Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 18 juni 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Samenkomsten en livestream | zondag 19 juni 2022
  2. Sponsor de Mozaiekers die in beweging komen voor Mozaiek Kenia!
  3. Tolk(en) Nederlands-Engels gezocht! 
  4. Doopdienst op verschillende Mozaiek locaties | zondag 3 juli 2022
  5. Familieberichten
  6. Agenda


Samenkomsten en livestream | zondag 19 juni 2022

Morgen spreekt Emiel Hop, voorganger Mozaiek033, tijdens onze beide diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 4.

Reserveren van tickets 
We willen voorlopig wel blijven werken met tickets voor de fysieke diensten op zondag. De reden hiervoor is, dat we merken dat de dienst van 11.00 uur meestal vrij vol zit en in de dienst van 09.00 uur veel stoelen leeg blijven. We vinden het fijn om zoveel mogelijk mensen een kans te bieden om naar onze samenkomsten te komen. Om dit zo goed mogelijk te regelen, zal je daarom van tevoren een ticket moeten reserveren. De tickets zijn te reserveren via onze website. Voor de crèche en kinderdienst zijn geen tickets nodig. We zien er naar uit om elkaar zondag zowel live als online te ontmoeten! 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. De kids gaan samen met Ollie en Sophie meer ontdekken over de Bijbel. Elke keer komt er iemand op bezoek om een boek te lenen uit de Bieb van Ollie en Sophie. En zij zullen dan ook iets meer vertellen over iets uit de Bijbel. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en vertaling
Bij de livestream van 11.00 uur is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er vertaling van de dienst beschikbaar in het Engels. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.Sponsor de Mozaiekers die in beweging komen voor Mozaiek Kenia!

Zaterdag 25 juni komt een grote groep Mozaiekers vanuit Mozaiek0318, Mozaiek033, Mozaiek055 en Mozaiek0548 in beweging voor Mozaiek Kenia. Ze doen mee met de muskathlon@home. Vanuit huis of hun directe omgeving voeren ze een sportprestatie uit en dat kan van alles zijn; een fietstocht, wandeling of hardloopmarathon. 

En jij kunt hen sponsoren! De droom van Mozaiek is om dit jaar via de Muskathlon@home drie projecten en 300 huishoudens te voorzien van zonne-energie. Hiervoor is nog een bedrag nodig van €40.000,-. 

Klik hier voor een overzicht van de teams en hun teamleden en draag ook je steentje bij voor het zonne-energie project.

En wellicht vind je het leuk om de sporters ter welkomen op een van de finishlocaties? Informatie hierover vind je tevens op de websiteTolk(en) Nederlands-Engels gezocht! 

We zijn op zoek naar mensen die onze zondagse diensten kunnen vertalen van Nederlands naar Engels. Op die manier kunnen de gasten die geen Nederlands verstaan toch deel zijn van onze diensten! Het tolkenteam bestaat al enkele jaren en is recent uitgebreid met een aantal enthousiaste Oekraïense/Russische tolken. Het zou fijn zijn om ons team verder te kunnen uitbreiden met Engelse tolken.  

Ben of ken jij iemand die dit goed zou kunnen? Mail dan naar contact@mozaiek0318.nl.  Doopdienst op verschillende Mozaiek locaties | zondag 3 juli 2022

Op zondag 3 juli hebben we als Mozaiek een bijzonder feest. Op 10 locaties door het land heen zal er tegelijk gedoopt worden! Alle doopdiensten zullen die dag om 11:00 uur plaatsvinden. Door de doop zetten volgelingen van Jezus publiekelijk een nieuwe stap in hun geloof. Door de onderdompeling worden zij symbolisch met Christus begraven en staan zij op in een heel nieuw leven! De doopdiensten bij Mozaiek zijn altijd één groot feest en een getuigenis van wat God doet in de levens van mensen.

Overweeg jij om je te laten dopen?
Bekijk hier op welke locaties we gaan dopen en meld je aan!Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we drie Mozaiekdeeltjes verwelkomen en twee huwelijken aankondigen.

Geboren
Op 12 mei is Linn Nine geboren. Linn is de dochter van Erik en Cilia Diepeveen en zusje van Lisa en Lauri. Op het geboortekaartje staat: 
Je bent bijzonder
Je bent meer dan een wonder

Op 29 mei is Marle Janna Ava geboren. Marle is de dochter van Maikel en Marente Staal. Zij zijn heel dankbaar en Marle doet het al heel goed. Op het geboortekaartje staat:
Door Hem bedacht. Door Hem gemaakt.
Door Hem geliefd en aangeraakt.
Zo overweldigend, zo onbeschrijfelijk.
Je bent meer dan een wonder!

Op 8 juni is Sil Fedde geboren. Sil is de zoon van Christian en Laurien Vos en broertje van Juul. Het gaat supergoed en er wordt volop genoten van Sil. Op het geboortekaartje staat:
From God to us, a gift of love. 

Huwelijk
Op 22 juni 2022 trouwen Karin Klein Douwel en Daniël Huis in de Andrieskerk in Amerongen. Voorganger is Cees van Harten.

Op 25 juni 2022 trouwen Hannah de Fockert en Edwin de Roos bij  Residence Rhenen.Voorganger is Gerald Troost.

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser