Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 12 december 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Livestream zondag 13 december | Het zal geschieden
  2. Ollie en Sophie tellen af naar Kerst
  3. Mozaiek Kerstpakkettenactie - doe ook mee!
  4. Wij zijn Mozaiek - Harry en Diana Offereins
  5. Olliebollenactie voor Serve
  6. Tanja Hartog is Kidspastor Midden- en Bovenbouw
  7. Begroting 2021
  8. Iedere werkdag nieuwe Mozaiek Podcast
  9. Familieberichten
  10. Agenda


Livestream zondag 13 december | Het zal geschieden

Aanstaande zondag spreekt Nanda Ravesloot tijdens onze livestream over het thema 'Het zal geschieden', als onderdeel van onze themaserie 'Bidden, leren van Jezus'. 

De livestream start om 11.00 uur. Voorafgaande is er om 10.00 uur een nieuwe online kidsdienst met Ollie & Sophie.

Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Ollie en Sophie tellen af naar Kerst

Deze en volgende week staan de online kidsdiensten met Ollie en Sophie in het teken van het thema 'In verwachting'. Ollie en Sophie ontdekken samen met Tante Beppy en Opa Ton waarom we uitkijken naar kerst: het is de geboortedag van Jezus. Samen met de kinderen leven we toe naar de online kerstdienst op 25 december. 

Naast de online diensten op zondag is er het kidsadventsproject, waarin de kinderen samen met Ollie en Sophie aftellen naar Kerst. Zo duurt het wachten minder lang. Download het Adventsboekje op de websiteMozaiek Kerstpakkettenactie - doe ook mee!

Wat gaaf dat er zoveel mensen een kerstpakket gegund wordt! Ook zijn we superblij met alle mensen die al hebben aangegeven dit jaar een kerstpakket te willen samenstellen. Toch komen we er nog een aantal te kort om ook daadwerkelijk iedereen die aangemeld is een kerstpakket te kunnen geven. 

Doe jij ook mee? Vandaag is de laatste dag om je aanmelding als maker van een kerstpakket door te geven via de website. Je ontvangt dan van ons meer informatie zodat je weet voor wie je een pakket maakt. In verband met corona mag je het samengestelde kerstpakket ook zelf brengen waardoor je direct ziet wie je blij maakt.

Laten we het met elkaar mogelijk maken om bij iedereen die het nodig heeft een kerstpakket te bezorgen!Wij zijn Mozaiek - Harry en Diana Offereins

Ze hadden net hun leven weer op de rit. Harry en Diana Offereins uit Leusden maakten plannen voor de toekomst. ‘We wilden meer genieten van het leven en nog meer klaar staan voor onze naasten’, vertelt Diana. Tot een dinsdagmiddag eind oktober toen zij plotseling een hartaanval kreeg. ‘Ik ga niet snel bij de pakken neerzitten, maar ik was boos en verdrietig.’ Door mede-Mozaiekers zijn Harry en Diana gedragen in gebed en overladen met kaarten, bloemen en maaltijden.

Lees hun volledige verhaal op onze websiteOlliebollenactie voor Serve

Reminder: heb jij al olliebollen en appelbeignets besteld? De opbrengst voor deze actie gaat volledig naar Serve.  Klik hier voor meer informatie en plaats direct je online bestelling! Bestellen kan tot dinsdag 29 december.Tanja Hartog is Kidspastor Midden- en Bovenbouw

Graag stellen we Tanja Hartog voor aan jullie. Tanja is afgelopen week begonnen als Kidspastor midden/bovenbouw. Vanaf maart dit jaar heeft de bediening voor kids zich enorm ontwikkeld, met name vanwege de komst van Ollie & Sophie. Vanzelfsprekend zijn we enorm dankbaar voor deze mooie, nieuwe bediening. Het heeft ertoe geleid dat we Lisanne Koudijs, onze huidige Kidspastor, hebben gevraagd om zich volledig te richten op de onderbouw. Tegelijkertijd voelden we de groeiende noodzaak om te investeren in de kids van midden/bovenbouw die God ons heeft toevertrouwd. Juist nu we fysiek de kids niet ontmoeten op zondag, is het belangrijk om op creatieve manier kerk te zijn voor kids. En daarom zijn we dankbaar dat Tanja Hartog bereid is om – samen met het mooie team van kinderwerkers – concreet aan de slag te gaan om in verbinding te komen met de Kids groep 5 t/m 8.

Hieronder vertelt Tanja wat over zichzelf:

“Het steentje wat inmiddels in mijn zak zit, zorgt ervoor dat ik niet alleen voor mijn eigen kinderen bid, maar dat ik in dat gebed ook het kinderwerk voor de 8-12 jarigen bij God breng. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik mij graag zou willen inzetten als kids pastor bij Mozaiek. Ik wil graag zoeken naar mogelijkheden om ook de oudere kinderen te bereiken, om hen te laten voelen dat ze gezien worden. Zij hebben dit zo nodig! En natuurlijk is dat zoeken naar manieren die succesvol zijn, maar ik weet zeker dat die er zijn.”Begroting 2021

De begroting voor 2021 is klaar. De bedieningen binnen onze gemeenten hebben allemaal hun plannen gemaakt voor 2021. De uitvoering van deze plannen kost uiteraard geld. Waar nodig zijn gesprekken gevoerd met de coördinatoren over de plannen en het geld dat zij daarvoor menen nodig te hebben. Zo is de begroting tot stand gekomen.

De begroting geeft jou inzicht in de verwachte jaarlijkse kosten van onze gemeente over 2021. De begroting is uitgebreid besproken en daarna goedgekeurd in de oudstenraad van 17 november jl.
Normaal gesproken zouden we je de mogelijkheid hebben gegeven om, tussen onze diensten in, uitleg te krijgen over de opbouw en hoogte van deze begroting. Helaas is dat, zoals we weten, op dit moment niet mogelijk. Vandaar dat we het op deze wijze doen.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze begroting laat het ons dan weten via contact@mozaiek0318.nl. Alvast bedankt dat je verder mee wilt bouwen aan onze gemeente en alles wat we mogen doen door je (periodieke) gift te geven aan onze gemeente. Het is een voorrecht om ook op deze wijze bij te dragen aan wat Jezus zo dierbaar is: Zijn Lichaam, Zijn gemeente.

Klik hier om de begroting 2021 te bekijken (let op: deze gegevens zijn alleen te zien als je bent ingelogd via Mijn Mozaiek).Iedere werkdag nieuwe Mozaiek Podcast

Ook de komende week staat er iedere werkdag een Mozaiek Podcast rondom het thema 'Hoop voor vandaag' klaar op de websites van Mozaiek033, Mozaiek0318 én Spotify. De sprekers van de Podcasts zijn voorgangers én delen van Mozaiek033 en Mozaiek0318. 

Beluister jij onze dagelijkse podcasts? Laat ons weten wat je ervan vindt via onze sociale mediakanalen of stuur een berichtje naar contact@mozaiek0318.nlFamilieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we weer een nieuw Mozaiekdeeltje voorstellen.

Op 12 november is Jolie Davine van Kouterik geboren. Trotse ouders zijn David en Roos en grote zus Noa.

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur  dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
zondag 13 december 2020 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 14 december 2020 Bidden voor en met Zieken
dinsdag 15 december 2020 Coffee & Prayer
woensdag 16 december 2020 Coffee & Prayer
donderdag 17 december 2020 GROW - Date Night
zondag 20 december 2020 Online kidsdienst met Ollie en Sophie
Samenkomst / Livestream
maandag 21 december 2020 Bidden voor en met Zieken
dinsdag 22 december 2020 Coffee & Prayer
woensdag 23 december 2020 Coffee & Prayer
donderdag 24 december 2020 Kerstnachtdienst/ Livestream
vrijdag 25 december 2020 Kerstgezinsdienst / Livestream


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser