ben jij erbij? Zaterdag starten we om 13.15 uur met een leuk activiteitenprogramma voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar met onder meer een vossenjacht! Om 17.00 uur gaat de ‘Food Market’ open voor zowel de kinderen als volwassenen. Ontmoet elkaar met een hapje en een drankje. Van kibbeling en broodje hamburger met friet tot saladebar, er is voor ieder wat lekkers te vinden!  Rond 19.30 uur sluiten we de dag af. 

Let op: meld je vooraf aan!
In verband met voorbereidingen en inkoop voor de Food Market is het belangrijk om je vooraf aan te melden. Ook zijn we nog op zoek naar mensen die willen helpen bij onder meer het kidsprogramma (we zoeken nog Bijbelse vossen en begeleiding van de groepen). Voor meer informatie en aanmelden ga je naar onze website.Premarriage Course Najaar 2019

Heb je trouwplannen of ben je als stel al een tijd bij elkaar, geef je dan snel op voor de Premarriage Course. Een waardevolle en gezellige cursus om je voor te bereiden op het huwelijk. Op 26 september start de eerstvolgende cursus en er is nog ruimte voor jou!

Voor meer informatie en/of aanmelden ga je naar onze website of stuur een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.Audities We Are Young-worship

Er zijn binnenkort audities voor We Are Young-worship. We zijn hard op zoek naar muzikanten. Lijkt het jou mooi om God te kunnen dienen binnen Mozaiek0318 samen met je instrument? 
Stuur dan voor 20 september as een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl, waarin je je kort voorstelt, je instrument aan ons vertelt en een motivatie toevoegt.

Op 20 september gaan wij de e-mails doornemen en krijg je van ons te horen of en wanneer je bent uitgenodigd voor de audities.Programma Mozaiek Kids

In week twee komen we erachter wat Nehemia doet met wat hij over de muur in Jeruzalem te weten is gekomen. In Nehemia 2:11-18 zien we dat hij het initiatief nam en de muur ging repareren. Omdat niemand anders leek op te stappen, ging hij rechtstreeks naar Koning Artaxerxes en ondernam actie. En het is dat initiatief dat de hele gemeenschap inspireert om mee te doen. 

Doel van deze zondag: ik leer dat als er wat gedaan moet worden ik niet op anderen moet wachten. We hopen dat de kinderen beseffen dat als er iets gedaan moet worden, ze niet op anderen hoeven wachten. Ze mogen zelf het initiatief nemen. 

Voor thuis
Daag je kind thuis uit: spreek af dat hij of zij deze week iets (bijv. kamer opruimen, afwas doen, vaatwasser uitruimen, koffie zetten etc.) uit zichzelf gaat doen zonder met jou te overleggen op welk moment. Als je hebt ontdekt dat je kind iets uit zichzelf heeft gedaan, complimenteer hem of haar hier dan voor! Het is super goed dat hij of zij zelf initiatief heeft genomen! Om het nog wat moeilijker te maken voor jullie beiden, spreek je niet af wàt hij of zij gaat doen, alleen dat hij of zij deze week iets gaat doen zonder dit met jou te overleggen. 

Bijbeltekst van de maand
"Wat je ook doet, doe het van harte, alsof het voor de Heer is en niet voor de mensen". (Kolossenzen 3:23)
 Hospice De Wingerd zoekt vrijwilligers

Als Mozaiek0318 vinden wij ‘Onze omgeving dienen’ een belangrijke pijler in onze gemeente. Hoe mooi is het om er te mogen zijn voor de ander, zodat die ander zich geliefd en gezien voelt, juist ook in de laatste periode van zijn/haar leven. Namens Serve brengen we dan ook graag onderstaande vrijwilligersbaan bij Hospice De Wingerd onder de aandacht. 

Groet,
Wilke Meijering - Coördinator Serve

Hospice de Wingerd zoekt vrijwilligers
Hospice De Wingerd biedt 24 uur per dag deskundige zorg aan mensen in de laatste fase van hun leven en aan hun naasten. Onze vrijwilligers spelen hierin een belangrijke rol. Vrijwilliger Marjolijn: “Omdat ik veel kan geven in dit vrijwilligerswerk word ik er ook zelf rijker van. Ik merk steeds dat ik écht iets kan betekenen voor deze mensen in hun laatste levensfase”.
                                                                                                                                      
Als vrijwilliger besteed je tijd en aandacht aan cliënten en hun naasten. Je helpt cliënten bijvoorbeeld met de dagelijkse verzorging. Ook verricht je licht huishoudelijk werk. 

Meer weten of kennismaken?
De vrijwilligers van De Wingerd zijn een dagdeel per week en een weekenddagdeel per maand beschikbaar. Heb je interesse? Dan ben je van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Neem hiervoor contact op met de coördinator vrijwilligers, Wilgerke Achterberg via 06 30106879, WilgerkeAchterberg@ZorggroepCharim.nl.Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda

woensdag 04 september 2019 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
GROW - Introductie september 2019 eerste avond
donderdag 05 september 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
vrijdag 06 september 2019 We are Young #sports - Trailrun (16+)
zondag 08 september 2019 Samenkomsten
Informatie Opdragen
We Are Young #Grow
We are Young #sports - zaalvoetbal (17+ en 21+)
maandag 09 september 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 10 september 2019 Uur van Gebed
woensdag 11 september 2019 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
donderdag 12 september 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zaterdag 14 september 2019 Startweekend 2019
zondag 15 september 2019 Samenkomsten
maandag 16 september 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 17 september 2019 We Are Young #Arts
Uur van Gebed
woensdag 18 september 2019 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
GROW - Doopinloop
GROW - Introductie september 2019 tweede avond
donderdag 19 september 2019 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zaterdag 21 september 2019 We Are Young #Connect
zondag 22 september 2019 Samenkomsten
maandag 23 september 2019 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond

Voor de actuele agenda, kijk op onze website.Uitgaande activiteiten Mozaiek Worship

 


zondag 08 september 2019 Medewerking dienst - Impact Bodegraven
vrijdag 20 september 2019 Startweekend Mozaiek Worship College
zaterdag 21 september 2019 Startweekend Mozaiek Worship College
zaterdag 12 oktober 2019 Mozaiek Worship College
zaterdag 26 oktober 2019 Studiedag - De Nieuwe Rank in Westland
zondag 10 november 2019 Medewerking dienst - Surhuisterveen
vrijdag 15 november 2019 Mozaiek Worship Conference 2019
zaterdag 16 november 2019 Mozaiek Worship Conference 2019
 Bekijk dit bericht in uw browser