Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 11 juli 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Dienst van zondag 12 juli
  2. Avondmaal vieren | 12 juli
  3. Mozaiek KidsOnline | Zoom Meeting
  4. Introductiecursussen in september en oktober
  5. Aanmelden: Marriage Course Online
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Dienst van zondag 12 juli

Samen zijn we kerk! Ook tijdens de zomermaanden komen we als Mozaiek nog niet fysiek samen, maar dat betekent niet dat we geen diensten hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je iedere zondag in de veiligheid van je eigen huis, via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Nelinda Troost zal komende zondag tijdens de online dienst voorgaan met het thema 'De grote schoonmaak'. Tijdens deze dienst willen we ook met elkaar het avondmaal gaan vieren, zie ook verderop in deze nieuwsbrief.

De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Om 10.00 uur is er weer een Kids livestream met Ollie en Sophie. Kijk jij ook?

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestreams.

Klik hier voor de livestreams.Avondmaal vieren | 12 juli

"Wij breken nu het brood en drinken van de wijn, totdat de dag er is dat we bij U zijn'. Zondag willen we tijdens livestream met elkaar het avondmaal vieren om te gedenken wat Jezus voor ons heeft gedaan. Dit doen we gewoon in onze huiskamers, apart maar toch verbonden als kerk. Vier jij het avondmaal ook met ons mee? Zorg dan dat je bij aanvang van de dienst een brood en druivensap (of wijn) klaar hebt staan. Mozaiek KidsOnline | Zoom Meeting

Speciaal voor de kids uit groep 5-8 (midden- en bovenbouw) is er zondagochtend van 10.30 uur tot 11.00 uur een KidsOnline meeting via Zoom. Meer info en aanmelden via onze website

Tot zondag!

Kinderwerkers Midden- en Bovenbouw

 Introductiecursussen in september en oktober

Yes, we mogen weer open! Vanaf september zullen we weer gaan starten met de diensten in de Basiliek, maar daarnaast zulke ook andere activiteiten van start gaan. De introductiecursussen zijn ingepland en je kunt je vanaf nu weer inschrijven.

De Introductiecursus is een gezellige cursus van twee avonden waarin we elkaar leren kennen en wij je vertellen waar Mozaiek voor staat. Je leert de visie, achtergrond en organisatie kennen, maar je komt ook direct in verbinding met andere (toekomstige) nieuwe delen van Mozaiek! We verwachten dat mensen die deel willen worden van de gemeente deze cursus van twee avonden gevolgd hebben.

De Introductiecursussen van september (9/9 en 16/9 | 23/9 en 30/9) zitten vol. Heb je je onlangs opgegeven voor een introductiecursus of aangegeven interesse te hebben, dan ontvang je zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Via onze website kun je je alvast aanmelden voor de cursus in oktober (7 en 14 oktober). 

Heb jij alle informatie rondom 'Mozaiek na de zomer' gemist? Klik dan hier om alles nog eens na te lezen. 
 Aanmelden: Marriage Course Online

In het najaar van 2020 bieden wij een online variant van de Marriage Course aan! Samen als stel, op een digitale manier, zeven momenten vrij maken in je agenda om online mee te doen, te investeren in elkaar en met frisse moed verder te bouwen aan jullie huwelijk. Je start op een avond gezamenlijk met de groep en gaat vervolgens in alle rust als stel praten over zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven waarschijnlijk nauwelijks aan toe komt. 

Wij organiseren de Marriage Course omdat we geloven in de kracht van sterke huwelijken. De Marriage Course is een korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt. Of je nu 2 of 50 jaar getrouwd bent, het uitgangspunt is dat de Marriage Course je de mogelijkheid biedt om je relatie te verdiepen of te intensiveren. Liefde is immers een werkwoord. Juist als je het samen fijn hebt, dan wil je dat graag zo houden en dan is het een aanrader om deze cursus te volgen. En ook als het minder goed gaat, kan het goed en fijn zijn om samen deze cursus te volgen. Er komen tijdens de cursus onderwerpen aan bod als: effectief communiceren, omgaan met ouders/schoonouders, tijd nemen voor elkaar etc. 

Wil jij je inschrijven samen met je partner? Klik hier voor meer informatie en/of schrijf je direct in.  Familieberichten

In de familieberichten van deze week een nieuwe geboorte in onze gemeente: Milo! En daarnaast een update over de situatie van de kleine Julia.

 
Milo van Ingen (24 juni 2020) Julia Bart  

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.Agenda
zondag 12 juli 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
zondag 19 juli 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
zaterdag 25 juli 2020 Zomeractiviteit 2020
zondag 26 juli 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek


Kijk op onze website voor de volledige agenda.