Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 14 januari 2023

Beste #naam#,

We ontmoeten je morgen graag tijdens een van onze diensten om 9.30 uur of 11.30 uur in de Basiliek of via de livestream om 9.30 uur. Tijdens beide diensten worden er kinderen opgedragen.
Voor een volledig overzicht van onze diensten en activiteiten verwijzen we je graag naar de agenda onderaan deze nieuwsbrief. 

Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl

 1. Feest: Mozaiek0318 is 11 jaar!
 2. Praktisch aan de slag met een take-away
 3. Zet jouw kooktalent in voor de Alpha cursisten!
 4. Mozaiek Family uitgelicht: Church@Motoveda
 5. Wie helpt Mozaiek Kids aan spelletjes, boekjes en puzzels?
 6. De kascommissie van Mozaiek0318 zoekt een nieuw lid
 7. Sportief met Kids Connect | vrijdag 20 januari 2023
 8. Save the date: The Garden vrouwenconferentie | 11 maart 2023
 9. Familieberichten
 10. Agenda


Feest: Mozaiek0318 is 11 jaar!

Zondag 15 januari is het exact 11 jaar geleden dat de 1e dienst van Mozaiek0318 gehouden werd. Wat zijn we dankbaar voor de ontwikkelingen en zegeningen die we de afgelopen jaren mochten ontvangen! Praktisch aan de slag met een take-away

Het overkoepelende thema van het komende seizoen is ‘Nieuw leven leren’. We geloven dat we allemaal leerlingen van Jezus zijn. Maar hoe leren we dat nieuwe leven dan? Hoe kunnen we groeien als volgeling van Hem en hoe wordt Jezus meer en meer zichtbaar door ons heen? 

Elke zondag dagen we je uit om in de aansluitende week na te denken over de preek van die zondag. Met regelmaat bieden we een take-away aan met daarop een aantal vragen of opdrachten die je helpen verdiepen, zodat je ook door de weeks handvatten hebt om verder te groeien in jouw relatie met God, maar ook in de relatie met elkaar. Gebruik de take-away om in gesprek te gaan met je gezin, familie, vriendengroep, collega's, Mozaiek Family en/of L2M groep. 

Doe je ook mee? De take-aways worden gedeeld tijdens de diensten en op zondagmiddag via social media. Zet jouw kooktalent in voor de Alpha cursisten!

Zondagavond 22 januari start er weer een nieuwe Alpha cursus. Iedere cursusavond start met een maaltijd. En dat zijn ook de momenten dat de gesprekken starten en harten geopend worden. Hoe mooi is het als je via jouw kooktalent een bijdrage hier aan kunt leveren!

Vind jij het leuk om op deze manier bij Alpha betrokken te zijn? Stuur dan een e-mail naar christinevankruistum@hotmail.comMozaiek Family uitgelicht: Church@Motoveda

Morgen komt de Mozaiek Family @Motoveda weer bij elkaar. Deze Mozaiek Family ontmoet elkaar in een motorwinkel aan de Galvanistraat 55 in Ede. Hoe gaaf is dat!

Oprichtster Emmy vertelt: "Wij ontvangen graag mensen, hebben de ruimte en krijgen zoveel van Mozaiek én God. Hoe mooi is het dan om dit 1x per maand te organiseren! Vanaf 9.00 uur staat de koffie voor je klaar."  Klik hier voor meer info over deze Family

Samen zijn we kerk! Je hoeft niet altijd naar de Basiliek in Veenendaal te rijden om dat te ervaren. Ook benieuwd naar een Mozaiek Family bij jou in de buurt? Kijk op onze Mozaiek Family kaart voor de locaties. Wie helpt Mozaiek Kids aan spelletjes, boekjes en puzzels?

Bij het kinderwerk verlangen we er naar dat elk kind zich geliefd voelt, Jezus leert kennen en Gods liefde gaat uitdelen. Iedere zondag is er kinderwerk tijdens de 1e dienst om 9.30 uur. Wekelijks is er crèche voor de allerkleinsten en kinderdienst voor de kids uit de onderbouw. Voor de bovenbouw is er iedere 2e en 4e zondag van de maand een kinderdienst. Voor onze parelkids is er iedere 1e en 3e zondag van de maand een dienst. 

Voor het kinderwerk op zondag zijn we nog op zoek naar spelletjes, boekjes en puzzels: 

 • 2 sjoelbakken 
 • 1 tafeltennistafel
 • 2 voetbaltafels
 • spel: twister 
 • kinderboekjes voor leeftijd 4-8 jaar 
 • spelletjes leeftijd 4-8 jaar
 • puzzels leeftijd 4-8 jaar 

Heb jij nog iets liggen wat je wilt doneren? Stuur dan een mailtje naar kids@mozaiek0318.nl.De kascommissie van Mozaiek0318 zoekt een nieuw lid

Onze (vrijwillige) controller Gert ter Haar werkt aan de definitieve financiële verslagen over 2022. Dit betekent dat er binnenkort ook een kascontrole plaats vindt door de kascommissie. Deze commissie bestaat uit twee personen, waarvan 1 positie nog vacant is.

Heb jij affiniteit met cijfers en boekhouding? Ben je nauwkeurig en wil je deze gaven inzetten voor de kerk? Dan komen we graag met je in contact. Stuur een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl. De kascontrole wordt ingepland medio februari 2023. Sportief met Kids Connect | vrijdag 20 januari 2023

kidconnect

Het is weer tijd voor een te gekke KidsConnect avond! Op 20 januari willen we een sportavond organiseren en we hopen natuurlijk dat jullie er weer allemaal bij zijn!

De KidsConnect sportavond is vrijdag 20 januari in de gymzalen van het Ichthus College (Vondellaan 4 in Veenendaal) en start om 19.00 uur. Vanaf 18.45 uur kunnen de kinderen gebracht worden bij de ingang van de school. De avond duurt ongeveer tot 21.00 uur. Belangrijk: Kom in je sportkleding en neem een flesje water mee! Je sportschoenen voor binnen in de zaal graag meenemen in een tas, deze kun je binnen aantrekken. Verder is er geen ruimte en tijd om je om te kleden.

Ben jij erbij 20 januari? Te gek! Geef je dan snel hier op.

Bericht voor de ouders:
We vinden het echt supertof dat er zoveel kinderen komen op onze KidsConnect avonden. De laatste twee avonden waren er ongeveer 100 kinderen! Dit betekent dat er veel leiding nodig is voor deze grote groep kinderen. We werken met een klein basisteam en merken dat we dringend behoefte hebben aan meer leiding.

Wil je eenmalig meehelpen? Of wil je deel uit gaan maken van ons toffe vaste team? Dat zou super zijn! Meld je dan hier aan. Vervolgens nemen wij contact met je op om de details door te nemen.Save the date: The Garden vrouwenconferentie | 11 maart 2023

Op 11 maart is de eerste editie van 'The Garden', de vrouwenconferentie van Mozaiek0318. Een conferentie waar ontmoeting, worship en verdieping centraal staan. Klik hier voor meer info en noteer deze datum alvast in je agenda!Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we vier nieuwe deeltjes verwelkomen. 

Geboren
Op 26 november is Noah Joël geboren. Noah is de zoon van Andy en Anne Hof en broertje van Levi.

Op 14 december is Chloë Valerie geboren. Valerie is de dochter van Richard en Gerlinda van den Berg en zusje van Damian. Het gezin is blij en dankbaar en Damian is een trotse grote broer. 

Op 20 december is Veri Amélie geboren. Veri is de dochter van Menne en Sabine Bomhof en zusje van Loïs. Veri is gezond en een groot wonde en Loïs is een trotse zus. Op het geboortekaartje staat:

'Ik heb je bij je naam geroepen, je bent van Mij!' Jesaja 43:1'

Op 5 januari is Quinn geboren. Quinn is de zoon van Geurt en Sandra van ’t Foort en broertje van Marjon, Gerco, Sarah, Joshua en Yinthe. 

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser