Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 5 juni 2021

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over onze gemeente? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Kidsdienst en Livestream | zondag 6 juni
  2. Livestream We Are Young met Don Ceder, Sera Noa & Vicente Besuijen | zondag 6 juni
  3. Vacature Kidspastor (0,4 fte)
  4. We Are Young Kledingruil - Girls only! | zaterdag 12 juni
  5. Opstart diensten Mozaiek0318
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Kidsdienst en Livestream | zondag 6 juni

Morgen spreekt Henk Stoorvogel tijdens onze livestream over het thema 'Het kompas van Kaïn'. We zien uit naar wat hij met ons gaat delen! De livestream start om 11.00 uur.

Kidsdienst met Ollie & Sophie
Voorafgaande aan de livestream is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie over het thema 'Niemand is zoals jij'. De kinderen mogen ontdekken dat God iedereen prachtig en uniek heeft gemaakt en dat God veel van hen houdt!  Op de website zijn leuke werkjes bij het thema te downloaden. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Livestream We Are Young met Don Ceder, Sera Noa & Vicente Besuijen | zondag 6 juni

Zondagavond 6 juni  om 20.00 uur is er een We Are Young livestream met Don Ceder, Sera Noa & Vicente Besuijen. 

Tijdens deze livestream hebben we het met elkaar over jouw passies en talenten. En hoe je die kan gebruiken om een stem te zijn voor jouw omgeving.

Ga jij morgen kijken? Klik hier voor de YouTube link.
 Vacature Kidspastor (0,4 fte)

Houd jij van kinderen, ben je gedreven om kinderen dichter bij Jezus te brengen en gaat leiding geven je makkelijk af? Dan is deze vacature iets voor jou! We zijn op zoek naar een kidspastor voor 0,4 ft. Samen met de andere kidspastor en een kernteam zal je verantwoordelijk zijn voor het hele kinderwerk van Mozaiek0318. Heb je interesse? Bekijk de volledige vacature op onze websiteWe Are Young Kledingruil - Girls only! | zaterdag 12 juni

Op 12 juni is er een We Are Young kledingruil voor de meiden. Kleding passen, heel veel fun & een supercoole photobooth om je nieuwe kleding te showen! Meld je wel even aan en laat weten of je kleding komt inleveren. Dan weten wij hoeveel girls er komen en of er voldoende kleding is voor de ruil. (Kleding inleveren kan t/m woensdag 9 juni bij Mozaiek Centrum.) Check onze insta voor meer informatie.

Je kunt je aanmelden via deze link. 
 Opstart diensten Mozaiek0318

Wat hebben we er weer zin in, om na zo lange tijd weer samen te komen! We richten ons er als Mozaiek0318 op om in september weer te starten met onze diensten in de Basiliek. Waar we nu van uitgaan is dat we dan onze diensten kunnen houden op een zo normaal mogelijke manier, zonder al te veel beperkingen. We willen in ieder geval weer met elkaar zingen en God aanbidden! We kijken ernaar uit! 

Tot eind juni is het dringende advies vanuit de overheid aan kerken om maximaal 10% van de capaciteit van de zaal te gebruiken. Dat is voor ons geen optie. In de zomermaanden is het niet handig om op te starten omdat een groot deel van het team van vrijwilligers dan op vakantie is. Uiteraard blijven we wekelijks onze livestream uitzenden. 

In augustus bekijken we hoe de situatie er dan voor staat en beoordelen we of aanvullende maatregelen rondom de diensten nodig zijn. Maar vooralsnog gaan we nu uit van twee diensten per zondag, om 9.00 uur en 11.00 uur, waarbij de dienst van 11.00 uur tevens als livestream wordt uitgezonden. We zien ernaar uit om elkaar weer te ontmoeten!Familieberichten

In de familieberichten van deze week verwelkomen we een nieuw Mozaiekdeeltje en kondigen we een huwelijk aan.

Geboren
Op 26 mei 2021 is Jeftha Teunis Franciscus van Loon geboren. Hij is de zoon van Simon en Alinda en het broertje van Stan en Yaella. 

Huwelijk
Op 11 juni 2021 trouwen Jolanda Hootsen en Bart Schimmel bij Kasteel Kerckebosch in Zeist. Voorgangers zijn Ferry en Mariska Gerritsen. We wensen hen een prachtige dag toe!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
zaterdag 05 juni 2021 Mozaiek Alive and Cooking
zondag 06 juni 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
We are Young Livestream
woensdag 09 juni 2021 Coffee & Prayer
zondag 13 juni 2021 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Doopdienst Livestream
Worship & Prayer Livestream
woensdag 16 juni 2021 Coffee & Prayer


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser