Nieuwsbrief Mozaiek0318 | 12 januari 2020

Beste #naam#,

Hierbij ontvang je weer een editie van onze wekelijkse nieuwsbrief. Veel leesplezier!

  1. Kingdom Come
  2. Even voorstellen | Nelinda Troost
  3. Helpen bij de Global Leadership Summit (GLS)
  4. Werkboekje Kids
  5. Programma Mozaiek KIDS
  6. Omzien naar elkaar
  7. Agenda
  8. Activiteiten Mozaiek Worship


Kingdom Come

Wil je groeien in je geloof, uitgedaagd worden om je gebedsleven een nieuwe impuls te geven en/of bemoedigd worden? Kom dan vanavond naar Kingdom Come avond.

In ons drukke leven is er soms zo weinig tijd om dichtbij God te zijn en zo te horen wat hij te zeggen heeft. De Kingdom Come avonden laten je weer bij het hart van de Vader komen. Kom zoals je bent, leg je leven in Zijn hand. Hij houdt van jou en verlangt ernaar dat jij bij Hem komt.
 
De avonden starten om 19.00 uur (dat is tegelijkertijd met We Are Young #Grow).Even voorstellen | Nelinda Troost

We mogen wekelijks meer dan 4000 mensen welkom heten tijdens onze drie diensten. Deze diensten worden mede mogelijk gemaakt door heel veel mooie Mozaiekers die graag hun tijd en gaven geven aan Jezus en Zijn kerk. Al met al een enorm groeiende organisatie. We hebben gemerkt dat dat vraagt om uitbreiding van leiderschap. We zijn dankbaar dat Nelinda Troost, die je wellicht kent als één van onze aanbiddingsleiders en spreeksters, ons team komt versterken. Ze zal leiding geven aan het Service Team, dat naast de verantwoordelijkheid voor alle zondagdiensten ook verantwoordelijk is voor alle onze Events zoals Kerst, Pasen en Conference.

Nelinda is per 1 januari jl. voor twee dagen in dienst gekomen en ze stelt zich graag zelf voor:

Ik ben Nelinda Troost, getrouwd met Gerald en trotse moeder van Joël (16), Sennah (13) en Rosa (7). Ik kom uit een mooie en muzikale familie, waarbij het geloof altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Op mijn 20ste trouwde ik met Gerald die dezelfde passies had en beiden zijn we al jaren muzikaal actief in heel Nederland.

Al vanaf de allereerste huiskamerbijeenkomst zijn we deel van Mozaïek0318 en is het bijzonder om te mogen zien hoe de kerk is gegroeid door de jaren heen. Daarnaast heb ik zelf ook een persoonlijke groei binnen Mozaiek mogen ervaren. Naast het leiden van aanbidding, werd me de mogelijkheid geboden om ook te gaan spreken, wat ik nu regelmatig met veel plezier mag doen. En daar komt nu een nieuwe uitdaging bij in de vorm van ‘service-pastor’. Ik zie er erg naar uit om op deze manier, samen met een fantastisch team, de gemeente te mogen dienen! Helpen bij de Global Leadership Summit (GLS)

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 januari organiseert Stichting Opwekking weer de Global Leadership Summit (GLS) in De Basiliek in Veenendaal. En als Mozaiek0318 zijn wij ook dit jaar weer de host voor GLS. Als host hebben we het voorrecht om de bezoekers van GLS welkom te heten, te helpen bij de catering (lunches/koffie) en helpen opruimen.

Wil jij ons komen helpen? Als vrijwilliger is de toegang inclusief de lunch(es) gratis. Tussendoor is er ook de ruimte om enkele sessies bij te wonen.

Aanmelden? Klik hier!

De Global Leadership Summit is een tweedaagse, unieke conferentie om samen met een team te bezoeken. Tijdens de GLS worden thema's aangereikt, die uitnodigen tot verder napraten; dat helpt je om datgene wat je geleerd hebt toe te passen in je eigen situatie. De Summit biedt visie, inspiratie en praktische vaardigheden die je direct kunt toepassen.

Wil je groeien in leiderschap, en je door God gegeven mogelijkheden benutten? Kom dan naar de GLS en ontdek hoe jij op jouw plek van invloed kunt zijn. Of je nu een kerk of organisatie vertegenwoordigt, werkzaam bent bij de overheid of in het bedrijfsleven, studeert of je gezin managet: de GLS reikt waardevolle principes aan die je direct in jouw context kunt inzetten!Werkboekje Kids

NIEUW - Vanaf januari mag je je eigen werkje, puzzel of kleurplaat meenemen als je in de dienst zit! Dit doen we om zodat we onze tijd nog meer kunnen geven voor de kinderdiensten en dus voor jullie : ) Op zondag ligt er bij de infobalie dus geen werkje meer klaar.Programma Mozaiek KIDS

Deze week keken we naar Spreuken 16:32, waar Salomo het voorbeeld van een vechtende krijger gebruikt om ons te helpen begrijpen dat, ongeacht de situatie, geduld en koelbloedigheid altijd de verstandige keuze is.

Doel deze zondag: Ik leer dat ik na moet denken voordat ik mijn humeur verlies. God kan ons de kracht geven die we nodig hebben om te pauzeren en na te denken over de gevolgen van onze daden. In plaats van dat we onze woede de baas over ons laten worden, kan God ons helpen om geduld en zelfbeheersing te tonen en de situatie onder controle te houden. 

Voor thuis
Kijk samen naar de lijst van vorige week. Wat ging deze week goed en wat zou nog beter kunnen? Hebben jullie afgelopen week nog nieuwe ideeën gekregen die ook bij zelfbeheersing passen? Zet ze er gerust bij!

Bijbeltekst van de maand
De machtige God heeft aan jullie en mij alles gegeven wat nodig is om te leven zoals hij het wil. 
2 Petrus 1:3a (BGT)Omzien naar elkaar

Binnen Mozaiek0318 is omzien naar elkaar erg belangrijk. Laten we onze mede-mozaiekers niet vergeten en hen meenemen in gebed om hoop en vertrouwen vast te houden. Ook een bemoedigend kaartje doet hen goed! Heb je zelf een bericht wat je wilt delen, stuur dan een e-mail naar contact@mozaiek0318.nl.

De familieberichten van deze week lees je hier. Deze familieberichten kunnen i.v.m. de privacy van deze personen alleen gelezen worden door ingeschreven delen en gasten van Mozaiek0318. Zodra je bent ingelogd zijn de berichten zichtbaar.Agenda
donderdag 09 januari 2020 55+ bijeenkomst (avond)
zaterdag 11 januari 2020 YNG Revolution #Grow
zondag 12 januari 2020 Samenkomsten
GROW - Informatiebijeenkomst Opdragen
We Are Young #Grow
Kingdom Come
maandag 13 januari 2020 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 14 januari 2020 Uur van Gebed
woensdag 15 januari 2020 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
GROW - Introductie jan 2020 eerste avond
zaterdag 18 januari 2020 We Are Young #Connect
zondag 19 januari 2020 Samenkomsten
maandag 20 januari 2020 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 21 januari 2020 We Are Young #Arts
Uur van Gebed
woensdag 22 januari 2020 Bidden met en voor Zieken | Ochtend
GROW - Informatieavond Doop
donderdag 23 januari 2020 GROW - Premarriage Course (1)
zondag 26 januari 2020 Samenkomsten
Schrijfzondag
maandag 27 januari 2020 We are Young #Sports - zaalsport (12+)
Bidden met en voor Zieken | Avond
dinsdag 28 januari 2020 55+ bijeenkomst (ochtend)
Uur van Gebed
 

Kijk op onze website voor de volledige agenda. 

Activiteiten Mozaiek Worship


zaterdag 11 januari 2020 Studiedag - Apeldoorn
zaterdag 18 januari 2020 Mozaiek Worship College
zondag 09 februari 2020 Studiedag - Leeuwarden
zaterdag 15 februari 2020 Mozaiek Worship College
zaterdag 22 februari 2020 Studiedag - Terneuzen
zaterdag 14 maart 2020 Mozaiek Worship College
 
 Bekijk dit bericht in uw browser