Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 21 november 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Livestream zondag 22 november | Zoals in de hemel!
  2. Kids adventsproject In Verwachting | Groep 1 t/m 4
  3. Update vanuit Gain | Noodhulp op Lesbos
  4. Iedere werkdag nieuwe Mozaiek Podcast
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Livestream zondag 22 november | Zoals in de hemel!

Aanstaande zondag spreekt Martin Koornstra tijdens onze livestream over het thema 'Zoals in de hemel!', als onderdeel van onze themaserie 'Bidden, leren van Jezus'. 

De livestream start om 11.00 uur. Voorafgaande is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie (let op: dit is een herhaling, vanaf 13 december komen er weer nieuwe afleveringen). Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Kids adventsproject In Verwachting | Groep 1 t/m 4

Voor de kids van groep 1 t/m 4 is er dit jaar het adventsproject 'In verwachting'. Hieronder een berichtje speciaal voor onze kids (en hun ouders natuurlijk :-)).

Hee kids van groep 1 t/m 4,

Kun je ook niet wachten tot dat het Kerst is? Maar het wachten duurt soms zo lang. Wij gaan ervoor zorgen dat het wachten minder lang duurt. We hebben dit jaar een Adventsproject 'In verwachting'. Hou je brievenbus in de gaten, want je krijgt een Adventsslinger van ons. Deze kun je ophangen en dan kijken hoe lang je nog moet wachten tot dat het Kerst is.

Maar dat is nog niet alles. Online kun je vanaf vanmiddag via onze website een Adventsboekje downloaden. Hierin staat voor elke dag tot aan Kerst leuke activiteiten. Denk aan: verhaaltjes met de avonturen van Ollie en Sophie, liedjes luisteren, extra filmpjes kijken van Ollie en Sophie, samen Bijbelverhalen lezen, puzzels maken, kleurplaten in kleuren, spelletjes doen, samen bidden en knutselopdrachtjes. 

We vinden het tof dat jullie samen als gezin de activiteiten kunnen doen die bij een bepaalde dag horen en zo toe te leven naar de geboorte van Jezus, onze redder! Update vanuit Gain | Noodhulp op Lesbos

In september hebben we als Mozaiek een oproep gedaan voor financiële steun voor de vluchtelingen op Lesbos. Het opgehaalde bedrag is verdeeld over de organisaties Movement on the Ground en Gain. Beide organisaties geven directe noodhulp aan de vluchtelingen op het Griekse eiland.

Van Gain ontvingen we deze week het bericht dat de donatie van Mozaiek is gebruikt voor hygiëne pakketen voor de vrijgezellen mannen in het nieuwe vluchtelingenkamp, een vaak vergeten groep. Voor het geld zijn onder meer 3.800 handdoeken gekocht die samen met verzorgingsartikelen als zeep en shampoo zijn uitgereikt. Mooi dat we hier als Mozaiekers aan mochten bijdragen!Iedere werkdag nieuwe Mozaiek Podcast

Beluister jij onze dagelijkse podcasts? Laat ons weten wat je ervan vindt!

Ook de komende week staat er iedere werkdag een Mozaiek Podcast rondom het thema 'Hoop voor vandaag' klaar op de websites van Mozaiek033, Mozaiek0318 én Spotify. De sprekers van de Podcasts zijn voorgangers én delen van Mozaiek033 en Mozaiek0318. 

We willen als Mozaiek in deze crisis blijvend verhalen van hoop delen en je bemoedigen. Veel luisterplezier!Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we twee nieuwe Mozaiekdeeltjes noemen.

Op 4 november 2020 is Nora Elisabeth Margaret Hoogenraad geboren. Nora is de dochter van Mirjam en Bryan. Op 11 november 2020 zijn Christian en Laurien Vos trotse ouders geworden van Juul Anna Vos (roepnaam Juul).

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur  dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
zondag 22 november 2020 Samenkomst / Livestream
Alpha
maandag 23 november 2020 Bidden voor en met Zieken
woensdag 25 november 2020 GROW - Introductie november 2020 tweede avond - Aanmelden niet meer mogelijk
zondag 29 november 2020 Samenkomst / Livestream
Alpha
maandag 30 november 2020 Bidden voor en met Zieken
woensdag 02 december 2020 GROW - Introductie december 2020 eerste avond


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser