Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 22 januari 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Kidsdienst & Livestream | zondag 23 januari
  2. We gaan weer open!
  3. Online kidsdienst voor de bovenbouw | zondag 23 januari
  4. Afscheid Ido & Dieke Buwalda
  5. WAY-Workers Night | 26 januari
  6. Start Alpha Cursus | zondag 30 januari
  7. Wijziging Raad van Opzieners
  8. Familieberichten
  9. Agenda


Kidsdienst & Livestream | zondag 23 januari

Morgen spreekt Cees van Harten tijdens onze livestreamdienst om 11.00 uur.  We zien uit naar wat hij met ons gaat delen! Van harte welkom om via Youtube bij ons aan te schuiven, gewoon zoals je bent!

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Deze zondag gaan we weer samen met Ollie en Sophie luisteren naar een Bijbelverhaal. De Bijbel is eigenlijk een schatkist waarin heel veel verhalen staan waaruit wij iets kunnen leren. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden.

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij zowel de kidsdienst als de livestream is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.We gaan weer open!

Goed nieuws! Vanaf zondag 30 januari starten we onze fysieke diensten weer op. Er is een dienst om 9.00 uur en een dienst om 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur wordt ook als livestream uitgezonden.

Tijdens de dienst van 9.00 uur is er een aparte kinderdienst voor groep 1 t/m 4 en voor de allerkleinsten crèche. Voor de kinderen van de bovenbouw is er voorlopig alleen op de 2e en 4e zondag van de maand een kinderdienst om 9.00 uur, dat betekent dat de eerste kidsdienst voor deze groep kinderen op zondag 13 februari is. Lees meerOnline kidsdienst voor de bovenbouw | zondag 23 januari

Omdat we nu niet fysiek bij elkaar kunnen komen is er zondag 23 januari van 9.45 uur tot 10.45 uur weer een toffe digitale kinderdienst voor de bovenbouw kids!

Zit jij in groep 5, 6, 7 of 8 van de basisschool? Meld je dan hier aan. Tot morgenochtend!Afscheid Ido & Dieke Buwalda

Afgelopen woensdag hebben we als Mozaiek staf biddend afscheid genomen van Ido Buwalda als voorganger van Mozaiek0318.

We zijn dankbaar voor wat hij samen met zijn vrouw Dieke de afgelopen jaren voor onze gemeente heeft betekend. Ido blijft betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe Mozaiek gemeentes, iets waar hij de laatste jaren ook al actief mee bezig was. 

Wil je Ido en Dieke een persoonlijk bericht sturen? Dat kan via contact@mozaiek0318.nl. Wij zorgen ervoor dat de berichten bij Ido en Dieke terecht komen.WAY-Workers Night | 26 januari

Op woensdag 26 januari organiseren we een WAY-Workers Night. Misschien denk je nu: een wat voor Night? Way Worker is niet de creatieve versie van een bekend worship nummer, maar de nieuwe term voor onze jongerenwerkers!

Deze avond is voor iedereen die een jongerenwerker is, was of wil worden. We willen met elkaar God aanbidden, bidden voor onze jongeren en voor elkaar en elkaar ontmoeten. Daarnaast willen een aantal hoogtepunten van de afgelopen periode, de toekomstige plannen en uitdagingen met jullie delen.

Je bent van harte welkom op woensdag 26 januari om 19.30 uur (inloop 19.00 uur) in de Basiliek, Wiltonstraat 56, Veenendaal. Klik hier om je aan te melden.Start Alpha Cursus | zondag 30 januari

Zondag 30 januari start er in Veenendaal weer een fysieke Alpha Cursus. Ben je op zoek naar de zin van je leven? Vraag je je soms af of er meer is tussen hemel en aarde? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten? En houd je van een goed gesprek? Of wil je je gewoon eens verdiepen in het christelijk geloof? Dan is een Alpha cursus iets voor jou!

Er zijn nog een paar beschikbare plaatsen. Ga voor meer informatie en inschrijven naar onze websiteWijziging Raad van Opzieners

Bert Bosscha stopt als opziener binnen onze Raad van Opzieners (RvO). Op 10 juni 2018 werd hij ingezegend als oudste van Mozaiek0318. Later is de oudstenraad overgegaan naar de RvO. We bedanken Bert voor zijn jarenlange liefdevolle en betrokken inzet voor Mozaiek0318. 

Binnenkort neemt de RvO afscheid van Bert. Ook wordt er gekeken of en per wanneer deze plek opgevuld gaat worden. Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van het proces.Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we weer een nieuw Mozaiekdeeltje verwelkomen!

Geboren
Op 4 november 2021 is Maud van Manen geboren. Zij is de dochter van Koen en Lisette en het zusje van Fien. Wat een dankbaarheid dat het, ondanks grote zorgen tijdens de zwangerschap, zo wonderlijk goed gaat met Maud. 

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser