Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 21 mei 2022

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je onze wekelijkse nieuwsbrief. Heb je vragen naar aanleiding van deze nieuwsbrief en/of wil je meer weten over Mozaiek0318? Neem dan contact met ons op via contact@mozaiek0318.nl.

  1. Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022
  2. Samenkomsten en livestream | zondag 22 mei 2022
  3. Ondernemers ontmoeting voor Mozaiek Kenia | donderdag 2 juni 2022
  4. Nieuwe leden gezocht voor Raad van Opzieners 
  5. Verlof Aline Wisse
  6. Geluidstechnicus gezocht!
  7. Familieberichten
  8. Agenda


Mozaiek Conference | vrijdag 17 en zaterdag 18 juni 2022

Conference

Zo lang onze kerk bestaat is dit de rode draad in alles wat we doen: God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen.

Alleen samen kunnen we ontdekken wat dat betekent. God heeft jou niet gemaakt om alleen te zijn. Je bent deel van een groter geheel. Samen maken wij Mozaiek mogelijk en samen mogen we verschil maken. Zo wordt de kerk zichtbaar in de samenleving.

Als er Iemand is die in de kracht van verbinding gelooft, is dat Jezus wel. Toen Hij zijn leerlingen uitzond om het goede nieuws van Gods koninkrijk te verkondigen, deed hij dat in teams van twee.

Ook wij worden aan elkaar gegeven en geloven in samen kerk zijn! Hoe gaaf is het om leven te delen en vieren wat God door ons heen wil doen. Om samen passie en roeping te ervaren, waardoor wij verschil kunnen maken in de wereld om ons heen.

Conference sfeer

Daarom willen wij als Mozaiek samenkomen tijdens onze landelijke Mozaiek Conference op 17 en 18 juni 2022. Op deze tweedaagse conferentie nemen we ruimte voor gebed en aanbidding, delen we onze verhalen van verandering en strekken we ons uit naar wat God ons wil geven. In de middag zijn er seminars te volgen die ons helpen te groeien in ons geloof, onze samenwerking en bediening. In de avonden zijn er Worship & Prayer concerten. Kortom, twee dagen vol toerusting en inspiratie om samen onze plek in Gods Koninkrijk te ontdekken of te vervullen!

Let op, er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus meld je hier snel aan!

 Samenkomsten en livestream | zondag 22 mei 2022

Morgen, zondag 22 mei, is Johan Ravesloot spreker tijdens onze diensten om 9.00 uur en 11.00 uur. De dienst van 11.00 uur is ook via de livestream te volgen. Tijdens de dienst van 9.00 uur is er crèche en kinderdienst voor de kinderen van groep 1 t/m 8.

Reserveren van tickets 
Ondanks dat alle maatregelen rondom corona zijn losgelaten blijven we voorlopig werken met tickets voor onze diensten. Op deze manier voorkomen we dat de diensten té vol worden. De tickets zijn te reserveren via onze website. Voor de crèche en kinderdienst zijn geen tickets nodig. We zien er naar uit om elkaar zondag zowel live als online te ontmoeten! 

Kidsdienst met Ollie & Sophie 
Om 9.00 uur is er een online kidsdienst met Ollie & Sophie over helden uit de Bijbel, deze week gaat het over Esther. Op de website zijn leuke werkjes bij de kidsdienst te downloaden. De kinderen van de onderbouw (groep 1 t/m 4) die zondagochtend aanwezig zijn bij de kinderdienst, gaan ook met elkaar de kidsdienst van Ollie en Sophie bekijken. 

Gebarentolk en vertaling
Bij de livestream van 11.00 uur is een gebarentolk én schrijftolk aanwezig. Ook is er vertaling van de dienst beschikbaar in het Engels. Ben je aanwezig tijdens de dienst in de Basiliek en heb je vertaling nodig? Loop dan even langs bij de informatiebalie in de hal. 

Collecte via website en app
Tijdens onze diensten collecteren we digitaal via een QR code die verwijst naar onze website. Het is ook mogelijk om direct via de Mozaiek app te doneren.Ondernemers ontmoeting voor Mozaiek Kenia | donderdag 2 juni 2022

Ben jij ondernemer, groot of klein, met of zonder personeel? Wil je meer weten over de projecten binnen Mozaiek Kenia en de impact die zij hebben voor de kerken en bewoners in het noorden van Kenia? Draag je onze visie voor Mozaiek Kenia een warm hart toe en wil je steen(tje) bijdragen? Of heb je ideeën of vragen over de projecten? Dan nodigen wij je van harte uit op donderdagavond 2 juni a.s. voor de Mozaiek Kenia ondernemers ontmoeting in Mozaiek Centrum in Veenendaal. 

Al in 2019 heeft zich ook een groep van ondernemers gevormd om gezamenlijk de schouders te zetten onder het mogelijk maken van de projecten in het noorden van Kenia. In de afgelopen twee jaar heeft Corona het moeilijk gemaakt om elkaar op te zoeken. Maar ondertussen is er wel heel veel moois gebeurd in Noord-Kenia. Ook zijn er door de zeven nieuwe Mozaiek gemeentes een heleboel nieuwe ondernemers bijgekomen. Alle reden om nu het weer kan als ondernemers bij elkaar te komen, te vieren wat er al gerealiseerd is en te kijken naar de dromen die onze 16 partnerkerken in Noord-Kenia hebben om hoop te brengen voor de mensen in hun omgeving. Je bent van harte welkom!

Het programma start om 20.00 uur, maar je bent vanaf 19.30 uur welkom voor een kop koffie of thee. We sluiten om 21.30 uur af met een hapje en een drankje. Klik hier om je direct aan te melden.Nieuwe leden gezocht voor Raad van Opzieners 

Ken jij een betrokken Mozaieker, die het Mozaiek DNA ademt, die visie gericht is en die het leuk vindt om bestuurlijk mee te denken in de kerkorganisatie? Dan nodigen we je uit om hem of haar nu op te geven als mogelijke kandidaat voor de Raad van Opzieners! 

Wij zijn namelijk op zoek naar twee nieuwe raadsleden voor de Raad van Opzieners (RvO). De RvO draagt samen met het voorgangersteam de geestelijke verantwoordelijkheid van de gemeente. De RvO is o.a. verantwoordelijk voor het aanstellen en functioneren van de voorgangers, draagt financiële verantwoordelijkheid voor de gemeente en bestuurt op visie niveau van onze kerk. Daarnaast is het hebben van een antennefunctie om te signaleren wat er speelt in de gemeente een belangrijke eigenschap. De leden van de RvOworden op voordracht van de gemeente gekozen voor een termijn van 4 jaar. In het bijzonder zoeken we kandidaten die affiniteit hebben met Care en Serve en/of Facility.
 
We willen jou als deel graag vragen om namen voor te dragen van delen die jij geschikt acht voor deze positie. Dit kan tot en met 4 juni a.s., door een e-mail te sturen naar rvo@mozaiek0318.nl. Alle voorgestelde kandidaten zullen worden besproken in de RvO, waarna er met een aantal van hen kennismakings- en sollicitatiegesprekken zullen worden gevoerd. De uiteindelijke geselecteerde kandidaten zullen worden voorgedragen aan de gemeente. We zien uit naar je reactie! 

Namens de RvO,
Petri Stalenhoef, Jop Douma, Ellen Douma, Herman Heres, Freek Twilt en Mariska GerritsenVerlof Aline Wisse

Aline Wisse komt is momenteel met verlof naar Nederland! Ze blijft tot en met 11 augustus in Nederland. In deze tijd geeft Aline een aantal presentaties over haar werkzaamheden in Cambodja voor Jeugd met een Opdracht Phnom Phen.

Lees hier meer over Aline en de presentaties.Geluidstechnicus gezocht!

Heb jij een hart voor Mozaiek en ben of ken jij iemand die ervaring heeft binnen de geluidstechniek? We zijn op zoek naar geluidstechnici voor ‘front of house’ (in de grote zaal) en voor de livestream (in de studio). Aangezien we werken met geavanceerde techniek binnen Mozaiek is enige ervaring wel gewenst. We maken de mix op de DigiCo S21 (in de grote zaal) en op de eMotion LV1 (in de studio).

Als geluidstechnicus van Mozaiek word je onderdeel van een tof team waar ruimte is om je te ontwikkelen. In dit team ben je ongeveer een keer per maand aan de beurt om te dienen in de diensten.

Interesse? Stuur dan meteen een e-mail naar teamtechniek@mozaiek0318.nl. Heb je eerst nog vragen of twijfel je of je voldoende ervaring hebt? Neem dan via WhatsApp of Signal contact op met Klaas-Jan Burgler, Teamleider techniek Mozaiek0318, via 06- 11 86 00 07.Familieberichten

In de familieberichten van deze week mogen we een nieuwe Mozaiekdeeltje verwelkomen en twee huwelijken aankondigen.

Geboren
Op 17 april is Dapper Lein geboren. Dapper is de zoon van Leindert en Manon Vogel en het broertje van Moos. Op het geboortekaartje staat:

Sta op en schitter,
je licht is gekomen,
over jou schijnt de luister van de Heer. 

Huwelijk

Op 27 mei trouwen Carola Merkens en Rudy van der Weerdt bij De Hof in Renswoude. Voorganger is Gerald Troost.

Op 28 mei worden Elly en Arie Klein-Van Eekeren ingezegend door Cees van Harten. De inzegening en het huwelijksfeest vinden plaats bij Hoeve de Beek in Woudenberg.

We wensen beide stellen een liefdevolle, feestelijke dag toe!

Zieken
Op onze website vind je een overzicht van de zieken en een actuele update van hun situatie. 

Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed!  Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten en informatie over de zieken kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Bekijk dit bericht in uw browser