View this email in your browser

Al ingeschreven voor de Landelijke Dag van Aanbidding 2017?


Wist je trouwens dat jouw dominee gratis mee kan naar deze dag? In deze nieuwsbrief krijg je meer informatie over de opzet van de dag en kan je voor je eigen gemeente een promopakket bestellen.
 

Promo Landelijke Dag van Aanbidding 2017
We geloven in de kerk als hoop van deze wereld. En in de kerk mogen we met elkaar bouwen in Zijn Koninkrijk. Misschien ben jij wel enthousiast voor aanbidding / worship maar heb jij het gevoel dat jouw dominee, predikant of voorganger jouw passie en visie nog niet helemaal begrijpt. Misschien wil jouw voorganger wel eens ervaringen delen met andere collega`s. Dan is deze Landelijke Dag van Aanbidding de uitgelezen kans om hem/haar mee te nemen. En je kan hen gratis aanmelden. Omdat we geloven dat we dit samen doen. 

Tijdens de lunch zullen onze voorgangers, Kees Kraayenoord en Ido Buwalda, met hen ervaringen delen en luisteren naar de behoeften van voorgangers en predikanten. 
Als Mozaiek Worship hebben wij een belangrijk doel voor deze dag: We willen aanbiddingsleiders en aanbiddingsteams samenbrengen met als doel God en elkaar te ontmoeten, elkaar te bemoedigen en van elkaar te leren. 

Tijdens de Landelijke Dag van Aanbidding is hier dus volop ruimte voor: Martin Smith zal in de ochtend spreken, we nemen de tijd om met elkaar God te aanbidden, er is dag een groot aanbod aan seminars waar we je graag willen toerusten in hoofd, hart en handen! 
Denk hierbij aan een seminar rondom ' samenspel in een band' door Rob Buis & Jeroen van Santen.
Peter Dijkstra, Bart Visser, Amanda Lock en Joke Buis zullen ook een seminar verzorgen. 
Binnenkort meer inhoudelijke informatie over deze seminars. Hierbij ook de mogelijkheid om je van te voren in te schrijven. 
Wil jij nou ook zo graag dat er meerdere mensen uit jouw gemeente of kerk meegaan naar de Landelijke Dag van Aanbidding? Stuur ons dan even een mailtje met het verzoek voor een promotiepakket (flyers en posters). We sturen jou dit graag toe. 
Copyright 2017 Mozaiek Worship, All rights reserved.