Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 26 maart 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Samenkomsten & Livestream | zondag 27 maart 2022
  2. Mozaiek0318 in actie voor Oekraïne
  3. aWAYke night | zondag 27 maart 2022
  4. Diving Deep Night | zondag 3 april 2022
  5. Terugblik Kidsconnect
  6. Familieberichten
  7. Agenda


Samenkomsten & Livestream | zondag 27 maart 2022

Morgen, zondag 27 maart, spreekt Job Vink tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Tijdens beide diensten mogen we weer kinderen opdragen, wat een feest!

Voor het bijwonen van de diensten moet vooraf worden gereserveerd via onze website. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 4. We zien er naar uit om elkaar zondag zowel live als online te ontmoeten! 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en Engelse vertaling
Bij de livestream van 11.00 uur is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er Engelse vertaling van de dienst beschikbaar. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je Engelse vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.Mozaiek0318 in actie voor Oekraïne

Afgelopen zondag is er, in samenwerking met de organisatie GAIN, opnieuw een succesvolle inzamelingsactie geweest. Twee keer is het gelukt om ontzettend veel spullen in te zamelen voor onze broers en zussen in Oekraïne. Daar zijn we dankbaar voor, we willen iedereen die hier een bijdrage in heeft gehad, enorm bedanken! Gaaf dat we liefhebben zo praktisch hebben kunnen maken met elkaar.

Vanuit het God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen, hopen we als Mozaiek0318 nog meer te kunnen betekenen. Wat gaan we doen?

🖤 Voorzien in eerste nood > het eenmalig verstrekken van een voedingstartpakket voor de vluchtelingen die in een gastgezin terecht komen, in afwachting van leefgeld, ongeacht of de hulpvragers gelinkt zijn aan Mozaiek0318. 

🖤 Mozaiek0318 Oekraïne family > gemeente zijn, ontmoeten en verbinden met elkaar. Samen zijn organiseren in de breedste vorm, met als eerste focus de wekelijkse 11 uurs dienst met vertaling organiseren, bij voorkeur in het Oekraïens. En waar het lukt en via vragen van de gastgezinnen zelf, vervoer hiervoor faciliteren. Verdere invulling voor andere momenten van samenzijn volgt nog.

🖤 Mozaiek0318 Oekraïne Gastgezinnen > omzien naar Mozaiekers die zorg hebben voor mensen uit Oekraïne of anderszins betrokken zijn. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld het organiseren van vervoer naar de kleding- en voedselbank om zo de gastgezinnen te ontlasten.

Om bovenstaande mogelijk te maken hebben we Mozaiekers nodig die hier graag een bijdrage aan willen leveren. Ben jij iemand of ken jij iemand die zou kunnen vertalen? Zou jij graag deze gevluchte mensen willen vervoeren naar belangrijke momenten? Ben jij een gastgezin? We komen heel graag met je in contact. Stuur even een mailtje naar serve@mozaiek0318.nl.aWAYke night | zondag 27 maart 2022

Yes!Morgenavond is er weer een aWAYke Night! Er is ruimte voor ontmoeting, samen aanbidden en natuurlijk veel gezelligheid! Kees Kraayenoord is de spreker van de avond en hij wil met ons gaan nadenken over ‘is God echt met ons?’. Dit is natuurlijk super relevant op dit moment, dus we zien er naar uit om het met jullie hier over te hebben. Super tof als jij erbij bent!

We sluiten de avond af met een vette afterparty in samenwerking met EO Beam. Het wordt een feestje dat jij niet wilt missen! De dienst begint om 19.30 uur in de Basiliek en je kan binnen lopen vanaf 19.00 uur. Zien we jou daar? 

Meld je nog wel even aan via deze link.Diving Deep Night | zondag 3 april 2022

Hey young adult, wij hebben goed nieuws voor jou! Op 3 april is namelijk onze tweede Diving Deep Night. 

Op deze avond gaan we het met elkaar hebben over wat jou bezighoudt. Wat speelt er in jouw leven? Waar wil je het graag over hebben met andere jongeren? Deze onderwerpen bespreken we met elkaar. Aan de hand daarvan kiezen wij vervolgens thema's uit voor de volgende Diving Deep Nights. 

Het wordt dus eigenlijk een grote brainstorm, waar we jou hard voor nodig hebben! Daarnaast is er tijd voor worship en ontmoeting.

Zien we jou op 3 april? Meld je dan snel aan via deze link. We starten om 19:30 uur in de Basiliek. Tot dan!Terugblik Kidsconnect

Op vrijdag 18 maart hadden we onze eerste fysieke Kidsconnect avond van dit seizoen! Wat was het een feest met wel 55 kids! We begonnen de avond met een energizer en een ren-je-rot spel. Daarna hebben we allerlei spelletjes gedaan in groepjes, ieder kind koos zelf wat bij hem of haar paste. Heerlijk om te zien dat iedereen zoveel plezier met elkaar had!

Na wat te drinken met wat lekkers sloten we de avond af met een jongens-tegen-de-meidenchallenge. Het team met de meeste ballonnen had het spel gewonnen. Het bleef spannend tot het einde, maar de meiden bleken net iets slimmer dan de jongens. 
Aan het einde van de avond kreeg iedereen een bloem met een mooie wens mee naar huis, om zelf te houden of om weg te geven aan iemand die dit nodig had. We hebben nu al zin in 20 mei! Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een nieuw Mozaiekdeeltje verwelkomen en een huwelijk aankondigen.

Geboren
Op 9 maart is Liam Peter Lammers geboren. Hij is de zoon van Gert Jan en Chrissy-anne en het broertje van Davi. Het gaat goed met iedereen en ze genieten ontzettend van Liam.

Huwelijk
Op 1 april trouwen Marja Gaaker en Johan Maters in de Oude Kerk te Dongen. Voorganger is Cees van Harten. We wensen hen een hele feestelijk en liefdevolle dag toe!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser