Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 8 augustus 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Dienst van zondag 9 augustus
  2. Doopdienst | zondag 20 september
  3. Aanmelden: Marriage Course Online
  4. Familieberichten
  5. Agenda


Dienst van zondag 9 augustus

Samen zijn we kerk! Ook tijdens de zomermaanden komen we als Mozaiek nog niet fysiek samen, maar dat betekent niet dat we geen diensten hebben. We willen nog steeds met elkaar God aanbidden, samen lezen in Zijn woord, en juist nu samen bidden voor elkaar en onze omgeving. Daarom kun je iedere zondag in de veiligheid van je eigen huis, via een livestream inschakelen. We hopen je op die manier te 'ontmoeten'. Gewoon zoals je bent! 

Henk Stoorvogel zal komende zondag tijdens de online dienst voorgaan met het thema 'De reus waar David niet van kon winnen'.

De LIVESTREAM begint om 11.00 uur. Om 10.00 uur is er weer een Kids livestream met Ollie en Sophie. Kijk jij ook?

Ook zal er een gebarentolk aanwezig zijn tijdens de livestreams.

Klik hier voor de livestreams.Doopdienst | zondag 20 september

Zondag 20 september hopen we op een aangepaste wijze een doopdienst te houden. We zien uit naar dit doopfeest waarin broers en zussen hun verlangen om Jezus te volgen zichtbaar maken door zich te laten dopen.

Wil jij je laten dopen op 20 september of zou je er meer over willen weten? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar contact@mozaiek0318.nl of meld je via de website aan voor de informatieavond op 1 september. Aanmelden: Marriage Course Online

In het najaar van 2020 bieden wij een online variant van de Marriage Course aan! Samen als stel, op een digitale manier, zeven momenten vrij maken in je agenda om online mee te doen, te investeren in elkaar en met frisse moed verder te bouwen aan jullie huwelijk. Je start op een avond gezamenlijk met de groep en gaat vervolgens in alle rust als stel praten over zaken waar je in de drukte van het dagelijks leven waarschijnlijk nauwelijks aan toe komt.
 
Wij organiseren de Marriage Course omdat we geloven in de kracht van sterke huwelijken. De Marriage Course is een korte cursus voor iedereen die het huwelijk serieus neemt. Of je nu 2 of 50 jaar getrouwd bent, het uitgangspunt is dat de Marriage Course je de mogelijkheid biedt om je relatie te verdiepen of te intensiveren. Liefde is immers een werkwoord. Juist als je het samen fijn hebt, dan wil je dat graag zo houden en dan is het een aanrader om deze cursus te volgen. En ook als het minder goed gaat, kan het goed en fijn zijn om samen deze cursus te volgen. Er komen tijdens de cursus onderwerpen aan bod als: effectief communiceren, omgaan met ouders/schoonouders, tijd nemen voor elkaar etc.
 
Wil jij je inschrijven samen met je partner? Klik hier voor meer informatie en/of schrijf je direct in.  Familieberichten

In de familieberichten van deze week een geboorte in onze gemeente: Noa Sarah!

   
Noa Sarah van ’t Foort (6 juli 2020)    

Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur  dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.Agenda
zondag 09 augustus 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
zondag 16 augustus 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek
zondag 23 augustus 2020 Livestream Mozaiek Kids
Livestream Mozaiek


Kijk op onze website voor de volledige agenda.


Bekijk dit bericht in uw browser