Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 8 januari 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Kidsdienst & Livestream | zondag 9 januari
  2. Vacature voorgangersteam Mozaiek0318
  3. Jouw advertentie in Mozaiek Magazine?
  4. Alive & Cooking | zaterdag 15 januari
  5. KidsConnect | vrijdag 21 januari
  6. Mozaiek Podcast
  7. Familieberichten
  8. Agenda


Kidsdienst & Livestream | zondag 9 januari

Morgen spreekt Joël Treuren, voorganger Mozaiek055, tijdens onze livestreamdienst om 11.00 uur.

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden.

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om via de Mozaiek app te doneren aan onze gemeente.Vacature voorgangersteam Mozaiek0318

Als Mozaiek0318 zijn we op zoek naar uitbreiding van ons voorgangersteam. In de week voor Kerst is de vacature gepubliceerd. Via deze link kun je de vacature lezen. 

We willen je vragen om actief mee te bidden en zoeken. Zoals met elke rol in de gemeente van Jezus Christus geloven we dat de functie van voorganger méér is dan gewoon een baan. Het is in de eerste plaats een roeping van God. Juist daarom is het zo belangrijk dat we als gemeente deze sollicitatie procedure biddend ondersteunen. En mocht je aan iemand denken die wellicht geïnteresseerd is in deze bijzondere bediening, stuur de vacature dan gerust door.Jouw advertentie in Mozaiek Magazine?

Ondernemers bieden wij de mogelijkheid om te adverteren in Mozaiek Magazine. Mozaiek Magazine verschijnt vier keer per jaar in een oplage van minimaal 6.000 exemplaren. Het eerstvolgende nummer verschijnt rondom Pasen.

Ben je deel van een Mozaiek gemeente dan ontvang je 50 % korting op de tarieven. Er is een beperkt aantal advertentiepagina's beschikbaar, dus weer er snel bij!

Kilk hier voor meer informatie, tarieven en het reserveren van een advertentie.Alive & Cooking | zaterdag 15 januari

Ay ay ay, amigos! Buiten wordt het chilly. Van de lockdown maatregelen krijgt ook niemand het warm. Kortom: het is de hoogste tijd voor een coronaproof kookfeestje met het Alive & Cooking team.

Na het geslaagde kookevent in juni vorig jaar gaan we nu Mozaiekbreed kokerellen. Gewoon thuis, vanuit je eigen keuken, met elkaar verbonden via de Alive & Cooking livestream. Op 15 januari aanstaande van 18.00 tot 21.00 uur. En deze keer gaan we op de Mexicaanse toer. Zijn jullie klaar voor een onvervalste Fiesta Mexicana? Masterchef Ian Baker heeft weer een verrassend menu samengesteld dat we met elkaar gaan bereiden. Ben je benieuwd wat hij en zijn team uit hun sombrero’s tevoorschijn halen? Meld je dan nu aan voor het boodschappenlijstje en de link naar de livestream. Klik hier om je aan te melden

We maken er met elkaar een feestje van. Waar je ook vandaan komt, wat je achtergrond ook is. Ook hier ben je welkom zoals je bent. Met of zonder ponch 😉.KidsConnect | vrijdag 21 januari

Vrijdag 21 januari is er weer een te gekke KidsConnect avond!! Een avond vol plezier met leuke quizzen, spellen en uitdagingen… maar dan online!

Wil je hier ook weer bij zijn? Geef je dan snel op via onze website! Je krijgt na jouw aanmelding een link via de mail waarmee je kunt inloggen.Mozaiek Podcast

Tijdens de kerstvakantie hebben we iedere werkdag een podcast online gezet. Alle Mozaiek voorgangers hebben hun mooiste podcast van vorig jaar gedeeld en daaruit is deze selectie ontstaan.

Heb je de podcasts gemist of wil je ze gewoon nog eens terugluisteren? Klik dan hier!Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we maar liefst 5 nieuwe Mozaiekdeeltjes verwelkomen!

Geboren

Op 26 november 2021 is Livia van der Veen geboren. Zij is de dochter van Jan-Willem en Nymfa. Het gaat goed met hen. 

Op 15 december 2021 is Roos Liefting geboren. Zij is de dochter van Arjan en Hannah en het zusje van Guus, Stef en Mees (†). 

Op 18 december is Wout Samuël Starreveld geboren. Hij is de zoon van Leendert en Eliene en het broertje van Aron. Wout is geboren na een beladen en zorgelijk zwangerschap van 35 weken. Hij heeft een aangeboren hartafwijking (een vernauwde aorta) en verblijft nu in het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen waar hij moet aansterken en groeien voor een operatie aan zijn aorta.
Sinds deze week heeft Wout minder ademhalingsondersteuning nodig, de slangen en het kapje zijn vervangen door een neusbril. Ondanks de zorgen en onzekerheden zijn ze als gezin dankbaar voor dit kleine wonder. Laten we als gemeente bidden voor Wout’s gezondheid, maar ook voor zijn ouders en grote broer. Op kerstavond 24 december 2021 is Daan (Gerrit) Strik geboren! Hij is de zoon van Mike en Judith en het broertje van Aron. Het gaat supergoed met het gezin en ze zijn heel dankbaar voor dit gezonde mannetje!

Op 29 december 2021 is Jeltje Hanne Hof geboren. Zij is de dochter van Jesse en Elisa. Omdat haar bloedwaarden nog te hoog waren, is Hanne is opgenomen in het ziekenhuis. Het is zodoende een pittige start voor het gezin.

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser