Bekijk dit bericht in uw browser


Mozaiek0318 nieuwsbrief | 21 oktober 2018

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Zondag 4 november: Visiezondag
  2. Mozaiek Worship Conference
  3. Inzameling Kledingbank | 11 november
  4. Mozaiek033 heeft een locatie!
  5. Vrijwilligersavond | 31 oktober
  6. Uitgaande activiteiten Mozaiek Worship
  7. Omzien naar elkaar
  8. Agenda 2018


Zondag 4 november: Visiezondag

God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen. De visie van onze gemeente geeft ons diepste verlangen weer. Het geeft woorden aan de vraag waarom we er willen zijn als gemeente.
Wat zijn we dankbaar dat wij ons daarbij mogen richten naar het Hoofd van de gemeente, Jezus Christus, van waaruit God het hele lichaam doet groeien (Kolossenzen 2:19).

Graag willen wij ons enthousiasme met jullie delen over hoe wij de komende tijd handen en voeten willen geven aan de verdere uitbouw van onze visie door onze plannen met jullie te delen.
We deden dat altijd door middel van onze gemeenteavonden, maar we hebben er nu voor gekozen om dat als onderdeel van onze diensten op 4 november a.s. te doen, dus een “gewone” dienst maar net even anders.

Je bent van harte uitgenodigd en zoals voor al onze diensten geldt ook nu: welkom zoals je bent!Mozaiek Worship Conference

Dit jaar heet de Landelijke Dag van Aanbidding de Mozaiek Worship Conference en die is dit jaar nèt even anders. Dit jaar is het namelijk een tweedaagse conferentie! Wij geloven dat de kerk een plek is waar aanbidding, gebed en gerechtigheid bij elkaar horen. “Aanbidding is God zien, gebed is elkaar zien, gerechtigheid is de wereld in nood zien.” De conferentie bestaat daarom uit drie tracks: Worship, Prayer en Justice. Tijdens het zaterdagmiddagprogramma splitsen we op in deze tracks. Je kunt, bij het kopen van je ticket, zelf het thema kiezen dat bij je past.

Sprekers zijn o.a. Tim en Rachel Hughes (Worship Central, Gasstreet Church), Pete Greig (24-7 Prayer, Emmaus Rd Church) en Tiemen Westerduin (Compassion Nederland). Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.Inzameling Kledingbank | 11 november

Na een prachtige (na)zomer wordt het weer tijd om de kledingkasten te reorganiseren. Zondag 11 november staan we, voorafgaand aan beide diensten, weer klaar om de kleding in te zamelen. We hopen weer op een mooie opbrengst!Mozaiek033 heeft een locatie!

Op zondag 13 januari 2018 begint Mozaiek033 met de eerste samenkomst in het Corlaer College in Nijkerk. We zijn heel dankbaar dat we deze locatie met een mooie aula voor de samenkomsten, voldoende ruimtes voor het kinderwerk en ruime parkeergelegenheid hebben kunnen huren.

Zoals jullie weten zijn we volop bezig met alle voorbereidingen voor de start van Mozaiek033. Die krijgen alleen maar meer richting en snelheid omdat we nu weten naar welke locatie we gaan.
We hadden gehoopt op een locatie in Bunschoten-Spakenburg, maar dat was op deze korte termijn niet mogelijk. De doordeweekse activiteiten zullen wel zoveel mogelijk in Bunschoten-Spakenburg plaatsvinden. Daarbij blijft het ons streven om op termijn binnen Bunschoten-Spakenburg of directe omgeving een locatie te vinden.

Voor nu gaan we op volle kracht verder om alles voor elkaar te krijgen voor zondag 13 januari. Het is ons verlangen dat het een plek wordt waar mensen zich welkom weten zoals ze zijn, waar ze mogen proeven van Gods liefde en waar ze zich gezien en gekend weten door onze Here Jezus. 

Wil je op de hoogte blijven schrijf je dan via deze link in op de nieuwsbrief van Mozaiek033. Wil je betrokken worden bij de opbouw van Mozaiek033 stuur dan een mail naar contact@mozaiek033.nlVrijwilligersavond | 31 oktober
Uitgaande activiteiten Mozaiek Worship

31 oktober         Jannica van Barneveld spreekt op She Event Rotterdam
2 november       Bandconcert in Amersfoort
22 november     Jannica van Barneveld spreekt op She Event Gouda
27 november     Ido Buwalda geeft les in GrootebroekOmzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn deze berichten zichtbaar.

Lees hier de familieberichten van deze week.Agenda 2018

zondag 21 oktober 2018 Samenkomsten
maandag 22 oktober 2018 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
dinsdag 23 oktober 2018 Uur van Gebed
woensdag 24 oktober 2018 We Are Young #Serve
donderdag 25 oktober 2018 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
We are Young #Sports - Bootcamp (16+)
vrijdag 26 oktober 2018 We are Young #sports - Trailrun (16+)
We are Young #sports - snowboarden/skiƫn (21+)
zondag 28 oktober 2018 Samenkomsten
maandag 29 oktober 2018 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
dinsdag 30 oktober 2018 55+ bijeenkomst (ochtend)
Bidden met de zieken
Uur van Gebed
woensdag 31 oktober 2018 GROW SPECIAL: VRIJWILLIGERSAVOND
donderdag 01 november 2018 We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
zondag 04 november 2018 Samenkomsten
maandag 05 november 2018 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
dinsdag 06 november 2018 Uur van Gebed
woensdag 07 november 2018 Bidden met de zieken
GROW - Luisterend bidden (3)
GROW - Introductie november 2018 eerste avond
GROW - Doopinloop
GROW - Zangworkshop (1)
GROW - Gerechtigheid (1)
GROW - Premarriage Course (3)
GROW - Anders samen (3) - Netwerk en echtscheiding
donderdag 08 november 2018 We Are Young #Grow
We are Young #Sports - Veld voetbal (21+)
We are Young #Sports - Bootcamp (16+)
zondag 11 november 2018 Kleding Inzameling
Samenkomsten
We Are Young #Church
maandag 12 november 2018 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
We Are Young #Arts (Dance/Drama)
dinsdag 13 november 2018 Uur van Gebed