Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 28 november 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Livestream zondag 29 november | Met sterke stem
  2. Mozaiek Worship & Prayer night | 29 november
  3. Mozaiekers bemoedigen elkaar met een kerstkaart
  4. Mozaiek Kerstpakkettenactie
  5. Iedere werkdag nieuwe Mozaiek Podcast
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Livestream zondag 29 november | Met sterke stem

Aanstaande zondag spreekt Nadine de Vos tijdens onze livestream over het thema 'Met sterke stem', als onderdeel van onze themaserie 'Bidden, leren van Jezus'. 

De livestream start om 11.00 uur. Voorafgaande is er om 10.00 uur een online kidsdienst met Ollie & Sophie (let op: dit is een herhaling, vanaf 13 december komen er weer nieuwe afleveringen).

Bij de livestream is een gebarentolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Klik hier voor de livestreams.Mozaiek Worship & Prayer night | 29 november

Morgenavond is er een Mozaiek Worship & Prayer night. Deze avond staat in het teken van gebed en aanbidding en samen met het ministryteam, het contactteam en iedereen die kijkt gaan we bidden voor de nood in ons leven en ons land. Wij geloven dat als mensen God ontmoeten, Hij zichzelf aan hen bekend maakt als trouwe en liefdevolle Vader. Laten we samen de tijd en ruimte nemen om ons door Zijn Geest te laten leiden in aanbidding en gebed. Lees meerMozaiekers bemoedigen elkaar met een kerstkaart

Deze week hebben alle Mozaiekers een gouden envelop met kerstkaarten ontvangen. Een advent- en kerstgroet van onze voorganger en setje van vier kerstkaarten met songteksten van Mozaiek Worship. Daarbij zat ook een kaart met envelop voorzien van een adres van een ander Mozaiek-deel. Op deze manier kunnen we ook elkaar bemoedigen met een kaart. We hopen dat jullie de kaarten gaan versturen, zodat we in deze adventsperiode als Mozaiekers toch een beetje verbonden zijn.Mozaiek Kerstpakkettenactie

Ook dit jaar wordt er vanuit Serve een kerstpakkettenactie georganiseerd. We kiezen deze keer voor een landelijke actie, waarbij we mensen die een praktische bemoediging nodig hebben willen ondersteunen.

Weet je mensen die je dit jaar een kerstpakket gunt, geef dit dan zo snel mogelijk maar uiterlijk 13 december aan ons door via onze website.

Daarnaast zou het super gaaf zijn als je de mogelijkheid hebt om een kerstpakket samen te stellen! Ook hiervoor kun je je via onze website aanmelden. Je ontvangt dan van ons meer informatie zodat je weet voor wie je een pakket maakt. In verband met corona mag je het samengestelde kerstpakket ook zelf brengen waardoor je direct ziet wie je blij maakt. 

Laten we het met elkaar mogelijk maken om bij iedereen die het nodig heeft een kerstpakket te bezorgen!Iedere werkdag nieuwe Mozaiek Podcast

Ook de komende week staat er iedere werkdag een Mozaiek Podcast rondom het thema 'Hoop voor vandaag' klaar op de websites van Mozaiek033, Mozaiek0318 én Spotify. De sprekers van de Podcasts zijn voorgangers én delen van Mozaiek033 en Mozaiek0318. 

Beluister jij onze dagelijkse podcasts? Laat ons weten wat je ervan vindt via onze sociale mediakanalen of stuur een berichtje naar contact@mozaiek0318.nlFamilieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we vier nieuwe Mozaiekdeeltjes voorstellen.

8 oktober: Jara Eva Suzanna van Diggele. Jara is de dochter van Bram en Evelyn.9 oktober: Lise Sarah Werkman. Lise is de dochter van Gert Jan en Inge en zusje van Luca, Finn, Saar en Anna.13 oktober: Liv Meis de Koning. Liv is de dochter van Arnold en Florieke en zusje van Finn.

29 oktober: Melle van Beijnum. Melle is de zoon van Gert Jan en Corien en broertje van Sepp.

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur  dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser