Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 12 maart 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Inzamelactie voor Oekraïne
  2. Mozaiekers helpen Oekraïners in 0318
  3. Samenkomsten & Livestream | zondag 13 maart 2022
  4. Worship & Prayer | zondag 13 maart 2022
  5. Kidsconnect | vrijdag 18 maart 2022
  6. Start Alpha | donderdag 24 maart 2022
  7. Familieberichten
  8. Agenda


Inzamelactie voor Oekraïne

Het nieuws over Oekraïne grijpt ons als kerk aan. Zoveel mensen daar die in angst, verdriet en in grote onzekerheid leven. Als we met Jezus’ ogen naar deze situatie kijken, dan kan het niet anders dan dat het ons hart raakt en we in actie willen komen om te helpen!
 
We hebben contact met de organisatie GAIN. Zij helpen vluchtelingen in de grensgebieden van Oekraïne door hulpgoederen uit te delen. De komende weken zullen we als kerk goederen gaan inzamelen. 
 
Morgen zondag 13 maart en volgende week zondag 20 maart, zal er een grote vrachtwagen aanwezig zijn voor de Basiliek om hulpgoederen in te zamelen. Er is veel plek in de vrachtwagen.... dus jouw inbreng is van harte welkom! Op deze dagen kan je goederen afleveren via een drive-thru voor de Basiliek tussen 12.30 uur en 14.00 uur of voorafgaand aan de diensten. Lees op deze pagina wat het meest nodig is en wat je dus het beste kunt meenemen. Laten we samen proberen om de vrachtwagen helemaal te vullen!Mozaiekers helpen Oekraïners in 0318

We zien dat er prachtige initiatieven zijn ontstaan van Mozaiekers die iets willen bijdragen voor de mensen uit Oekraïne. Dat bemoedigt en raakt ons. Zo worden er vluchtelingen uit Oekraïne in de regio0318 bij mensen thuis opgevangen. Daardoor ontstaan veel praktische hulpvragen.

We hebben een Facebookgroep aangemaakt waar deze vragen gesteld kunnen worden en waar mensen hun hulp kunnen aanbieden!

Klik hier om naar deze groep te gaan en word lid als je wilt helpen!Samenkomsten & Livestream | zondag 13 maart 2022

Morgen, zondag 13 maart, spreekt Nelinda Troost tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. 

Voor het bijwonen van de diensten moet vooraf worden gereserveerd via onze website. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 4. We zien er naar uit om elkaar zondag zowel live als online te ontmoeten! 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij de livestream van 11.00 uur is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je Engelse vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.Worship & Prayer | zondag 13 maart 2022

Morgenavond is er weer een Worship & Prayer avond. Deze avond laten we ons door God leiden in aanbidding en gebed. Bid en aanbid je met ons mee?

Er is geen livestream, maar je kunt wel live aanwezig zijn!

De dienst begint om 20.00 uur in de Basiliek, inloop vanaf 19.30 uur. Er zijn geen tickets nodig, je bent van harte welkom!Kidsconnect | vrijdag 18 maart 2022

Hé Kids!! Eindelijk is het zover: we mogen elkaar weer echt ontmoeten! Op vrijdag 18 maart is onze eerste fysieke KidsConnectavond van dit seizoen! En jij kunt erbij zijn!

We gaan er een supergezellige avond van maken met spellen en spelletjes en een heleboel fun! Het thema is: Lente. Trekken jullie kleding in vrolijke voorjaarskleuren aan?
De avond begint om 19.30 uur in de foyer van het Mozaiekcentrum. Vanaf 19.15 uur zijn de deuren open en staan we voor jullie klaar. Om 21.00 uur is de avond weer afgelopen.

Om te weten hoeveel kinderen er komen, is het belangrijk om je  van te voren op te geven. Dat kan via deze link. We hebben er zin in!! Tot de 18e!  Het KidsConnect TeamStart Alpha | donderdag 24 maart 2022

Op 24 maart 2022 starten we weer met de fysieke Alpha Cursus. Dit keer op een donderdagavond en een samenwerking met andere kerken in Veenendaal. Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan in via onze website.

De Alpha Cursus bestaat uit 10 avonden en een weekend. Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we twee Mozaiekdeeltjes verwelkomen en een huwelijk aankondigen.

Geboren
Op 21 februari 2022 is Puck Annelijn de Koning geboren. Puck is de dochter van Arnold en Florieke en zusje van Finn en Liv. Met zowel moeder en dochter als de rest van het gezin gaat het heel goed.

Op 5 maart 2022 is Beaudine Amélie Perrenet geboren. Beaudine is de dochter van Dennis en Alwine en zusje van Leonard en Reinout. De bevalling is heel voorspoedig gegaan en ze zijn God zo dankbaar voor dit nieuwe leven. Huwelijk
Op 18 maart 2022 trouwen Annemijn van Garderen en Adriaan Jans Timmerman in de Andrieskerk in Amerongen. Voorganger is Cees van Harten.

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser